מכירים רכיבה

• פותח הנושא fez1
  • פורסם בתאריך

fez1

New member
מכירים רכיבה

טיפולית באיזור מודיעין ? אשמח לשמוע !

נטע13

New member
יש לא מעט, לעניות דעתי...

פורסם לאחרונה על רכיבה טיפולית בבן שמן. כמו כן, אני יודעת על חווה טיפולית גם בכפר שמואל (שזה ליד משמר אילון, אחרי לטרון, אם את יודעת למה אני חותרת
). צריך להסתכל בעיתונים המקומיים בשביל טלפונים וכו'.

ot11

New member
רכיבה טיפולית

החווה הקרובה ביותר נמצאת כנראה בכפר שמואל. טל: 08-9247059. מקווה שעזרתי.

fez1

New member
ודאי שעזרת !../images/Emo13.gif

המשכת את העזרה של קודמתך , כמה נעים להתעדכן בנושאים כה רבים כאן בפורום ! אעביר את הדברים להורים שבקשו ממני ומקוה יצא לפועל ( לצערי רק המחיר יהיה לרועץ...) .

volkenfe

New member
אפשרות נוספת לרכיבה טיפולית

עוד אופציה טובה לדעתי (מהיכרות עם מנהלת החווה וצפייה בטיפול במקום)היא בכפר רות. 08-9261951. שרון.

michalot

New member
|רמקרכיבה טיפולית בהסדר כללית מושלם

החווה הטיפולית בכפר שמואל נמצאת בהסדר עם כללית מושלם. החווה בכפר רות לא בהסדר. הסיבה שאני מציינת זאת היא משום שבהסדר החווה מחוייבת באבחון וליווי של מרפאה בעיסוק או פיזיוטרפיסט. חווה שאיננה בהסדר בדכ' לא משתפת איש פרארפואי בטיפול. כדאי ומומלץ לבדוק זאת. יש גם חווה שבהסדר בנחשונים עם מרפאה בעיסוק פיזיו ופסיכולוגית אם אני לא טועה. בקרוב תהיה בהסדר גם חווה בנווה אילןשם יש מרפאה בעיסוק. שיהיה בהצלחה בטיפול

fez1

New member
עכשיו

הכנסת פרט מאד חשוב של ליווי עובד פארארפואי וכן שקיים בכלל הסדר עם קופ"ח . במקרה שאני מכירה - הם שייכים למכבי ... בכל מקרה אתייחס לכך כשאמסור להם את הפרטים ותודה על העידכון !

fez1

New member
נטע../images/Emo51.gif

תודה זה המעט שאני יכולה להחזיר למי שנתן לי שביב מידע ונידב מעצמו ומזמנו בכדי להגיב . חוץ מזה שמחתי לתגובתך מלאת הפירגון אז...תודה !

למעלה