מכלוב - לחדר.

laalaalalala

New member
מכלוב - לחדר.

היי , לג'וני שלי יש כלוב (גדול יחסית) עם שירותים, אוכל, מים, כרית לשינה, שקית למשחק, ומלא צעצועים . הוא תמיד בכלוב , וכל יום אנחנו מוציאים אותו לכמה שעות טובות לשחק מחוץ לכלוב.
בכלוב הוא רק ישן , אף פעם לא משחק .. אז אני רוצה לשחרר אותו מהכלוב (לתמיד) ושיהיה איתי בחדר שלי .
אני אשים ארגז, מיטה לחמוסים (אני רוצה לקנות לו אוהל מיוחד לחמוסים שמשמש כמיטה - באיביי) אוכל, מים, ומשחקים. כמובן שאני אוודא שהכל בטיחותי לו ושהחדר תמיד יהיה סגור.
השאלה היא האם זה מספיק? זאת אומרת שלא צריך לנסות להרגיל אותו או משהו בסגנון ? פשוט לשחרר מהכלוב וזהו ?

היי =]

תאמת שאני לפני חודש החלטתי שג'וני (שלי חח) כבר ממש הפך להיות כלבלב קטן
הוא עושה הכל בדיוק כמו כלב רודף אחרי שאני ישחק איתו עולה על הספה בשביל להתכחכך בי (שזה הכי חמוד בעולם!!!)
ובקיצר ממש כמו כלב רק לא נובח D:

אז החלטתי שבמקום כל יום לשחרר אותו מהכלוב אני פשוט ישאיר את הכלוב פתוח תמיד שהוא יכנס יצא ויעשה מה שבא לו
שמתי לו בנוסף לכלוב אוכל ומים בחוץ וזהוא ג'וני שלי תמיד משוחרר גם כשאני לא בבית שבדרך כלל זה הזמן שהוא הולך לישון
לפעמים בבוקר או כשאני חוזרת מהעבודה אני רואה אותו ישן בתוך הכלוב כי בשבילו זה בית זה לא כלא (חס וחלילה!)
עכשיו נכון שצריך להרגיל את כל הבית לסגור את כל הדלתות של הבית תמיד כי אסור לו להיכנס לחדרים בלי ליווי של מבוגר אחראי חח
בקיצר לכי על זה מעבר לזה שממש כיף ככה הוא גם נהיה יותר רגוע ויותר חברותי D:
רק צריך להיזהר עם כל הקטע של חלונות ודברים כאלה -_-

laalaalalala

New member
רעיון נחמד

הייתי מאמצת אותו אם לא היה מדובר בחתיכת כלוב שתופס חצי חדר.. אני רוצה לשחרר אותו רק בחדר שהדלת תמיד תהיה סגורה והחדר יהיה מוגן .
אני רק לא יודעת איך לעשות את זה, בבום או בהדרגה .

=]

כן גם לי היו מריבות ענקיות עם אמא שלי לגבי הכלוב גם שלי ענק
עד שהיא התייאשה ממני והכלוב נשאר בסלון חח

לגבי השאלה שלך אני שחררתי את ג'וני לתמיד סתם ביום בהיר אחד
ולא הייתה לו בעיה עם זה תאמיני לי חח הוא בהתחלה ממש התלהב
אבל אחרי כמה ימים בודדים שהוא עבר על כל הבית בערך 100 פעם
הוא פשוט נהיה רגוע פעם ביום יש לו את המשחק שלו
סרוק את הבית שהוא מגשש בכל הבית לראות אם יש משהו חדש ולפעמים
יש לו פרץ משחק מטורף כמו אתמול חזרתי מהעבודה ב3 בלילה והערתי את החתיך הזה
והוא בא אליי התכופפתי ללטף אותו בבטן והוא נשכב והתחיל לנשוך אותי נשיכות עדינות ביותר
וככה גם אני עם היד דימיתי לו נשיכות עדינות והחמוד ביקבק כמו מטורף אחרי זה שיחקנו תופסת והלכנו לישון חח

בקיצר מה שאני באה להגיד לך אל תפחדי לשחרר אותו 24/7 במכה
לא צריך הדרגה ולא כלום הוא פשוט ממש יהנה רק צריך ללמד אותו שזה שהוא משוחרר
לא אומר שאפשר לעשות צרכים בכל מקום כי מישומה הם שוכחים או שבמקרה שלי
הוא סתם מתעצל ללכת לכלוב לטפס לרדת ולעשות צרכים בשביל מה יש את הפינה של הדלת -_-

(וסורי על החפירה XD)

למעלה