מכללת ביטוי

מיקה 025

New member
מכללת ביטוי

שלום, אני מחפשת להתמקצע יותר בתחום התפירה והאופנה, השאיפה שלי היא להעמיק את רמת הידע בתחום הטקסטיל, הגזרות ועוד נושאים קרובים על מנת שאוכל להתפרנס מתחום זה. האם מישהי מכירה את הקורס 'עיצוב אופנה' במכללת ביטוי? זהו קורס של שנה וחצי שבסיומו ניתנת תעודת מעצב אופנה. רציתי לדעת עד כמה המקום מוכר ומנוסה והאם קורס זה יכול לתת לי את הכלים הנכונים. כמובן שאפשרות אחרת היא ללכת למס' קורסים בשנקר. תודה.

רות מלר

New member
תעודות יקנו את מקומך בעולם ?

יש לך מושג כמה בוגרים של שנקר מסתובבים ואין להם מושג מימינם ומשמאלם ? אני לא מכירה אותם אישית- אני רואה תוצרים וזה מחמיץ את ליבי. כי השאלה היא לא רק היכן לומדים אלא מה . כל מקום שם דגש על תחום אחר כיוון שאי אפשר ללמד הכל מכל וכל אלא שיש דברים שדורשים התנסות וזמן הדחיסה של קורס עוקב קורס עבודה והלאה לסמסטר הבא היא רק קצה קצהו של העלום שאלי את אטי יעקובסון, את השכנה של ויטוריו את שש שבע, האם הן עושות היום את אותו הדבר כפי שהן עשו לפני חמש שנים, שנתיים- תראי הן יאמרו לך שלא. כי רק בעבודה את בעצם מתחילה להרגיש את מה שאת חיה. אבל חשוב לקבל יסודות טובים תבדקי שם כמה שעות מקדישים לדיגום חופשי, כמה שעות מלמדים תדמנות , כמה שעות מקדישים לטכטיל ותכונותיו. אני חושבת ששנה וחצי זה לא מספיק לכסות הכל מכל וכל מה אני ממליצה לך ? את מוכנה לעבוד בשביל זה קשה ? חפשי מישהי שתח אותך ביד ותעביד אותך בפרך בשיעורי בית ככה גם תבססי הבנה קני ספרים - בשבוע האחרון נשאלו כאן שאלות לגבי ספרים, תתחילי לצלול- מה שלא תביני תשאלי את מי שתבחרי שילמד אותך אל תקבלי כלום תורה מסיני- ועשי עשי עשי וחרשי חנויות בדים בעיקר היכן שהמוכרים קשישים- יש להם בדרך כלל יותר ידע מלצעירים וגם סבלנות להסביר מה זה מה. בהצלחה רות

למעלה