מכירים מישהו טוב,

pitzi2

New member
מכירים מישהו טוב,

הסיפור מתחיל כשנתתי את ה Gaint טרנס 3 לתיקון שמיניות קל ובדיקה כללית בתלונה של מעבר הילוכים אוטומטי במאמץ קל, בחנות ידועה בפ"ת, לאחר הוצאתם מתיקון ורכיבה, נראה שבעיית השמיניות נפתרה, אך קפיצת ההילוכים באופן אוטומטי נשארה. בשל תקלה טכנית בסינגל רעים הגעתי לחנות ידועה בדרום ושם, לדברי הטכנאי, הטיפול שנעשה בפ"ת לא היה מקצועי, לא אותרה תקלה של אוזן עקומה, שמיניות שלא תוקנו כראוי, ומתיחת הילוכים יתר על המידה. האוזן יושרה בטיפול אך עדיין, ההילוכים עוברים במאמץ בצורה אוטומטית. ושאלותי: 1 - איך ניתן לסמוך על מכונאי טוב, 2 - איפה מוצאים אחד כזה 3 - האם יש שם או מספר קטלוגי לחלק שנקרא, אוזן להילוכים לאופני Gaint טרנס 3. 4 - האם יש חנות שמתמחה אך ורק בתיקונים. הרי מכונאי אופניים בחנויות הידועות מתחלפים מידי כמה חודשים. זקוק לעזרתכם, סליחה על אורך הסיפור תודה לכל העונים שי. 0546300110.

חשוב למצוא...

חשוב למצוא חנות אופניים אמינה (רשת כמו: מצמן את המרוץ, רוזן את מינץ, סי.טי.סי) גם חשוב ללכת לאותו חנות אופניים בקבעיות, (במידה והכל בסדר עם החנות) על מנת שתסמוך עליהם ותהיה עם לב שקט. זהר

pitzi2

New member
אחת מהשתיים

זוהר שלום, החנות שהייתי בה, היא אחת מהשתיים הראשונות שציינת שקיימות בפ"ת, פשוט לא רציתי לעשות פרסומת לחנות. ובכל זאת, יש מישהו שמתעסק אך ורק בתיקון באזור המרכז? תודה ויום נעים. שי

אני לא ...

אני לא מכיר מישהו שמתעסק אך ורק בתיקונים, בכל זאת אני ממליץ ללכץ לאחד מרשתות האופניים הגדולות שנותנות יחס טוב. ועם אתה עוד פעם בחנות שבפתח תקווה תידע את המנהל, אני מאמין שזאת טעות!!!

יעקב 471

New member
אם בא לך להגיע לרעננה

אופני אבי ברחבת המשביר. והוא מקצוען לעילא ובשום מצב לא ינסה למכור לך לוקשים. אני ממליץ עליו .

למעלה