מכללות, מישהו בכלל רואה?

Itai7

New member
מכללות, מישהו בכלל רואה?

בנתיים ראיתי רק שמדברים על נבא :D, לאחרונה התחלתי די לעקוב(יש שידורים כמעט כל לילה בESPN) שידורי מכללות, כל משחק פשוט יותר מרתק מהשני!. היום היה משחק בין מערב וירג'ינה לג'ורגטאון(רוי היבריט), ג'סי סאפ מג'ורג'טאון עם שלשה ענקית 5 שניות לסיום, וירג'ינה יוצאים להתקפה אחד השחקנים מגיע עד לסל ואז מגיע פטריק יואינג(הבן של) וכמו אבא שלו חוסם את הכדור וג'ורגטאון מנצחת בחוץ :D, ענק!

king iverson

New member
אותי זה מעניין

אם יעדכנו כאן כל יום על שידורים, אני גם אתחיל לראות קבוע

חייבים לתפוס משחק טוב

לפעמים המשחקים כל כך גרועים וחסרי תחכום שזה מדהים אתמול היה משחק טוב עם אוירה ודרמה אבל עדיין רואים שאם גורגטאון היו חכמים הם היו מחפשים את היברט בכל התקפה ולא נותנים לא לזרוק 3 זריקות במשחק(הוא יהיה שחקן NBA לגיטימי)פטריק יואינג יהיה אחלה אטרקציה באירופה - לא שחקן NBA מה שכן, כיף לראות את הקהל עומת קהל הקונצרטים המלוקק ביד אליהו ... סליחה בNBA

Itai7

New member
אותי עיצבן שהם לא מוסרים להיבריט

הבן אדם פשוט טנק בצבע כבר משחק שני שאני רואה של ג'ורג'טאון ופשוט הוא מסתובב בצבע ובקושי מוסרים לו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני במילכוד לגבי המכללות...

מצד אחד מדובר בליגה מאוד אטרקטיבית ועם משחקים מעניינים וקהל מטורף לגמרי. הבעיה שלי היא בכך שאין המשכיות, שחקנים משחקים שנה שנתיים והולכים, חלק ל NBA אבל הרוב הולך ומחפש את עצמו במרקומות אחרים וכך קשה מאוד להזדהות עם שחקנים. אבל הבטחתי לעמי שאני אתחיל לראות קצת יותר מכללות וזה מה שאני מתכוון לעשות, אבל אל מצפו ממני לזכור שמות של שחקנים...בגילי הראש כבר לא מה שהיה

אין ספק

משחקים מרתקים, קהל אמיתי לא כמו ברוב האנביאיי, שחקנים שלא נראים מנופחי שרירים, ריצות מומנטום מטורפות, מתח, כבוד של קהילה. נחמד אבל בשלב זה של העונה יש עדיפויות למה רואים. נחכה לmarch madness אגב, יש לי ספר הסטורי על כל הפיינל פורים, אם מישהו מעוניין תתחיל לכתוב על מכללות באופן קבוע, אני אצטרף

SHNIK

New member
עוקב כן, רואה פחות

פשוט כי פחות מזדמן לי לראות משחקים בתקופה הזו של השנה, אבל כפי שהבטחתי פה לחברים, בתום הבחינות בהנחה שהכל יהיה בסדר אני אקח את האחריות ואעשה סדר בבלאגן, רגע לפני הטורנירים האיזוריים.... שניק.

למעלה