מכירים ילד שמחרבן חול?

מכירים ילד שמחרבן חול?

לי יש אחד כזה. מסתבר שאתמול, במסגרת הטיול של הגן, נעם הכניס חול לכוס ופשוט שתה אותו. מאז הוא מחרבן חול. כמובן שזה לא נח לו וגורם לו לשפשפת אבל לא נראה לי שהוא ילמד לקח.

ellieg

New member
lol../images/Emo6.gif

למד בדרך הקשה. מעין סוג של חוקן / טיהור מערכת? שלא יתמכר לטיפול החדשני.

Big Mama 1

New member
אימא'לה........./images/Emo122.gif

איך אפשר להכניס לפה כזאת כמות של חול? רק מהמחשבה על זה בא לי להקיא, וכשאני חושבת על זה יוצא..... בכלל למות. לא רוצה להלחיץ, אבל התייעצת עם רופא? זה לא מסוכן? אולי לתת לו שמן פרפין או משהו להחליק את החול החוצה? שלא נדבר על החיידקים ושאר החולרות שבחול........ אוף כמה שאני שונאת חול

לא. לא התייעצתי עם רופא

נראה לי קצת מאוחר להבהל מחיידקים ואת החול אני מאפשרת לו לפנות בזמנו הפנוי...

מכירה אתזה יובל כשהייתה

קטנה כמעט בת שנתיים יום אחד אכלה מלא חול בכוונה ובערב חירבנה חול וזה שרף לה ואם אני לא טועה זו הייתה הפעם האחרונה שהיא ניסתה אותי וראתה שזה לא מרגיז אותי (למרות שמבפנים הייתי ממש מעוצבנת) שולחת לך

לי עם

New member
יש לי אחד כזה../images/Emo150.gif

אחת לכמה זמן אני רואנ בקקי (בעיקר מרגישה בניגוב) חול. זה בכלל לא מזיז לו, מסתבר שהילד אוהב עוגות חול בגן - ואם לא משגיחים -הוא גם טועם.... אמא שלו אהבה לגרד סיד מהשפיצים של הקירות - אז מה הפלא...
אני רק מקווה שזה לא גורם לאבנים בכליות או משהו כזה...

וואלה! גם אני אכלתי סיד מהקירות

אני זוכרת את עצמי בשבתות בצהרים. ההורים שלי התעקשו שנשכב לנוח מנוחת צהרים ואני לא הייתי נרדמת אלא מקלפת את הקיר ואוכלת.

Big Mama 1

New member
תופעה מוכרת......

לא מנסיון אישי
זה בדרך כלל מעיד על חוסר חמור בסידן.

טילי2

New member
בזמנו טענו כי אלו ילדים שחסר להם קלציום.

אני לא יודעת למה חשבו שהסיד מסדר קלציום, אולי בגלל הצבע.

נטעטע

New member
גם אצל מיקה נצפה חול בקקי

מדי פעם. אני עוד זוכרת את עצמי אוכלת חול.

דבורה1

New member
בעסה בעסה בעסה

אף פעם לא נתקלתי ומבט ראשון זה היה מצחיק. אבל שפשפת זה לא נעים בכלל. תנסי להשאיר כמה שיותר בלי חיתול, בימים החמים האלה ממילא זה מומלץ. עכשיו רק נשאר שהוא יעביר לעדי עד כמה זה לא נעים, שלפחות תלמד מהניסיון שלו

עדי מכניסה הרבה פחות לפה

היא כבר ויתרה על השלב האורלי. נעם עדיין בודק הכל באמצעות הפה. גם בענייני אוכל: כמושיטים לנעם משהו הוא פותח את הפה ומנסה לבדוק אולי זה טעים. עדי מיד מזיזה את הראש אחורה ובוחנת בחשדנות את מה שמנסים להכניס לה לפה, מחשש שמישהו מנסה להרעיל אותה
.

R a c h e

New member
לא, עד היום לא הכרתי../images/Emo6.gif

אבל נראה לי שאת מכירה היטב.... תשאלי אותו אם הוא רוצה שהדודה תשלח לו אבנים מאילת וכמה.

בעעעעעעעעעעעעע

אולי כדאי לתת לו תזונה עשירה בשומנים- או אפילו משהו מבית המרקחת שיעזור לו לנקות את מערכת העיכול שבטח גם סובלת....

למעלה