מכירים את T_PAAMAYIM_NEKUDOTAYIM ?

מכירים את T_PAAMAYIM_NEKUDOTAYIM ?

זה בעברית (התחכמות של המפתחים הישראליים של PHP על כל העולם)...ומתיחס לאופרטור :: (פעמיים נקודותיים) שנכנס לשימוש כשעובדים עם static.
אז, אני עובד בזמן האחרון על שינויים בלוגיקה של של הכתיבה שלי, ומאוד מחבב את LSB ולכן צריך את "פעמיים נקודותיים"
בחשב שלי זה עובד סבבה, ובלפטופ זה עובד סבבה, אבל ! כשהרמתי ניסוי על hostion אני מקבל את ההודעה המגעילה הזאת --> Parse error: syntax error, unexpected T_PAAMAYIM_NEKUDOTAYIM
שאומרת שאני עושה שימוש לא נכון ב"פעמיים נקודותיים".
לא יודע מה לעשות עכשיו...אם יש למישהו פתרון או עיצה, אשמח מאוד.

amitayh

New member
לדעתי עדיף להימנע מ-LSB... בכלל שימוש בסטטים

צריך להיעשות במשורה, רק כדי לתת לקלאס שלך להתנהג כמו "ניימספייס".
אני מעדיף כמה שיותר לתת מבניות בצורה רגילה - הורשה, קלאסים אבסטרקטים ואינטרפייסים. משתמש בפונקציות/משתנים סטטים רק כשבאמת צריך

אני גם זהיר איתו, אבל עם DB זה ברירה טובה

סתם לדוגמא, נאמר שיש לך מתודה לשליפת כל הרשומות מטבלה, אז אם היא סטטית אתה יכול לגשת אליה מבלי לייצר אובייקט שלם. אתה מפעיל אותה מול טבלה מסויימת שנקבעת לפי שם הקלס. אז בכלל היא יכולה לעוף החוצה לפארנט עוד קלסים, ויוצא מזה שכתבת אותה רק פעם אחת בקוד, ולא שכלפת אותה לכל קלס שצריך אותה...

gilmad

New member
נתת דוגמא טובה לשימוש בtraits

כי...

אם אתה מוציא ת'שאילתא לקלס שיתופי לאחרים, פרטי השאילתא צריכים להתעדכן בזמן ריצה לפי קלס היורש...
כלומר: אם יש לך קלס לכל טבלה, ואתה מוצא מתודה שנכונה לשלושתן, תוציא אותה לקלס שיהיה הפרנט ושלושתן ירשו ממנו. הקלס פרנט אם כך חייב להחזיק משתנים סטטיים שמתעדכנים בזמן ריצה לפי הקלס שירש אותו ובמקרה של טבלה זה יכול להיות שם הקלס (או כל מאפיין ייחודי לקלס היורש).

amitayh

New member
נשמע פולימורפיזם קלאסי. עדיין לא מבין למה

צריך סטטיים, אבל תלוי בפיתרון ובמימוש...

בכל מקרה, בהצלחה

TotalCommnader

New member
אגב אמורים להגיד נקודתיים ולא נקודותיים.

אתה מכפיל נקודה ולא נקודה (דר קור (אבשי) אמר את זה אז הוא קצת מבין )

TotalCommnader

New member
משתנה מניאק שלא עובר בPOST

בחיים לא נתקלתי בכזה !@#$. כשאני מסתכל על NETWORK TAB בכרום הוא מופיע עם הערך הנכון. כשאני עושה

print_r($_POST)

כולם מופיעים חוץ ממנו... כלומר הוא מופיע אבל ריק

למעלה