מכירים את סומעה?

salt of earth

New member
מכירים את סומעה?

ממ מכירים את "סומעה"- מהערוץ הירדני אם אתם זוכרים שיש דבר כזה בכלל
הוא דמות קומית ידועה בטלוויזיה הירדנית והוא אגב נוצרי ושמו האמיתי הוא מוסא חג'אזין
אתר אבונא התכבד וערך עמו ראיון, על העדות שלו כנוצרי מאמין ועל הקשר בין האמנות לנצרות.. ראיון מאוד מעניין
הוא גם מדבר על הפעילות שלו בכנסייה, ואומר כי למרות כל עיסוקיו מעולם לא חשב לפספס תפילה. http://www.abouna.org/spirit/spirit%20(61b).htm לי אישית היה מרגש לקרוא את הראיון הזה, אתם יודעים על עוד אמנים ערבים נוצרים שנותנים לאמונה שלהם לבקוע ולהאיר את הסביבה ולא מתביישים בישוע? >>>>>>>>>>>>> זה סומעה מסייע לילד עיוור לאחוז בכינור כי הוא מימן את הקמת בית ספר מוזיקלי לילדים עם מוגבלויות

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifכל הכבוד לסמועיתנא../images/Emo9.gif קומיקאי מתוק

במיוחד עם הגיהוקים הידועים שלו..
מרגש אכן מלוחה כי לא רואים היום אלא אנשים שמפנימים את אמונתם ומתביישים בישוע
ולא יודעים כי ביום הדין..ישוע ישאיר אותם בחוץ..ויגיד התביישתם בי מול העולם ועתה אני לא מכיר בכם מול אבי
כל פרוייקט לרווחת ילדים מקסים אותי..הלוואי ואלוהים ירצה ואוכל לממש מתישהו את הפרוייקט שיש לי בראש
.

salt of earth

New member
זה שאת זוכרת אותו מראה כמה שאת

קשישה
בבית של סבתא לא היה כבלים והיינו תמיד רואים אותו, הוא גם היה מגמגם בדיבור שלו. הוא גם שיחק בסדרה "אבו עוואד" אני זוכרת את זה בגלל שירדן אולי עשו אינסוף שידורים חוזרים לסדרה הזאת חח ואת צודקת בזה, נגיד אנשים שזונחים את ישוע ובעיקר אנשים מפורסמים כדי שהקהל יאהב אותם או כדי שיוכלו להצליח בחיים, זה באמת חבל
אבל השמות שעלו לי בראש הם מאג'דה אל רומי, פיירוז שתמיד אמרה שהיא נוצריה מאמינה אמנם היא אגדה בתרבות הערבית אבל היא מעולם לא ראתה שיש סתירה בתרבות הערבית לבין האמונה הנוצרית והעובדה הזאת חלק מהאנשים לא מבינים וחושבים שכן יש סתירה ולכן הם מוכנים לזנוח את ישוע ולהתנכר לו כדי להצטייר בצורה טובה יותר. עוד מקרה שעלה לי לראש הוא הסופר זוהיר דעים שכותב מאמרים חברתיים וגם מכניס אליהם את החשיבה הנוצרית. כמובן שישנם מקרים של רופאים, מהנדסים, עובדים סוציאלים, עורכי דין (אחסן מא תיזעלו
) מאמינים והם מבטאים את האמונה שלהם בעבודה שלהם ובההתנהלות עם האנשים

למעלה