מכירים את זה..

מכירים את זה..

שהכל קורס? פתאום אני מתחיל לחשוב אם זה בכלל היה שוה שנולדתי. ולמה זה כזה דפוק לחיות ..? זה כזה רע שהכל פתאום נשבר כל מה שהיה כבר אין לו ערך שום דבר כבר לא חשוב

חודש טוב

אם משקיעים בדברים הנכונים אז לא מגיעים למצב כזה.... ולא שלי זה לא קורה שלפעמים דברים קורסים אבל אם יודעים מה התכלית שלנו כאן אז יותר קל להתגבר...

אתה יודע מה אני חושב?

שזה גם בגלל שמשקעים רק בדברים הנכונים. אני בטוח שהשקעתי בדברים האלו אבל זה לא עובד ככה בכל מערכת איזה רכיב נשרף

אצלי

דברים נכונים = רוחניים. ובכאלה דברים שום דבר לא הולך לאיבוד גם כשיש נפילה בדרך כלל יש אחכ עליה. אצלי זה ככה בכל אופן.

מגניב לך

אבל לפעמים הכל יכול לקרוס בצורה כזאת שאין טיפת כח להמשיך להשקיע. יש כאלה שגם מתים מזה. אולי הם אפילו צודקים במקרים מסוימים . לא יודע

אז תשמע לי

צא לחגוג! סע לאילת לך למסיבות תאבד תראש.. בסוף תחזור לעצמך! וגם אם לא, מה יש לך להפסיד?

מWIי

New member
כאילו שזה לא נאמר עליך...

המשנה מדברת על אחד שנשמתו צולעת...

כבר. . .

דנו על זה חכמי בית שמאי ובית הלל האם טוב שהאדם נברא או שעדיף לו לאדם שלא היה נברא והם הגיעו למסקנה שעדיף לו לאדם שלא היה נברא. ``על כרחך אתה נולד ועל כרחך אתה חי ועל כרחך אתה מת ועל כרחך אתה עתיד ליתן דין וחשבון...``

והעיקר שהמהרח``ו בשער הכללים

וכמו כן הרמח``ל בדעת תבונות גזרו אומר שרק מטעם שמתכלית הטוב הוא להיטיב, ברא אלהים את האדם חסר בכדי להשלים את חסרונו לבלתי אכול נהמא דכיסופא. ואם אחר 3 שנים שעמדו על מדוכא זו הגיעו למסקנה שנוח לו לאדם שלא נברא,הדרא תיובתא לדוכתא. לשם מה נברא האדם?

אז זה הדפק פה

אם היתה אפשרות לבחור זאת היתה טעות להוולד אבל יש אפשרות לבחור האם למות. אז למה לא? אמנם זאת עברה חמורה אבל היא לא מתקרבת לכל העברות שאני יעשה בימי חיי

תראה,

כשנולדתי,הרופא אמר לאמא שלי:"מצטער גבירתי,עשיתי הכל אבל היא תחי'ה" ומאז,אין מה לעשות אני חי'ה. {אפילו בשמים לא רוצים אותי...} אז אני פשוט חי'ה... לוקחת את הבעסה בסבב"ה. ורגע של רצינות: דווקא אז כשהכל נשבר ואוטוטו הכח נגמר. זה הזמן לקום ולהטעין מצברים. תזכור, שבלב ליבו של הקושי שוכנת ההזדמנות קושי מכריח אותנו למצוא בנו כוחות שבחיי היום יום הרגילים אין לנו צורך בהם ולכן הם נשארים רדומים וחבויים ואנחנו בכלל לא מודעים לקיומם. הקושי מפגיש אותנו עם עצמינו, עם מקומות לא פתורים,לא מאורגנים,לא סגורים עם דברים חדשים/אחרים שאנחנו לא יודעים מה לעשות איתם או שהדפוסים והתבניות המוכרים לנו לא מתאימים. אם אנחנו לא בורחים,אלא מתמודדים.... מחפשים דרכים ותגובות מתאימות,משנים דפוסים ותבניות קיימות,משנים הסתכלות/נק´ מבט/פרשנות זו ההזדמנות שיש לנו בתוך הקושי... הזדמנות לגדול,לצמוח,לשנות ולהשתנות. כן,זה כבר נאמר ונכתב לא פעם ולא פעמיים אבל זה מנטרה שתמיד צריך לשננן ולהפנים. אז קדימה, לשכב לנוח לבכות,כן,לבכות. זה מנקה זה משחרר זה פורק את כל מצבורי הכאב שאצורים בנו ומנקה את הלב. מותר ואף רצוי לבכות הכאב הוא כמו בלון אם תנפחי יותר מידי הוא יתפוצץ אז לא צריך לחכות לנפילה-לפיצוץ. פשוט משחררים מעט אוויר כדי שנוכל לנשום לרווחה פשוט מתייבשים לבד לנוח לפני שהלב את הגוף יכריע...

סוג של הזיה..

לאנשים מיואשים, לדון אותם איני יכול, להתפלל עליהם חובה.

זה ממש לא סוג של הזי'ה

זה סוג של רגש-בן הנובע מאב הרגש:כאב. אז תתפלל ובמקביל תושיט יד-תושיט כלים שיוכלו לעזור לו לצוף כמה שיותר שיוכלו לעזור לו להגיע אל החוף בשלום. גם יעקב אבינו התכונן אל מול עשיו ולא רק בתפילה ולא רק במלחמה אלא גם בדורון-נתינת כלים להתמודדות,נתינת יד לשלום,נתינת כתף תומכת. אם הוא יחליט לקחת אותם או לא זה כבר עניין שלו.

שומר 23

New member
אני חושב שזה הדבר הכי טוב בעולם..

שיכול לקרות לבן אדם.. רק צריך לדעת לעצור עצרת קיבלת תנופה לעליה.. ברור.. ?! כי מי שאינו נופל אינו קם.. אז יאלה קום.. וחיה.. בהצלחה שהחיים יאירו לך פנים יש סיכוי שזה יקרה אבל רק אם תאיר להם פנים תחילה..

למעלה