מכללת לוסקי

ritale1

New member
מכללת לוסקי

שלום לכולם אני שוקלת להתחיל ללמוד במכללת לוסקי והייתי שמחה לשמוע קצת חוות דעת על המכללה, איפה ניתן לעבוד בסיום הלימודים שם? מה רמת המקצוענות של המכללה? ובכלל אשמח לשמוע כל דבר על המכללה. תודה מראש
מעוניינת ללמוד שם פסיכוטרפיה הולסטית

0 אור 0

New member
לימודי רפואה משלימה

תחום הרפואה המשלימה על כל ענפיו והשיטות המרובות בו, הינו תחום מרתק, מעניין, מספק, מפרה - ואני יכולה להגיד עוד דברים טובים רבים על לימודים בתחום,
רק דבר אחד צריך לדעת : הרפואה המשלימה היא אמנם דרך חיים, אבל קשה מאד להפוך אותה למקצוע מפרנס
לשאלתך "איפה ניתן לעבוד בסיום הלימודים שם?"
התשובה היא : בשום מקום.
אין מעסיקים או מקומות עבודה שמחפש מטפלים הוליסטיים, בדומה למקומות העבודה שמצפים לבוגרי לימודים כגון מחשבים, הוראה, עריכת דין או אפילו כלכלה,
המוקמות היחידים שמעסיקים בוגרים בחלק ממקצועות הרפואה המשלימה הינם:
קופות החולים - המעסיק המועדף מבחינה זו שאכן יש אפשרות לעסוק במקצוע למטרת סיוע לאנשים. אבל קופות החולים מעדיפות מגוון מצומצם של מקצועות , ויש גם חסרונות לעבודה שם שלא אפרט כאן.
מכוני עיסוי וספא - מעסיקים רק במקצועות המגע, במקרה הטוב מקפידים לקחת מטפלים מוסמכים אך בכל מקרה זה לצורך ההנאה הרגעית של הקליינט
"יועצים" בבתי טבע - משרה שפתוחה לנטרופטים בעיקר - קצת בעייתית למי שלא רוצה לעשות שקר בנפשו.
בכל המקצועות הללו, השכר לא מדהים, אבל בעיקר יש קושי להתפתח ולהתמחות בתוך מקום העבודה. רוב האנשים רואים מקומות עבודה אלו כשלב בדרך לפיתוח קריירה עצמאית
וכאן בעצם נכנס למסלול העיקרי שעומד לפני בוגר בשיטה כלשהי של רפואה משלימה - פתיחת קליניקה עצמאית
מי שמצליח , יכול להצליח בגדול,
אבל רבים מתקשים עם הקטע של השיווק, התחרות על הלקוחות, ההביטים של ניהול עסק ונושרים מהתחום
לא רוצה להפחיד אותך
ורוב האנשים שאני מכירה לא מצטערים לרגע על בחירתם לעסוק בתחום,
אבל צריך לדעת לפני שאת בוחרת מה לעשות

למעלה