מכירים את זה....

crazynina

New member
מכירים את זה....

היי רציתי לדעת אם עוד מישהו ביקום הזה,מרגיש כך... שכל הזמן מצפים מאיתנו לדברים,שלא בהכרח אנו רוצים שאנשים חושבים מה טוב לנו,יותר ממה שאנו יודעים. למה כל הזמן אנשים דוחפים את האף תנו לחיות בשקט את החיים

מכירה את זה

שכל הזמן אני חושבת שאנשים מצפים ממני לכל מיני דברים, אבל לא תמיד הם באמת מצפים לדברים האלה. ממליצה לעשות תיאום ציפיות.

dana2909

New member
אנשים תמיד יצפו דברים

החוכמה זה לדעת להפריד בין מה שאת רוצה לעשות למה שאחרים רוצים לעשות , ולהבין שאת לא אחראית ולא שולטת ברגשות של אחרים, אם הם בוחרים להיות שמחים או מאוכזבים. בברכת אפונה וגזר.

האגס 1

New member
תתפלאי

כמה אנשים מכירים את זה. אבל לקבוע שזה ככה - זה לא כ"כ פשוט: יותר ויותר אתה מבין שהאנשים מסביבך מאוד עסוקים בעצמם, ושמה שהכי-הכי מטריד אותם אלה הדאגות שלהם לגבי החיים שלהם עצמם, בדיוק כמו שזה אצלינו. כך שאם לא תגשים את ה"ציפיות" שלהם, זה לא באמת ישנה להם. אנשים לא באמת בוחנים אותנו, אולי אנחנו יוצרים רושם כזה או אחר במעשינו, אבל לחשוב שהכל-הכל נבחן ונמדד על-פי ציפיות של אחרים, זו הגזמה. אגב - לא ייתכן שכולם מצפים בדיוק לאותו דבר, נכון? לכולם יש אותה דעה? אז גם אם מצפים מאיתנו למשהו, אננו נעשה מה שאנחנו מבינים, ואם עדיין חשוב לנו הרושם שזה עושה על אחרים (זה באמת השיקול?), אנחנו יכולים לדעת שאם מה שאנחנו עושים אכן יצליח (בדרך שלנו), אנשים יעריכו אותנו, ויישכחו למה הם באמת ציפו. כדאי שגם אנחנו נשכח את זה.

D o r o t h y

New member
ציפיות

יש על הכריות ונכון, כולנו לפעמים מצפים ממישהו לנהוג בצורה מסוימת, כך גם אחרים מצפים מאיתנו. בכל מקרה, שכל אחד יצפה לאיזו התנהגות שיצפה, ברוב המקרים אני משתדלת לנהוג עפ"י הציפיות שלי מעצמי. אני מודה שלעתים אני נכנעת לציפיות של אחרים אבל בד"כ פועלת עפ"י הרצונות שלי והצרכים שלי ולא עפ" מה שמצפים ממני.

למעלה