מכירים את שי שמשוני?

• פותח הנושא ramf
  • פורסם בתאריך

ramf

New member
מכירים את שי שמשוני?

למי שלא מכיר שי מאמן טאיקוון דו כבר מלא זמן בחיפה. הוא בין הבודדים בארץ שנמצא בקשר ישיר ומתמיד עם ארגון הטאיקוון דו העולמי (בזמנו הוא אירגן סמינר עם מי שהמציא את השיטה). בכל מקרה הוא העלה אתר חדש לאוויר. ניתן לראות בכתובת הבא: http://www.itf.co.il נראה לא רע... רם

Pyongwon

New member
כל הכבוד, שי, שמת פה!:)

שי שמשוני אחלה בחור. עושה ITF מלפני הרבה הרבה זמן, מומחה, יודע בדיוק מה לעשות ואיך להעביר את המידע הרב שיש לו. מי ההולך ללמוד אצלו - יהנה! ג'סיקה מנדל

Pyongwon

New member
וגם שי מכיר את אנשי ה-ITF -

השאלה אם אנשי ה-ITF מכירים את שי - אם לא, שיכירו דרך האתר שלו.

William Kidd

New member
שאלה לגביו

זה אותו אחד ששפט בזמנו בהמון תחרויות של טאקונדו WTF?

ramf

New member
כן - זה הוא...

ועד כמה שאני יודע הוא עדיין שופט שם, ואפילו נחשב אחד מהשופטים הטובים שלהם. שי בעצם ממחיש את החזון של הגנרל - לפעול בשיתוף פעולה בין ה ITF ל WTF. רם

אביב tkd

New member
אתר יפה

אבל נראה לי מוזר קצת שאין באתר מילה אחת אפילו על דני רוט שהיה תלמיד של הגנרל עצמו (הגנרל אפילו בחן אותו בעצמו לדאן 4)... נראה יפה, מושקע אבל הניסוחים לא מאוד נעימים לעין (לפחות לשלי): תסלחו לי, אבל ממתי נשיא ה TFI (טאיקוון דו פור ישראל) הוא נשיא הITF בארץ? ככל הידוע לי, אירגון הUMATI ששייך גם כן לITF מעולם לא היה תחת אירגון הTFI ולכן קשה לי לקבל את תוארו של מר שי שמשוני המכובד (לא בציניות) "נשיא הITF בישראל". לראייה: האתר של UMATI, ארגון נוסף של הITF בישראל: http://www.tkd-israel.org/Hebrew/Pages/UMATIOrganization_HE.aspx אני אבדוק את הנושא לעומק מחר עם המורה שלי. בכל מקרה טוב לדעת שיש עוד אנשים בתחום.

Pyongwon

New member
הוא יודע.

בזמנו אמרתי לו על שי, הוא אפילו קיבל טלפון שלו. מה שהוא החליט לעשות עם זה אינני יודעת. :) אולי יש יותר מ-ITF אחד? אולי יש כמה אירגונים? ייתכן הכל. ג'ס.

אביב tkd

New member
לאחר בדיקה מעמיקה יותר

כנראה שבעתיד הקרוב יהיו צעדים משפטיים מצד הנהלת UMATI, ולכן הדבר היחיד הדבר היחיד שאני אכתוב כן הוא שמעולם שי שמשוני לא היה "בין הבודדים בארץ שנמצא בקשר ישיר ומתמיד עם ארגון הטאיקוון דו העולמי"... מאסטר הקטור מארנו (דאן VIII) ביקר בארץ בשנה שעברה, ובינואר הקרוב יתקיים סמינר מדריכים עם מאסטר מארנו, מאסטר טרחטנברג ומאסטר וים בוס, מבכירי המורים בITF.

ramf

New member
אימות נתונים

הגנרל נפטר בשנת 2002 ובצוואה שלו הוא מינה את היורש שלו ובחר בפרופסור CHANG Ung,שהוא חבר בהנהלת ה-IOC (חבר בהנהלת הועד האולימפי העולמי), כיורשו הרשמי. לצערינו היו 2 אנשים שלא קיבלו את רצונו וחזונו של הגנרל, כנראה בגלל רצונות אישיים לגדולה, והם פרשו מה-ITF והקימו אירגונים מתחרים משל עצמם. אחד מהם הוא הבן של הגנרל- JUNG HWA CHOI והשני היה אחד מהסגנים של הגנרל ושמו- Trân Triêu Quân שניהם בעצם כבר לא שייכים ל-ITF המקורי של הגנרל. הוכחה לכך היא שכאשר הגנרל היה בחיים המרכז והמשרדים הראשיים של ה-ITF (בזמנו היה רק אחד) היו בוינה והיום מי שיושב בוינה הוא פרופסור CHANG Ung. לגבי הנציגות של מר שי שמשוני כנציג הרישמי של ה-ITF בישראל, אתם מוזמנים להכנס לאתר ה-ITF העולמי http://www.internationaltaekwon-dofederation.com/ ולהסתכל בעצמכם מי הנציג הרשמי בישראל חשוב לוודא את כל הפרטים הנכונים לפני שרושמים הצהרות

avima

New member
בחיאת זומזום - מה זה מעניין

מי יושב איפה ומי נציג רשמי או לא רשמי של מי אתם מתאמנים, נהנים לומדים - יופי תמשיכו

אביב tkd

New member
בלי כאסח

"והם פרשו מה-ITF והקימו אירגונים מתחרים משל עצמם" - אם הם פרשו מהITF, מדוע האירגון שהם עצמם מנהלים נקרא כך? למה עשרות מאסטרים ומורים אחרים שהיו תלמידים של הגנרל עברו, למרות צוואתו, לארגון מתחרה? סביר להניח שהפרטים הנכונים אינם ידועים לאף אחד מאיתנו, מכיוון והדברים כבר קרו, ואנשים חושפים ומסתירים פרטים כרצונם. גם אני יכול לשים פה כתובת של האתר הרשמי של ITF (אתר אחר של אירגון אחר), ובו כתובים דברים אחרים... http://tkd-itf.org/pub_web/ver_eng/ngb_europe.html זה לא מוכיח כלום, כמו שהאתר שאתה שמת לא מוכיח כלום. הרבה הצלחה והנאה אביב

bosabum

New member
שי שמשוני - טאיקוון-דו ITF

אהלן וסהלן, חובבי אמנויות הלחימה אני התאמנתי בעברי במספר בתי ספר בחיפה וניסיתי כמה אמנויות לחימה שונות, אמנם רחוק מלמצות את האפשרויות הקיימות, אבל את זה אני יכול להגיד בפה מלא: שי הוא אחלה מאמן, מוכשר מאד, מיומן, ואולי החשוב מכל יודע איך ללמד. אולי חלקכם מכיר אותו דווקא מתחום הרפואה המשלימה, שכן שי הוא מורה ומטפל גם בתחום זה (שיאצו, דיקור, טווינא וכו'), לכן יש לו נסיון עתיר בהוראה שבא לידי ביטוי גם באימוני הטאיקוון-דו הנפלאים שהוא מעביר. התקופה שהתאמנתי איתו זכורה לי מאד לטובה, לפי מה ששמעתי יש לו גם חניך מוכשר שפתח מקום משלו והם מאמנים ביחד, הכל מופיע באתר היפה והחדש שלו: www.itf.co.il אז שי, המון מזל טוב על האתר ובהצלחה בהמשך. לכל הקוראים, עשו לעצמכם טובה ותלכו לאימון נסיון - ההנאה מובטחת. דאן

למעלה