מכירים את זה?

מכירים את זה?

שאתם מתהלכים עם תחושה בבטן של משהו גדול שהולך לקרות? אז ככה אני כבר איזה יומיים שלושה, זה התחיל במעין דפיקת לב קטנה, המשיך במעין הרגשה מוזרה באיזור הסרעפת, אבל עמוק יותר, כאילו מהנשמה, מרגישה באינטואיציה שמשהו גדול וטוב עומד להתרגש עליי, אין לי מושג מהו, אבל ככה אני כל היום, עם ההרגשה המוזרה הזו באיזור הסרעפת, כאילו שהלב רוצה לצאת ממקומו. ההרגשה היא שזה קשור לאהבה, מה שמוזר זה שלא הכרתי אף אחד לאחרונה, לא ממש יוצא לי לפגוש אנשים חדשים, בבקיצור, אני מרגישה מוזר (אה ויש גם סימפטום, הידיים שלי רועדות וגם זה כאילו סוג של התרגשות ממה שהולך לקרות) מה זה נראה לכם? או שסתם התחרפנתי

מאמי את לא התחרפנת נשמה .את בסדר גמור..

אני חושבת על כיוון דרך חדשה או עבודה חדשה או חבר.מה שלא היה בהצלחה ותהני.על תשכחי לספר מאמי מה זה היה.

בטח שמכירה אבל...........

אצלי זה לא היה קשור באהבה, אלא משהו אחר, וזה אכן קרה תוך זמן קצר. ממש כמו שהרגשתי. הגוף לפעמים מגיב לרצונות שלנו, שואפים למשהו כל כך חזק, עד שממש מרגישים שזה הולך לקרות. מן נבואה עצמית כזאת, את מייחלת לעצמך וזה מגיע. את יודעת, אמא מרגישה. כשלילד קורה משהו והוא רחוק ממנה פתאום היא מרגישה תחושה מוזרה בגוף, והיא אומרת לעצמה אני מרגישה משונה, משהו קורה לילד, ואז פתאום טלפון, או הילד חוזר הבייתה ובדיוק כמו שהרגישה קרה משהו. כמו משהו טלפתי כזה, הלב שלך אומר לך שמשהו עומד לקרות ואת הולכת בעקבות הלב שלך. ומה שנשאר לי זה לאחל לך הלואי הלואי הלואי ושזה מה שאת חושבת ומרגישה. שתזכי לאהבה לה את מצפה.

litzuf

New member
יכול להיות שזה סמת מן מתח נפשי,

שלא קשור לכלום מיוחד.. את פשוט צריכה להרגיע את הגוף...

zahav2007

New member
חברה טובה שלי הרגישה ככה,ובסוף נודע לה

שהיא בהריון!

למעלה