מכירים את זה

• פותח הנושא Kps
  • פורסם בתאריך

Kps

New member
מכירים את זה

שמסתכלים למישהו בעיניים ואנחנו בטוחים שאנחנו מכירים אותו? אז ככה. פעם יצא איש לג'ונגל, לפתע ראה פיל קטן בוכה. ניגש האיש אל הפיל וראה שיש לו קוץ גדול ברגל. האיש בלי היסוס שלף את הקוץ. הפיל הביט בו בעיניים, קם וברח. אחרי הרבה שנים האיש כבר היה זקן והלך עם הנכדים שלו לקרקס, פתאום ה רואה, הוא רואה במרכז הזירה פיל. הוא מביט על הפיל והפיל מביט בו, האיש ירד למטה , התקרב לפיל והפיל התקרב אף הוא. שניהם מרוגשים, לשניהם דמעות בעיניים. שוב מתקרב האיש ושוב מתקב הפיל. עכשיו הם עומדים צמודים, האיש מביט לתוך עיני הפיל והפיל בשמחה מביט בו, אוחז בו בחדק ומניף אותו מעלה ומטה, מעלה מטה, בסוף זורק אותו לרצפה ודורך עליו. זה לא היה אותו פיל.

Kps

New member
טוב שתקי... יש לך אתר מלא בתמונות

שלא את עשית, אין לך זכות ביקורת...

hadas 5

New member
שתוק אתה!

יכלת לרשום קרדיט למי שרשם את זה בקומונה "מכירים את זה ש.." אבל לא עשית את זה.. ומה שיש לי באתר, זה משהו אחר... מה אני אמורה לעשות? לצייר את כל התמונות המצחיקות? ליצור את כל האמנימציות? יכלת להגיד "מצטער, צודקת... זה באמת נלקח מ..." אבל כמובן אתה ישר מתגונן ואומר דברים טיפשיים.

I am a freak

New member
תפסיקו לריב, זה פורום הומור פה.

ריבים יש בפורום "זוג נשואים" זה לא מתאים לכאן.
אל תרדו לפסים אישיים ואם יש לכם הערה אישית, תפנו את זה בצורה אישית. |4u| הפריק.

freak2100

New member
עזוב את זה...

הבדיחה בכלל לקוחה מ"בדיחות לילדידים" של דידי מנוסי.... ככה שהריב הזה בכלל מטופש

I am a freak

New member
רגע, מה אתה רומז../images/Emo35.gif

אתה בעצם אומר שאני ילד קטן בגלל שאני צוחק מהבדיחות האלה
לא. לא לא לא
. אני אגיד אותך לאמא ~מיילל~ הפריק, שעשה במכנסיים.

freak2100

New member
האמת היא שזה לא מה שהתכוונתי

להגיד... רציתי להגיד שאף אחד מהם לא המציא את הבדיחה ככה שהריב על הקראדיט בכלל מטופש (לא בטוח גם שדידי המציא אותה, לא יודע אם הספרים שלו זה אוסף בדיחות שהוא אסף או אוסף בדיחות שהוא המציא) אבל אם זה מה שאתה חושב...

freak2100

New member
זה תו אסקי בגודל 0 פיקסלים...

הקוד אסקי שלו הוא 0254 ומשתמשים בו בשביל לכתוב ב[URL='http://']כחול[/URL]

I am a freak

New member
חיחיחיחי

ניסיתי בתכבן לראות אם יוצא משהו מהקוד הזה- ואכן, כשמדגישים, יש קו קטן קטן קטן של הסימן הכחול של ההדגשה. מעניין
הפריק.

I am a freak

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא ציפיתי לסוף כזה
ROFLMAO הפריק.

למעלה