מכירים את זה?

זה ממכר

New member
מכירים את זה?

10 הדברים שאני שונאת בך... כך נקרא הקטע הבא.. 1) המקקים המעצבנים שמחליטים באמצע מסיבה מטורפת שאליה התארגנו שעתיים לפני ,מחליטים כי זה הזמן לפתוח את עונת הציד ולסמן לנו על התחת עיגול מטרה ענק ואדום, וללכת אחרינו. אם זה עם מבטים מטומטמים של ילד בן 12 עם חצ´קונים שעושה ביד על פמלה עם משפטי הפתיחה הכי מפגרים ששמעתי בחיי על נפילתי מי גן עדן .ובכן זה לא שאנחנו לא אוהבות תשומת לב, להיפך ,אנחנו נולדנו כדי שתשומת לב תדבק אלינו ללא הפסקה אבל לא ביקשנו שתדבק אלינו לתחת ולא תתן לנקבוביות העור שלנו לנשום מרוב הדביקות שאתה מביא בהן. ובכן גבר בפעם הבאה שאתה בא למסיבה ואתה רואה מישהי שבאמת מוצאת חן בעיניך ,אבל לא ורצה להבריח אותה סמן לה קצת ורק אח"כ תתן לה אויר לנשימה לעכל את העובדה שגברבר שם עליה עין 2) הבחור שאוהב לבדוק אם החברים שלו למטה עדיין נמצאים במקום ולא הלכו לאיבוד בתחתוני הבוקסר החדשים שאמא שלו קנתה לו. תראה חמוד, זה לא שאנחנו לא דואגות לחברים שלך שמתחממים להם שם פשוט אנחנו חושבות שאם אתם רוצים לנהל דיאלוג ארוך ו-עמוק- אולי עדיף שתלכו למקום שקט . תהיה רגיש לסביבתך מותק 3) אמרתי לו "לא" והוא לא הבין :בנים שאת שיעורי הבנת הנקרא פספסו , או שאצלם זה יותר הבנת הנשמע, הייתי אומרת שיש מילה אחת שבנים מאוד לא אוהבים לשמוע ברגע האמת וזו המילה " לא" , ואם זה מתבטא בהעפת ידיים או בעיטות לכל עבר. ובכן גבר נחמד ויקר , בפעם הבאה שבחורה אומרת לך לא, תבין שזה פשוט לא , כמו שאז היה את התוכנית הזאת עם היתוש המעצבן שאומר לנו " פשוט אימרו לא!" , זה לא שאנחנו מנסות להיות חמודות או לשחק משחקים זה פשוט שבאותו הרגע זה לא בא לנו! זה הכל . קשה להשלים עם האלטרנטיבה השניה שהיא עבודת ידיים קשה ביותר , אבל זה עדיף על המחשבה שבחורה ריחמה עליך ועשתה לך טובה לא? 4) בוא נאמר שקבענו לפגישה בשעה 13:00 , אתה מגיע לי בשעה 13:25 ,עשיתה טעות ענקיתת! הרי אנחנו מוכנות כבר שעה מראש עם הפן , עם האיפור ומחכות לצלצול הגואל שיבקע מהפלאפון ויודיע לנו כי אתה מחכה לנו ליד השער , מחוייך מבושם ומקולח . תראה , לנו בניגוד אליכם מותר לאחר , אנחנו משקיעות את חיינו לקראת הרגע שבו נצא מפתח הדלת זוהרות כמו הפרסומת לטמפונים או לאיזה בושם חדש ומסריח שבריטני או ג´יי לו החליטו לשווק . זה לא משנה מה היה לך לעשות אבל מה שלא יהיה