מכירים את זה?

rahel88

New member
מכירים את זה?

שאתם מרגישים משעמם ועצוב ואפילו במחשב אין מה לעשות אז נכנסים ויוצאים מאתר לאתר ומחפשים בגוגל שטויות כמו השם הפרטי שלכם או משפט כמו "משעמם לי " או אין לי כח וכאלה ואז נכנסים לפורום של תמיכה וכותבים משו בסגנון הזה! חברה רק שתדעו שיש לי סיבה מצויינת להרגיש כמו שאני מרגישה אני בכלא שנקרא בית ורוב הזמן בצינוק שנקרא מיטה אני לא יודעת מה אתכם אבל אני כמעט ולא יוצאת מהבית יש לי בעל ויש לי ילדים ויש לי הורים ויש לי מה לאכול ועדיין לא טוב לי כי אני לא עושה שום דבר משמעותי לא למדתי ולא עבדתי אני מסוג האנשים שצריך להגדיר אותם כאנשים עם פיגור התפתחותי ולא הפיגור שאתם מכירים אלא פיגור של אנשים שלא למדו ולא עבדו ולא עשו צבא וגם אם אני רוצה לעבוד רוצים קורות חיים ואין לי קורות חיים ז"א יש אבל שלא מוסיפים לי כלום ואני לא אפרט את קורות חיי אתם בבדאי משערים לעצמכם אלו קורות חיים אלו.......

איך זה קרה? איך לדעתך הגעת למצב הזה? למה אף פעם לא ניסית להתקדם-ללמוד, לעבוד וכ"ו? למה לא ניסית לצאת מהצינוק?

rahel88

New member
נפלתי לדיכאון בגיל צעיר

ניסיתי ללמוד ניסיון שלא צלח למדתי במקום שיש אפשרות להשלים בגרויות אבל "זכיתי" שם בהתעללות והשפלות מצד התלמידים שהם הזבל של החברה כאלו חבר"ה עבריינים מעשני סמים שנזרקו ממסגרות הייתי שם שנה עד שלא יכולתי יותר ועזבתי בשנה הזאת עשיתי בגרות יחידה אחת בכל מקצוע אנגלית מתמטיקה חיבור יש לומר שהחומר לא היה קל

rozmari100

New member
עוד לא מאוחר מדי ../images/Emo24.gif

פני לקבלת ערה מקצועית. אם לא בשבילך אז בשביל הילדים (אמרת שיש לך, נכון?) איזו אמא היית רוצה שהם יראו ? אם כתבת פה זה אומר שאת רוצה לדבר על זה ואולי גם לעשות עם זה משהו. אל תתיאשי !!! שיהיה המון בהצלחה !!!

למעלה