מכירת ציורי שמן

ofcorse

New member
מכירת ציורי שמן

האם מישהו שמע על העבודה הזו בניו זילנד? הם טוענים שמרוויחים 150 דולר ליום,ושהם משלמים חצי מהכרטיס טיסה. נראה לכם הגיוני? אני אשמח אם משהו שמכיר יספר קצת.

Mariguella

New member
אני שמעתי על זה

אבל לאו דווקא בניו זילנד אלא בכמעט כל מקום. אתה יושב ברחוב (או מסתובב בין בנייני משרדים), טוען שאתה סטודנט לאמנות ושזה ציורים שעשית (הערה קטנה לגבי הציורים האלה - מדובר בסגנון קלאסי שרק מטומטם יחשוב שסטודנטים לאמנות כיום מציירים בו. משהו קיטשי פחד), ובבקשה, אתה תהייה יום אחד אמן מפורסם ולקנות ציור שלך זאת השקעה, או משהו כזה. עכשיו, כמה שיקולים שאתה צריך לעשות לעצמך זה ככה. קודם כל, העבודה היא בלתי חוקית, ויש אנשים שחשוב להם לא לעבוד בעבודה בלתי חוקית. אני לא מכירה מישהו שעבר בניו זילנד, אז אני לא יכולה להגיד לך אם הם קשוחים, או שקל לעבוד שם שחור. דבר שני, לגבי הכסף, זה תלוי כמובן כמה אתה מוכר. אם יש לך כוח שיכנוע, יכול להיות שזה עסק טוב. לעומת זאת, אם לא - אז תעשה הרבה פחות. דבר אחרון, קראתי ידיעות שביפאן העסק היה קשור ליאקוזה (המאפיה שלהם), ויכול להיות שגם בניו זילנד הבוסים שלך יהיו אנשים לא נחמדים (אבל יכול להיות גם שלא. בן דוד שלי עשה דבר דומה בנורווגיה, נהנה ועשה קצת כסף שעזר למימון הטיול).

MARMELAD

New member
נכון

אני יודע שכאן ביוסטון יש שתי "כנופיות" של מוכרי ציורים. כולם ישראלים ללא אישורי עבודה, אגב. בכל אופן, אחת מהמוכרות הידועות ביותר בעיר היא בחורה ישראלית חמודה בת 21, שהולכת אך ורק למשרדים של עורכי דין עם שמות יהודיים, או לביתם בשכונות העשירות יותר שיש על דלתן מזוזה, ומציגה את עצמה כציירת ישראלית שחיה בדוחק בארה"ב ומנסה להתפרסם. מאחר והיא פונה רק ליהודים היא מאוד מאוד מצליחה - עד כדי כך שבעיתון של אחת מהשכונות (שכונה שיש בה המון יהודים) ערכו תחקיר על ה"ציירת". ודבר שני - נפוצה כאן בעיר (או לפחות בקרב היהודיות הרכלניות שסיפרו לי) שהמשטרה חושדת שאחת מקבוצות מוכרי התמונות הם בעצם..... מרגלים לטובת ישראל... ושהולכים לעצור אותם... ואני אומר - אם כבר לרגל... אז למה ביוסטון ?

לוו

New member
חח חח חח מאיפה את יודעת

שזה חביב עלי ? תודה בכל אופן

למעלה