לעולם אל תאמר לבחורה שאיחרת בגלל שארגנטינה משחקת נגד חוף השנהב במונדיאל או שהיית צריך לקפוץ לבקר את החבר המעפן שלך שבכלל לא סובל אותנו או הכי גרוע , שהלכת לנחם ידידה במצוקה . אז אנחנו מבקשות ,בחיוך מתוק עם ליפגלוס ולחיים סמוקות , בבקשה אל תאחר , זה מטריף אותנו ,זה מלחיץ אותנו וכשאתה מאחר עולות לנו המחשבות הכי הרסניות וקיצוניות שקיימות בעולם , אם זה מהתאונת רכבת שנתקעת על הפסים ועד לזיון עם החברה הכי טובה שלי! 5) ובכן , מה אפשר להגיד על הנושא המסריח ביותר ברשימה הארוכה הזו , ובכן אני מדברת על ביטוי פעולות המעיים שלכם שלא יכולות להתאפק עד שהן יגיעו לשרותים . תראה זה לא שאנחנו לא אוהבות אותך וזה לא שאנחנו לא מרגישות נוח איתך , זה פשוט העובדה שנאדים ואנחנו לא יודעים לחיות בשלווה ובנחת . אני לא מסוגלת לתאר לך את רמת הבהלה שאני חוטפת כאשר אתה מחליט לשחרר את אחד החברים שלך שמשתוקק לצאת באופן קולני במיוחד ומסריח מהמעי הגס שלך שבילה את כל היום בלעכל את החמין של אמא . כן גם אנחנו מפליצות ( תתפלאו! אבל בריח של ורדים ) אבל אנחנו יודעות להשאיר אותם בבטן או מה שנקרא "להפניץ" (להפנים+להפליץ) , זה לא קל להסתובב בתור נערה עם בטן מלאה בגזים ולקבל שאלות מאמא " תגידי , קיבלת מחזור לאחרונה?" ,אבל אנחנו עושות את זה למען המין הגברי כולו , שנשאר מושכות ויפות בעיניו, אז בחייאת רבאק אח שלו , אם אנחנו יכולות גם אתם מסוגלים( אנחנו מאמינות בכם). 6) אני יודעת שהחורף עשה את שלו , ואני יודעת כמה שאתה אוהב לראות אותי ערומה,אבל אם שמנתי ב5 קילו בשנת החורף שלי בבקשה אבל בבקשה אל תגיד כלום אם אתה רואה אותי נדחסת לג´ינסים שלי כמו פקק שעם לתוך בקבוק יין שכבר נפתח ,אני יודעת שאתה מאוד אוהב אותנו ורוצה להיות הכי כנה וישיר(אני מדברת על מערכות יחסים) אבל תנסה להיות ממש עדין איתנו בקשר לכל דבר שקשור למשקל , אנחנו תמיד נרצה להיות יפות בשבילך , חטובות בשבילך גם אם זה בעזרת 3 הצמיגים החדשים שהתפתחו לנו על הכרס בירה הקטנה שפיתחנו. אני לא אומרת שאתה צריך כבר מעכשיו לחשוב על שקרים לבנים , כי בחור שמשתדל יותר מדי אנחנו קולטות ישר שהמשפטים שלו מאולצים (אני לפחות) אבל אם כבר אמרנו לך שעלינו ב5 קילו, תדע לחבק ולהגיד שאתה אוהב בכל מצב גם אם נשקול עוד 20 קילו ונראה כמו המתמודדים ב"לרדת בגדול " .אז במקום לפתח לנו אנורקסיה , תפרגן גם אם המצב מתחיל קצת להכביד.

