מכירים את זה ...

rocket

New member
מכירים את זה ...

שיום אחד אתם קמים בבוקר ומגלים שהאהבה שלכם ללהקה היא כבר לא מה שהייתה פעם? לי זה קרה. כלומר, אני עדיין אוהבת את השירים שלהם ומאוד מעריכה אותם אבל אין בי יותר את ה Passion כלפיהם וכלפיי השירים שלהם
וזה דיי מעציב אותי כי מבחינתי אירוסמית והשירים שלהם סימלו את שנות הנעורים הכי הכי שלי ...

AeroFan

New member
וואלה לא מכיר חח

אבל זה לא יכול לקרות בבוקר אחד.. זה תמיד יכול להעלם ולחזור.. יש תקופות ויש תקופות

SaintJohn

New member
גם אני לא מכיר, האמת.

השאלה שנראה לי שצריך לשאול פה היא, אם את רוצה שאותה אהבה גדולה תחזור להיות מה שהיא היתה, או שאת משלימה עם זה?

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifת'אמת שכן..

נכון, זה עצוב אבל תמיד מגלים דברים חדשים וזה שלעולם עוד לא תשמע את הלהקה.. פשוט את מפנה את עצמך לשמוע דברים אחרים ^^

AeroTom

New member
זה לא כזה מופרך...

אני למשל כבר די מזמן לא מתלהב מאירוסמית' כמו פעם. בשנתיים האחרונות נראה לי לא ממש שמעתי יותר מדי את הלהקה, יש לי כ"כ הרבה דברים אחרים שאני אוהב...ואוסף המוזיקה גם תמיד ממשיך לגדול ולהתעשר. אבל זה לא מונע ממני עדיין לאהוב את הלהקה ולהנות מהמוזיקה שלה. כי למרות כל מה שאמרתי, אני בטוח ב-100% שיש כמה וכמה אלבומים שאם אני אכניס אותם עכשיו לשמיעה אני אהנה מהם מאוד. אירוסמית' תמיד תישאר הלהקה הראשונה שלי והפתח שלי לעולם המוזיקה הענק שלי כיום, עם כל האמנים והלהקות השונות. אבל ה-Passion הזה תמיד יכול לחזור בתקופות מסויימות, ואני אומר זאת מנסיון. אני אביא דוגמה עם לד זפלין, עוד להקה שהייתה אצלי ממש בתחילת הדרך עם חיבור למוזיקה. המון המון זמן לא הכנסתי אלבום שלהם לשמיעה, אבל לאור כל האירועים האחרונים שמעתי בזמן האחרון אותם שוב וההתרגשות הזאת בהחלט הייתה שם. בזמן ההופעה ביום שני בלילה כשאני וגיא עקבנו בלייב (ועידכנו. הוא בזפלין ואני באגדות רוק) אחרי הסט ליסט אני פשוט הייתי משולהב כמו לא יודע מה בזמן העדכונים משם ושמות השירים שנזרקו שבוצאו שם. ואפילו לא הייתי שם...וזו להקה שכמו אירוסמית', לא שמעתי המון זמן עד שבוע שעבר. אבל ממש כמו אירוסמית' זו עוד להקה שאני מחובר אליה מאוד ויש לי איתה היסטוריה והמון ידע וכדומה, ואני יודע שאני גם תמיד יאהב. ככה שזה די מובן. לפעמים גם זה ממש כיף שהתלהבות יורדת מלהקה כלשהיא, לא שומעים אותם המון זמן, ואז יום אחד פתאום מגיע חשק או רגע נוסטלגי, מכניסים אלבום שלהם למערכת\פטיפון\נגן נייד או מה שלא יהיה, ונזכרים בחיוך למה אהבת את האלבום הזה ואת הלהקה הזאת מההתחלה...זה קרה לי לפני כמה חודשים עם האלבום הראשון של אירוסמית'. בטוח שעוד יקרה לך בעתיד.

האמת, קרה לי משהו מעניין

בתקופה האחרונה של הצבא התרחקתי מאוד מאירוסמית' והתחלתי לשמוע דברים אחרים. וכך נמשכה לה תקופה מסוימת. ביום האחרון של השירות, ישבתי במישרד ופתאום שמעתי את "קריין". וקיבלתי בלאק אאוט, שחזרתי הבייתה כבר הייתי בעננים ושמתי דיסק שלם של אירוסמית ושמעתי אותו (מהתיכון לא עשיתי את זה). וזה פשוט עשה לי טוויסט עצום לתקופה של ליפני הצבא. זהו.

Aerosmith2006

New member
מי אני שאדבר... ../images/Emo3.gif

ממש לא מכירה את זה, אבל מכירה בעובדה שזה קורה ועשוי לקרות גם לי יום אחד...

HeAVeN or HelL

New member
אני מקווה שזה לא יקרה לי..

אני מקשיבה לאירוסמית` לעיטים די רחוקות, ויש לי כמות אדירה של מוזיקה אחרת..אבל מגיעים רגעים כמו קליפ בטלויזיה או כשאני ממש מאושרת או ממש עצובה..ורק אירוסמית` יצילו אותי‎:)‎ אין מה לעשות..עדיין פאנטית..

Huldra

New member
אני היתי פאנטית

זה עבר עם הזמן היתה לי תקופה שלא היה לי זמן וכח והיו המון דברים אחרים לדעוג להם. עכשיו אני עדיין אוהבת את המוזיקה אבל כמו פעם.

SaintJohn

New member
את מתכוונת *לא* כמו פעם, נכון?

אז גם אם את כבר לא אוהבת ושומעת אירוסמית' כמו פעם, עדיין ברוכה הבאה לפורום שלנו.
תישארי ותכתבי, אולי פתאום נחזיר לך את החשק לשמוע אירוסמית'.
זה כבר קרה פה בעבר.

ErezLahat7

New member
בטח שזה קורה

קרה לי כבר המון פעמים לכל מיני דברים (לא בהכרח אירוסמית') וטוב נו , לפעמים Passion גם חוזר, לאחר זמן מה אז אין מה לדאוג

למעלה