מכירים את Dragon Ball Vertigo?

SupremeKai

New member
מכירים את Dragon Ball Vertigo?

מתי הוא יוצא? אנייודע שביוני אבל אני לא יודע את התאריך המדויק ד"א אני ראיתי את הכל הסידרה (דרגון בול, דרגון בול זי ודרגון בול ג'יטי)!

איזה באקה!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo6.gif

ראית את כל הסדרות ואתה עדיין חושב שיש DB?! XD
יואו, זה מתחת לרמה שלי לרדת עליך אפילו. עלק "מתי הוא יוצא?"
לא להזכיר את זה ש-DBV זאת סדרה, כלומר נקבה, כלומר "מתי היא יוצאת?"

Light woman

New member
נו די כבר רייסו'ש. אם הוא רוצה-

שיאמין. מי שלא רוצה- שלא יאמין. דרך אגב, זה מזה לא קשור, אבל זה שאני לא בפורומים לא אומר שאני לא אוהבת אותם לכן רק שתדעו: לייט לאהוב פוקימון לייט לאהוב דיג'ימון (אחלה חתימה רייס למרות שכדאי שתשנה ת'דיגימון למשהו אחר שגם מתחיל בד'...) לייט לאהוב דרגון בול זי לייט לאהוב בחזרה לעתיד 123 לייט לאהוב החבובות (לא לצפייה מתחת לגיל 13!!!!) לייט לאהוב את אמאבאחות שלה לייט לאהוב את ניקו מוקה ושלושת הצוצקים והכי מכל- לייט לאהוב דפנה דודידו וטלטאביז!!!!!!!!!!!!! דרך אגב החתימה החדשה עובדת? ודרך אגב הילד שרייס קטל לא בצדק זה לא אתה שהכרחתי להצטרף לכוחותינו בקייטנת אפיקים? דרך הבטן (בדיחה צולעת אבל לא נורא נשים לה גבס על הרגל שנשברה) <- (זה עוד יותר צולע מהקודם משמע צריך גבס כפול ומכופל...) למה אני שואלת ועונה כל כך הרבה דברים שטותיים? כי חם לי, למטה יש סדר רועש, ומעצבן לי!!!!!! ><. פסח שמח, דרך אגב, לא הגב לא הבטן לא התוספתן ולא דרך הקרביים המסכנים שלי.

haunter

New member
אני לא זוכר אם זה יוצא

ב-31 ביוני או ב-30 בפברואר... מישהו זוכר?

....

אין כזה דבר DBV! אם היו מתכננים את זה היה כתוב על זה בכל האתרים הגדולים וגם ברור שהיה כתוב על זה באתר הראשי אבל לא כתוב על זה בשום מקום אתם יכולים לתת מקור אחד מוסמך לזה? לא!, בגלל שאין AF אין V ולא יהיה יותר מהסדרה הזאת בחיים get over it!

digiash

New member
לי היה אבל מחקתי סורי..

עכשיו אני מחפש את פרק 62... אני לא מוצא אותו בקאזא -_-

למעלה