זה ממכר

New member
המשך

7)מאמיי איפה הנשיקה שלי ?ובכן אני כאן לא ממש מדברת על נשיקה,הרי בגילנו הנשיקה היא כבר עניין שבא בקלות ואולי זה דיי עצוב לפעמים, , לא כל הבחורות בעולם הן כמו אלה שקל להשיג מהן זיון ,יש בחורות שצריך לעבוד עליהן קצת יותר משעה או שעתיים בשביל לקבל את מבוקשך , לפעמים אני אומרת שעל בחורות כאלה כדאי לוותר מראש אם המטרה שלך זה רק סקס , יש בחורות שיש בהן יותר מזה ואולי עדיף שחרמן כמוך ילך לסוג היותר זול יבצע בהן את זממך ותחזור לקבל קצת מנת איכות מהבחורה הישראלית האיכותית שלא נותנת בכל פעם שאתה מבקש . אני לא אומרת שזה סוג הבחורות הפריג´דיות אני הספקתי להכיר מספיק בחורות ששומרות את עצמן לגבר ברמה מספיק גבוהה שיקבל את התענוגות שבחורה כזו יכולה לתת - ותאמינו לי יש יש מספיק. אז בעקרון זו בחירה שלך אם ללכת לבחורה שכל השכונה עוברת עליה או להתאמץ להשיג משהו קצת יותר איכותי. האמת שזה תלוי ברמת החרמנות שלכם , כי במקרים כאלה זו המהירות לא האיכות . 8)אם כבר הגענו לאקט עצמו, בוא אני אספר לך סוד קטן עלינו, מי שיודע לעשות לנו טוב נחזיר לו שבעתיים, ואם אתה בא אלינו רק בשביל לספק את צרכיך תדע שאלינו לא תחזור וכל החברות באזור שלנו יקבלו דיווח שוטף על רמת הביצועים שלך , מה שאומר שכדאי לך להשקיע כי אחרי הכל תשאר עם רזומה דיי עלוב , אני לא אומרת שאתה צריך עכשיו לקנות אביזרים ובכל פעם שאתה מגיע אליה לבשם את החדר בקטורת ונרות, אבל תדאג לעשות את העבודה במלואה ולא לחפף, בחורה שתרצה לתת לך סקס תתן לך , ואם תהיה מספיק קשוב אליה גם תגלה לך את נקודות התורפה שלה, הרי אחרי הכל כולנו רוצים ורוצות לחוות את רגע השיא , זה לא שאנחנו עושות לכם דווקא כשאנחנו לא גומרות ואתם כבר שפוכים זה פשוט שזה נראה לכם כל כך פשוט, אצלנו הכל עובר מהראש ללב ולמטה אתם צריכים ללמוד איך להפעיל את לוח המקשים הזה, ללחוץ על הכפתורים הנכונים ובלי שום בעיה תוכלו לדעת אותנו, אה ועוד משהו קטן = אף פעם אל תתביישו לשאול שאלות שמביכות אתכם -אנחנו מוצאות בזה דבר מאוד מתוק. 9)ובכן את הדבר האחרון אני אקדיש לדברים הקטנטנים שמעצבנים את הבנות , הם כל כך קטנים שאולי לא תשים לב אליהם ,אבל הנה אני אביא לך אותם ברצף . אל תשכח להוריד את הקרש בשרותים ,באמצע הלילה כשאנחנו קמות להשתין זה מבאס טילים להרגיש את התחת נקפא מהחרסינה,אם זו פגישה ראשונה שלנו אל תלטוש עיניים בכוסית שעוברת לידך או ל10 כוסיות שהצליחו לגרום לך לנקע בצוואר , אל תגיד לי "זה לא את זה אני" יש משפטים שחוקים כל כך שאם תגיד אותם פשוט נעלב אפילו אם המטרה היתה טובה , אל תספר לנו כמה האקסית שלך מקסימה זה מעלה לנו את הסעיף , אל תנשק אותנו ואח"כ תדבר אלינו כאילו אני " אח שלך " וכמה בא לך שהכוסית מהשכונה ליד מתה לרדת לך , תהיה רגיש לסביבה שלך כי אחרי הכל אם אנחנו עוד כאן לידך זה אומר שהצלחת להגיע לנקודה קטנה אצלנו בלב , ואם כבר נכנסת לשם בבקשה אבל בבקשה תשתדל כמה שאתה יכול לא לשבור לנו את הלב -זה כואב

