זה לא כזה מופרך...
אני למשל כבר די מזמן לא מתלהב מאירוסמית' כמו פעם. בשנתיים האחרונות נראה לי לא ממש שמעתי יותר מדי את הלהקה, יש לי כ"כ הרבה דברים אחרים שאני אוהב...ואוסף המוזיקה גם תמיד ממשיך לגדול ולהתעשר. אבל זה לא מונע ממני עדיין לאהוב את הלהקה ולהנות מהמוזיקה שלה. כי למרות כל מה שאמרתי, אני בטוח ב-100% שיש כמה וכמה אלבומים שאם אני אכניס אותם עכשיו לשמיעה אני אהנה מהם מאוד. אירוסמית' תמיד תישאר הלהקה הראשונה שלי והפתח שלי לעולם המוזיקה הענק שלי כיום, עם כל האמנים והלהקות השונות. אבל ה-Passion הזה תמיד יכול לחזור בתקופות מסויימות, ואני אומר זאת מנסיון. אני אביא דוגמה עם לד זפלין, עוד להקה שהייתה אצלי ממש בתחילת הדרך עם חיבור למוזיקה. המון המון זמן לא הכנסתי אלבום שלהם לשמיעה, אבל לאור כל האירועים האחרונים שמעתי בזמן האחרון אותם שוב וההתרגשות הזאת בהחלט הייתה שם. בזמן ההופעה ביום שני בלילה כשאני וגיא עקבנו בלייב (ועידכנו. הוא בזפלין ואני באגדות רוק) אחרי הסט ליסט אני פשוט הייתי משולהב כמו לא יודע מה בזמן העדכונים משם ושמות השירים שנזרקו שבוצאו שם. ואפילו לא הייתי שם...וזו להקה שכמו אירוסמית', לא שמעתי המון זמן עד שבוע שעבר. אבל ממש כמו אירוסמית' זו עוד להקה שאני מחובר אליה מאוד ויש לי איתה היסטוריה והמון ידע וכדומה, ואני יודע שאני גם תמיד יאהב. ככה שזה די מובן. לפעמים גם זה ממש כיף שהתלהבות יורדת מלהקה כלשהיא, לא שומעים אותם המון זמן, ואז יום אחד פתאום מגיע חשק או רגע נוסטלגי, מכניסים אלבום שלהם למערכת\פטיפון\נגן נייד או מה שלא יהיה, ונזכרים בחיוך למה אהבת את האלבום הזה ואת הלהקה הזאת מההתחלה...זה קרה לי לפני כמה חודשים עם האלבום הראשון של אירוסמית'. בטוח שעוד יקרה לך בעתיד.