מכירים?

מכירים?

הוא: "אהובה.. תביאי לי מגבת..." היא: מביאה מגבת קטנה.... הוא: "אין לך משהו יותר גדול?" היא: מורידה מבטה.. בוחנת.. בחיוך זדוני.. "זה מספיק!" הוא: "רעה...." חחחחחחחחח אהבתי.. (רואים שלא רואה טלוויזיה.. הא?)

../images/Emo25.gif....סוף סוף לא בלונדינית

מי זה הוא ? חחח אני?

קרמבובת

New member
../images/Emo103.gifגם מהטלויזיה אתמול ב"אוז"

"מה הדבר הכי טוב שמישהו יהיה מוכן להגיד עליך אחרי שתמות? ומה הדבר הכי רע שמישהו יהיה מוכן להגיד עליך אחרי שתמות? אתה נמצא איפה שהוא שם באמצע..בינהם" מדהים הכושי הזה שיושב שם ומביא לנו את החיים take away על מוכן בוקר טוב
קרמבו

אהבתי בסרט אושר את הציטוט הבא:

המשפחה יושבת במטבח ואוכלת ארוחה. האחות המרשעת מעירה משהו פוגע על האחות הקטנה והאחות הקטנה נפגעת. אז האחות הגדולה אומרת לה: אנחנו צוחקים איתך, לא עלייך! והאחות הקטנה עונה: אז למה אני לא צוחקת? סרט טוב. ראיתי אותו פעמיים ואהבתי.

לא ראיתי

אתמול , אבל את צודקת....... הדבר הכי טוב - הדבר הכי רע - קרבו של בוקר , זה מתאים למשימה היומית של הכחלחלה
בוקר מתוק

קסומה

New member
חחחחחחחחחח עינת

יצא לי לראות את הסידרה הזאת פעם אחת ולא הפסקתי לחייך לעצמי.....איזה הבדלים מהותיים בין: הוא והיא............ בוקר טוב לך המורה

נעמי 1

New member
אחלה פרסומת...

סוף סוף עזבו לנו את הציצים ועברו לפינים חחחחחחחחחח

sahr12

New member
מה שלפעמים גורם לי לחשוב......

היכן הן אותן הנשים שמתלוננות על השימוש המופרז בגוף האישה ובקונוטציות מיניות שיש בפרסומות (ואני מסכים איתן) האם גם כשזה מדובר בגבר (ונעזוב את זה שהוא אגזוזן)נשמע את זעקתן???????? בקר נעמי...

בוקר סער ../images/Emo13.gif כאשר יש פרסומות שבהן

משתמשים בגברים כאובייקט מיני, אנו הנשים מאד שמחות ומרוצות כי אנחנו מרגישות שזוהי אפלייה מתקנת, שסוף סוף משתמשים גם בכם הגברים ועוזבים את הגוף הנשי בשקט... זוהי תשובה קצרצרה על רגל אחת מפאת קוצר הזמן.

sahr12

New member
אוי נוגה נוגה........

האם בכל סיטואציה אפליה מתקנת יעילה ומספקת?????? ואני חשבתי שאתן מתלוננות בגלל עיקרון......מה שאת אומרת זה לא איכפת לי מה תעשו עם גוף האישה......רק תעשו אותו דבר לגבר.... לא איכפת לי להידפק העיקר שתידפק גם אתה......חחחחחחחחח זה לא נראה לי. זוהי הערה קצרצרה מפאת עייפותי....חחחחחח

ברור שזה לא מספיק האפלייה המתקנת

אבל זה נחמה קטנה. לפחות אם משתמשים בגוף הנשי אז למה שלא נשתמש גם בגברי, למה שהנשים לא יהנו לפעמים? למה שהנשים לא ישבו מול הטלויזיה ויזילו ריר מול גברים חתיכים ושריריים למורת רוחו של הבעל עב הכרס הרובץ על הכורסא, כמו שהגברים מזילים ריר על דוגמניות דקיקות וזקופות ציצים מול עיניה המשתאות של האישה השמנמנה שלהם שמגישה להם בירה?

נשית~37

New member
בוקר../images/Emo42.gifאור לכולם...

כשאת אומרת אפליה מתקנת את בעצם מודה שישנה אפליה. אל תשכחי שאת כל הפרסומות "המנצלות" את גוף האישה מבצעות נשים! אם לוקחים פרסומת בהומור זה צריך להיות דו צדדי. ראיתי שלכולם כבר חילקו קפה.

נעמי 1

New member
זה בדיוק הדבר שהצחיק אותי...

שבחרו בו... לפרסומת... (בלי להעליב כמובן)... אבל ממתי אתם, הגברים, יוצאים לזעוק את זעקתנו... יום טוב סער פררו רושה.

למעלה