זה ממכר

New member
אז הייתי חייב להגיב

ויש לציין שאת הקטע הזה, אני כתבתי =] 10 דברים סלחי לי אנו מקקים? אחרי שנסיים פה עוד תצטערי על כך, ותתנצלי 1. לא יודע איפה את חייה או מתי כתבת את זה, אני מנחש שזה לפני שנים... אך בימינו נכון לשנת 2007 אותם "מקקים" כפי שאת מכנה אותנו, אינם מתארגנים שעתיים לפני ולוקחים ג´ינס מסריח וחולצה טי שירט מעפנה שבאה ליד ברגע הראשון אנחנו פותחים את הארון. אותם ה"מקקים" מתארגנים גם הם כמוך שעות לפני ומשקיעים בפאנים ובבחירת החולצה המעפנה ומחליפים בגדים ומתעצבנים גם הם כמוך שהפאן לא מסתדר, מה לא רואים אתזה? מה את חושבת שזה לקחת ג´יל ביד ו2 שניות קוצים, אז סלחי לי שאני מנפץ לך את הבועה. אני לא ממש יודע איך נראה מבט של ילד בן 12 מחורמן או משהו כזה, אבל הילדים בשכונה שלי בהחלט נראים מטומטמים, אך לא כמו הסוטים שדומים לבני סלע... חוצפה מצידך להשוואות אותנו. ופמלה אנדרסון כבר מזמן לא באופנה.. עכשיו אנחנו עושים ביד על כל פורנו שבא ליד, בדיוק כמוך וכמו כל שאר החברות שלך. משפטי הערסים שאת מדברת עליהם מזמן לא באופנה, הזכר היחיד מהם זה אותם אתרים שלא מורידים אותם, ממש כמו דפי ההיסטוריה... אני לא מאמין ששמעת כל כך הרבה את אותם המשפטים אלא פשוט קראת באינטרנט. בימינו לכל אחד יש לו את המשפטים שלו ומצליח להסתדר טוב מאוד איתם, הם עוברים כל פעם שדרוגים ושכלולים על מנת להוציא מהם את הטוב ביותר, כמו יין אנו משבחים אותם עוד ועוד. אז תעשי טובה, את אפילו לא יודעת מה את מדברת. אמרת שאת אוהבת תשומת לב? כמו כל החברות שלך וכמו כל הבנות.. נכון, ביקשת שניתן לך אוויר לנשום, אבל תחשבי למה זה היה גורם. נגיד ונתנו לך אוויר נשימה שאת כל כך מתלוננת והלכנו לנו לדרכו לנסות ולצוד את הבאה בתור.. איפה תקבלי את תשומת הלב שאת כל כך רוצה?? מעט טאקט ילדה. 2. אוי באמת סלחי לי שאני לא מצליח להשתלט על חברי הקטן ויש לו מחשבות וכוחות משל עצמו. שלא כמוכן לכן אין משהו שיבלוט.. זה לא כמו אצלכן פשוט להחדיר את היד אל תוך התחתון לשפשף ולגמור, אצלנו מאמי זה משאיר כתמים.. אנחנו צריכים להתאמץ קצת יותר. אז לא לדבר על חברינו הטוב ביותר.. זה נקודת הגבול. 3. לא, כן, נו מה יהיה.. מי מבין אותכן בכלל, אתן אפעם לא מדברות ישירות ואצלכן הכל במסרים.. זה לא חדש. אני אתן לך דוגמא הכי טובה והכי קטנה ויש עוד מאות, שאתן שואלות אותנו, "איך אני נראת?" את באמת מצפה שאני אגיד לך, שמנה או מכוערת? את באמת שמנה ומכוערת אבל אין מה לעשות אני לא אגיד את זה מצטער, שנינו יודעים למה זה יגרום במידה וכן אגיד את זה, זה לא משמש לאינטרסים של אפחד מאיתנו. 4. בואנה, אתן בוכות על שוויון זכויות ואחרי זה את אומרת לנו מותר לאחר ולכן לא, בעעעלייך, אז סלחי לי גם אנחנו מתארגנים בדיוק כמוכן, שעות לפני, שלא תטעי. דיברנו על זה לא? (בסעיף הראשון) אז רגע סלחי לי, את מעדיפה שנשקר לך ונזרוק סתם משהו שתסלחי לי על האיחור ואני אפילו אקבל נשיקה וחיוך חמוד ממך? את לא רוצה את האמת ואת כל האמת? ואם באמת את דואגת שמה עברתי תאונת דרכים או שאני נהנה מהחזה של החברה שלך, אז תתקשרי יא קמצנית. 5. נתחיל עם משפט חמוד, "ילדים הם כמו נאדים כל אחד אוהב את שלו בלבד" זה לריחות הפליצה שלך שמריחות כמו ורדים, גם בשבילי ריחות הפליצה שלי זה כמו ריח ורדים והריחות שאת מפריחה מסריחים, מי את שתגיעי אחרת?!  ואם אנחנו נמצאים במקום ציבורי אז תהיי בטוחה שאנחנו שומעים את זה בבטן בדיוק כמוך, (ומי שלא אז הוא נוראי) ובמידה ואנחנו בבית, זה הבית, בגלל זה קוראים לזה בית, רק אנחנו פה מה זה צריך להפריע לך, אנחנו הרי עושים הכל.. אז מה הקטע פה? אהה :/ קצת גזים.

