קושקושית מתולתלת
New member
מכירים את זה?
היום הייתי בהצפת רגשות.. הרגשתי התמוטטות... זה התחיל מידיד שלי שנפרד מחברה שלו וקדח לי, זה נמשך באמא שלי, כפרה עליה!!! מעריכה אותה מאד מאד!!! מחזיקה בית שלם לבד ונושאת על עצמה ים צרות ועדיין חזקה. מאיפה יש לה את הכוחות אני לא יודעת.
חבר'ה לא סתם אומרים "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא, אין בעולם דאגה כמו דאגה של אמא, אין בעולם מי שיאהב אותך כמו אמא שלך" אני רק חושבת עליה ועל מה שהיא מתמודדת, אני נשברת. אני רק רוצה לנצל במה זו לאמר "אמא אין עליך!!!"
טוב שנמשיך?
אח"כ גם הגיע התור של דודה שלי, קדחה לי בלי סוף על הגרוש שלה והרגשות שלה.
היה גם את חברה שלי... התחילה לבכות לי רצח!! מדברת על התאבדות וכאלו...
ואז בת דודה שלה.. שהיא למעשה גם חברה טובה שלי.. גם לה לא חסר, מסכנה שלי...
זה נגמר עכשיו בשיחה עם הגרוש שלי, גם עליו עוברת תקופה לא קלה, קשה מאד אפילו והוא זה שבא ואומר לי שאסור אבל ממש אסור אסור לי להשבר ואסור לי לקחת על עצמי צרות של אחרים, שזה מזיק לי, שיש לי מספיק על הראש, שעליי להתרחק מגורמים שלילים ותמיד להיות חיובית...
בקושי אני יכולה להתמודד עם הצרות שלי אז החבר'ס באים אליי עם זה... אוף זה רק עוד צעד נוסף בדרך להתפרקות, אני חייבת להפסיק לקחת צרות של אחרים אליי. בצהרים כשרציתי לשכוח הכל הייתי עם הבייבי שלי, מאור עיניי... הלכתי איתו סיבוב ואז הוא אמר לי "נאני יו יו" [בעיברית שחה "נאני לוב יו"] שאגב נאני ככה הוא קורה לי הבונבון הזה!!
ברגע שאמר לי את זה בליווי חיבוק ונשיקה לא היה אכפת לי מי נמצא בפראק ישר נפתח הברז... זהו. התפרקתי!! מוטשת מהיום המסעיר הזה..
"תראי עכשיו אני גדולה תראי אני עוד כאן אני עדיין יכולה ויש לי את הזמן יש עוד סיפור על לב כואב נשאר לי לספר יש עוד מקום ליום אחד רציתי לדבר"
מוקדש ל...
היום הייתי בהצפת רגשות.. הרגשתי התמוטטות... זה התחיל מידיד שלי שנפרד מחברה שלו וקדח לי, זה נמשך באמא שלי, כפרה עליה!!! מעריכה אותה מאד מאד!!! מחזיקה בית שלם לבד ונושאת על עצמה ים צרות ועדיין חזקה. מאיפה יש לה את הכוחות אני לא יודעת.