מכירים את זה......

מכירים את זה......

שפתאום אין לכם חשק למשחק??..... שלא תבינו לא נכון, אני מת על המשחק הזה (בעיקר סנוקר, אבל גם 9 בול) ואני מסוגל לשחק אותו 20 שעות רצוף, ככה בשביל האימון הטוב רק, אבל לא יודע מה קורה לי בזמן האחרון שאני מגיע לסנוקר (כמעט כל יום) אחרי העבודה וכאילו שלא בא לי לשחק בכלל, מה שעד לפני כמה זמן הייתי עושה בתדירות כזו אבל גם נשאר עד השעות הקטנות של הלילה כל יום ובקושי ישן כל השבוע..... אוליי בגלל שאין לי מספיק שעות משחק בשבוע אני מרגיש ככה??...... אני מעריך שיש לי משהו כמו 5-10 שעות בשבוע מה שהייתי רגיל לעשות ביום!!!!!....... כאילו אני מרגיש שאני לא בכושר טוב ובגלל זה אוליי אין לי חשק??....... יאללה שתיגמר התקופה הזו כי כמו שאמרתי אני אוהב את המשחק ואני לא אוותר עליו......

9ball master

New member
יכול להיות ש...

מה שאתה צריך זה קצת חופש מהמשחק. אולי אפילו חופשה מהשיגרה בכלל, סע לאיזה שבוע לאיזה מקום לנקות את הראש ואל תיכנס לאולם ביליארד לשבוע-שבועיים ואז תחזור לעצמך

9ball master

New member
כתבת ש...

חוסר בשעות משחק נובע מחוסר חשק לשחק, אם לא בא לך לשחק אז איך אפשר לשחק יותר???? לא נראה לי. תנסה לקחת חופש של שבועיים מהמשחק ואז תחזור, אני מבטיח לך שלא רק שהחשק יחזור אלא גם הרמה תעלה.

JackR1

New member
נראה לי, שגיא צודק

אני מכיר את זה מתחרויות קליעה - הקלעים לרוב לוקחים הפסקה פעם בשנה, של כמה שבועות.

למעלה