זה ממכר

New member
וההמשך לזה

6. תראי נגיד את זה ככה, אני אוהב לראות אותך ערומה. שמנה או לא שמנה, העיקר שאת נותנת, סיימנו!! אל תחפרי יותר מידי יאללה. 7. קצת הסתבכתי פה, כי מה שאת אומרת זה בעצם שאני צריך כולה להתאמץ עוד קצת בשביל להשכיב אותך? זה הכל? איפה הקטע שאת מגנה על עצמך ונותנת לעצמך יותר כבוד מזאת שכל השכונה עברו עלייה? וגם זאת שכל השכונה עברו עלייה, לא אומרים לה ישר בואי נשכב, אני חרמן. גם בשביל אותה אחת צריך להתאמץ, תהיי בטוחה. אז פה יצאת מטומטמת! 8. אויש אם לא תזייפו אורגזמות אז נפעל בשביל לספק אותכן. איך אני אמור לדעת לעזאזל מתי את נהנת ומתי לא שאת פשוט גונחת כמו מטומטמת.. תהיי אמיתית מאמי. אם תלכי ותספרי לחברות שלך על רמת הביצועים שלי, אז אלך ואספר לחברים שלי על זה שאת זורמת בקלות. עכשיו מי נדפק פה בין שנינו, אני או את? ולא לאיים, אנחנו לא אוהבים את השטויות האלו. ואם את לא בדיוק ה"זונה" של השכונה ולא קלה להשגה כמו שאת מצטיירת פה, אז אל תדאגי נספק אותך או לפחות נשתדל בהנחייתך, תגידי לנו מה את אוהבת ונעשה הכל.. ואם את אחת שמזדיינת עם כל אחד, אז מה איכפת לי בכלל ממך, העיקר אני מסופק.. כמו שאומרים, דפוק וזרוק. 9. אל תזלזלי בנו, אנחנו שמים לב למה שאנחנו רוצים אנחנו לא עד כדי טיפשים.. פשוט שאר הדברים.. איך נגיד, לא מזיזים לנו. בקשר לקרש של השירותים, נקח את המקרה האחר, אבל עדיין אותו חרא, את רוצה את הקרש למטה ואני צריך את הקרש למעלה, למה את מאשימה אותי ומבקשת ממני תמיד להרים את הקרש, לפני שאני עושה את צרכיי. אחרי שאת מסיימת את צרכיך, הרימי אותו. בקשר לשאר הבנות, אני כולה שוטף את העיניים שאני מסתכל על אחרות, אחרי הכל אני איתך לא? לא חשוב מה אני עושה אני עדיין איתך... כולה הסתכלתי לא נטשתי אותך והלכתי להתחיל איתך, דיי מאמי מה את כזאת ריגשי. לפעמים צריך את המשפטים האלו אין מה לעשות של, "זה לא את זה אני", תתמודדי אני לא חכם כמוך... תתחשבי גם את קצת בנו מה יש לך, דיי להיות מגעילה.. לא מצאנו תירוץ אחר, מה לעשות. אני מספר לך על האקסית שלי, כי אני רואה בך בתור ידידה לא יותר.. וסתם כי בא לי לשבח אותה, לא סתם הייתי איתה. ואם אנחנו ביחד ואני מספר לך עלייה.. עד שתדעי כמה שהיא הייתה מתוקה ונפלאה.. גם פה זה בשביל לשבח. זה שאני עדיין מדבר עלייה מראה כמה קשה לי, במקום להתלונן כמו שאת תמיד עושה, אז תעזרי, כנראה לא באמת שם עלייך, כי אני עדייו חושב עלייה. בקשר לכמה שהכוסית תרד לי, יש לי את החברים לספר להם את זה, מה את קשורה? ואם אני כבר מדבר איתך על זה, אז אני לא מרגיש כלום כלפיך חוץ מידידות.. אז פשוט שתקי ותקשיבי. אם מדברים על שבירת לבבות, ולכך שנכנסתי אליו, אז בשביל להיכנס ללב של גבר לא צריך הרבה... אני לא מדבר על זה שהגברים מחפשים סקס וזיון וכד´ אלא באמת על קשר... ולפעמים אנחנו מתאהבים באהבה ממבט ראשון גם אם.. לא תמיד אומרים ולפעמים גם הגבר גבר שבנינו לא מדבר על דברים כאלו ומתבייש. המומחים לשבירת לבבות, זה לא אנחנו, אלא אתן! 10. ואיפה עשר?

למעלה