"מה הדבר הכי טוב שמישהו יהיה מוכן להגיד עליך אחרי שתמות? ומה הדבר הכי רע שמישהו יהיה מוכן להגיד עליך אחרי שתמות? אתה נמצא איפה שהוא שם באמצע..בינהם" מדהים הכושי הזה שיושב שם ומביא לנו את החיים take away על מוכן בוקר טוב
המשפחה יושבת במטבח ואוכלת ארוחה. האחות המרשעת מעירה משהו פוגע על האחות הקטנה והאחות הקטנה נפגעת. אז האחות הגדולה אומרת לה: אנחנו צוחקים איתך, לא עלייך! והאחות הקטנה עונה: אז למה אני לא צוחקת? סרט טוב. ראיתי אותו פעמיים ואהבתי.
היכן הן אותן הנשים שמתלוננות על השימוש המופרז בגוף האישה ובקונוטציות מיניות שיש בפרסומות (ואני מסכים איתן) האם גם כשזה מדובר בגבר (ונעזוב את זה שהוא אגזוזן)נשמע את זעקתן???????? בקר נעמי...
משתמשים בגברים כאובייקט מיני, אנו הנשים מאד שמחות ומרוצות כי אנחנו מרגישות שזוהי אפלייה מתקנת, שסוף סוף משתמשים גם בכם הגברים ועוזבים את הגוף הנשי בשקט... זוהי תשובה קצרצרה על רגל אחת מפאת קוצר הזמן.
האם בכל סיטואציה אפליה מתקנת יעילה ומספקת?????? ואני חשבתי שאתן מתלוננות בגלל עיקרון......מה שאת אומרת זה לא איכפת לי מה תעשו עם גוף האישה......רק תעשו אותו דבר לגבר.... לא איכפת לי להידפק העיקר שתידפק גם אתה......חחחחחחחחח זה לא נראה לי. זוהי הערה קצרצרה מפאת עייפותי....חחחחחח
אבל זה נחמה קטנה. לפחות אם משתמשים בגוף הנשי אז למה שלא נשתמש גם בגברי, למה שהנשים לא יהנו לפעמים? למה שהנשים לא ישבו מול הטלויזיה ויזילו ריר מול גברים חתיכים ושריריים למורת רוחו של הבעל עב הכרס הרובץ על הכורסא, כמו שהגברים מזילים ריר על דוגמניות דקיקות וזקופות ציצים מול עיניה המשתאות של האישה השמנמנה שלהם שמגישה להם בירה?
כשאת אומרת אפליה מתקנת את בעצם מודה שישנה אפליה. אל תשכחי שאת כל הפרסומות "המנצלות" את גוף האישה מבצעות נשים! אם לוקחים פרסומת בהומור זה צריך להיות דו צדדי. ראיתי שלכולם כבר חילקו קפה.