מכירת אופניים

גל שטוב

New member
מכירת אופניים

ברצוני למכור אופניי גארי פישר 4+ שנת 2003, כמה מורידים ממחיר המחירון?

guy8888

New member
../images/Emo45.gifחוק האצבע הוא:

שאופניים משומשים עולים חצי מחדשים (או מהמחיר ששילמת כשהיו חדשים).

mmor

New member
חצי מחיר ממה שקנית!!../images/Emo14.gif

ברגע שהאופניים יצאו מהחנות 50% יורדים מערכם. עכשיו יש כמה משתנים:תקופת הרכיבה,מצב האופניים,וזמן לחץ של המוכר או להיטות של הקונה. פרסם מודעה באתר הרים או כל אתר אחר שים מחיר שאתה חושב עליו ולפי כמות הפונים תידע האים המחיר נכון או לא. בהצלחה!!!

oren_hershco

New member
באמת? גם אחרי חמש שנים?

או חודש לאחר שהם יצאו מהחנות? בדיוק חצי מחיר? קשקוש. אורן

mmor

New member
לפניי שאתה קוטל תנסה וספר על הנסיון

וכך נחכים!!

oren_hershco

New member
אז ככה:

מאחר ואני לא מחליף אופניים בתדירות גבוהה, הרי שאני לא יכול לייצר שום סטטיסטיקה בנושא. מאחר ו ג ם א ת ה לא מחליף אופניים בתדירות גבוהה מספיק (פעם בשלושה ימים, נניח, כדי לקבל מדגם סטטיסטי סביר) - גם אתה לא יכול לייצר סטטיסטיקה כזו. אפילו חנות לא ממש יכולה - צריך לשקלל את גיל האופניים הנמכרים ואת מצבם. אבל אין ספק שלחנות המוכרת משומשים יהיה את המידע הכי אמין בנושא. אורן

mmor

New member
../images/Emo188.gifאורן תתפלא!

בתקופה האחרונה יצא לי להחליף שישה זוגות אופניים הווה אומר כל חודשיים, שלושה, זוג. היו לי שבע זוגות השארתי רק את הקליין מודל 99 שלא מצאתי להם תחליף עדיין למרות שהדגם הנ"ל ישן. אז יש לי קצת נסיון במכירת אופניים אני לא חנות אבל...מספיק ליעוץ קל.

oren_hershco

New member
ותמיד חצי מחיר? לא חשוב גיל או מצב?

לא חשוב שהטכנולוגיה רצה קדימה ביחס לחלק מהדגמים (כמו מתלי ה URT המטופשים שנכחדו), ושעבור חלק פחות ( Santa-Cruz מייצרים את אותו מיתלה אחורי כבר 6 שנים, וזה עובד טוב)? לא נשמע הגיוני בכלל. אורן

mmor

New member
קבל חיובי חזק !

יכולתי להתברבר אבל היה עובר זמן רב עד שהייתי מוכר. לכן חשוב להחליט האים אתה רוצה למכור או לברבר בלבד!!

orenos

New member
אתה יכול לדרוש עד כ-70%

אני מכרתי את האופניים שלי בטרייד איין פעמיים וגם שם קבלתי מחיר שהגיע לכ-70% מהמחיר ששילמתי עליהם. אם מצב האופניים טוב אתה תקבל עליהם את ה-70%

למעלה