מכירים?

טוב ../images/Emo10.gif

ביאסת אותי קצת אבל נראה לי שלא נצעד יחדיו (אני ואישתי שתחיה) ביום הנישואים. יש המלצות אחרות?

אני מניח שעם התקציב נסתדר איכשהו

בכל מקרה דגים ומאכלי ים שונים לא נתפסים טוב אצלינו. אההה...ואישתי גם לא תאכל לא כשר, אין לה בעיה לשבת במקום לא כשר ושאני אוכל (פורקי אני לא אוהב) אבל היא לא תאכל משהו לא כשר. זהו, חוץ מזה הכל סבבה

meravbr

New member
זה קצת בעייתי כי בהרבה מהמסעדות

היותר טובות דגים ופירות ים מהווים חלק נכבד בתפריט - כמו אורקה, פסטיס, רפאל ועוד, כי זה אופציה טובה לאנשים שלא מתקרבים לבשר אדום. תבדוק את התפריט של מה ציינתי, וגם של תהל, קופי בר, פנגיאה, סטפן בראון - בכולן ישבתי והיה לי נעים (גם ליום נשואין) אולי מי מהם תקרוץ לכם... אולי גם NG - בעיקר בשר...

ננה f

New member
תקשיב ניצנוץ, ניצנץ לי משהו

רעיחון רק בשבילכם... סתםסתם. אני חוזרת על זה כמו על מנטרה. אז אולי באמת... אבל תעשו את זה מוקדם שישאר לכם זמן לחגוג 1X1 גם... לפני השקיעה תתיישבו ברוקה על המים בלאונג' אפילו ככה קחו את הזמן עם קוקטיילים. ואחר כך תרימו עוגן עד פנגיאה ותאכלו שם ארוחה שווה שווה. תבדוק את התרפיט, אם תדבר מהתחלה, עוד בהזמנה, עם השף ותגיד לו יוםנישואין ורק רק בשרים, יש מצב שילכו לקראתך, בתור סיפודפוב שחוגג אירוע . השף קשוב.

אני אגיד את זה בעדינות....

מה???????????????? לא הבנתי דבר וחצי דבר ממה שכתבת פה (אולי הניצנוץ הפריע לי לחשיבה) בכל מקרה, אשמח אם תהיה יותר ברורה, אני קצת דיסלקט.

ננה f

New member
נו טוב. ניצנצון.וואלה יצא לי כמו

שצריך. רק בגלל שאתה חמוד, וגם שתחייה מוכרחה להיות הרי היא שלך, וגם רק קצת בגלל שהחירבשתא של האותיות היה בגללי אבל אני לא יכולה לפרט איך... אז הנה מחדש, הצעה לבילוי יום הנישואין. תתחילו מוקדם שישאר לכם זמן לחגוג 1X1 אחר כך גם... לפני השקיעה תתיישבו ברוקה על המים בלאונג' , קחו את הזמן עם קוקטיילים. (רמות ים בהרצליה בערך ממול המדיקל) ואחר כך תרימו עוגן עוד קצת לאהת"ש שם עד פנגיאה,(חניה בבניין הסופרפארם כניסה משנקר נדמה לי) ותאכלו שם ארוחה שווה שווה. תבדוק את התפריט. השף שם קשוב מאוד, אז אם תדבר מהתחלה, עוד בשלב הזמנת המקום, עם השף ותגיד לו יוםנישואין ורק רק בשרים, יש מצב שילכו לקראתך, בתור סיפודפוב שחוגג אירוע . (סיפודפוב לא צריך להסביר נכון, לא אוכל ג'וקים מהים...)

למעלה