מכירים את זה ש

Yowoman

New member
מכירים את זה ש

בקופסאות פלסטיק נשארים כתמים אדומים מתבשילים עם רוטב עגבניות? אז בהנחה שפיספסתי את חלון ההזדמנויות הקצר ולא ניקיתי עם מים רותחים מיד כשרוקנתי את הקופסה, מה עוד יכול לנקות אותה?

קפוקי

New member
אני כבר התיאשתי

אז זרקתי את כל הקופסאות הפשוטות ושידרגתי את עצמי ל- tupperware מדהים איך לא נשאר בהם הצבע האדום כתום המרגיז...ואפילו הריח מהמאכלים לא נשאר . ממליצה בחום

אש68

New member
../images/Emo10.gifאני בשוק,אצלי גם בטפרוואר נשארים

הסימנים האדומים.כבר למדתי לא להשתמש בהם לרוטבי עגבניות למיניהם ודווקא כן להשתמש בקופסאות הפשוטות שאחר כך אפשר פשוט לזרוק.

EphRaTi

New member
אחרי השימוש - למדיח

אני אוהבת לשים במדיח את הקופסאות שהיו בהם דברים עם שמן או רסק עגבניות אחרי שטיפה קלה בסבון ומים - ישר למדיח ומנקה הכל

קפוקי

New member
קערות המקסימה

הפכתי עולמות בכדי למצוא את סוג הקערות..בעקרון הן נקראות קערות המקסימה , הן בצבע תכלת , ופקק קפיצי כזה . נראה לי שהן מגיעות בשלושה גדלים....(או שלא...פשוט קיבלתי את זה מתנה לחג מחמותי אז לא יכולתי לשאול יותר מידי ) בכל אופן מומלצות בחום...

מכירה ולכן אני שומרת את זה בכלי

זכוכית ששמרתי (צנצנות של חמוצים וכדומה) ואז פשוט זורקת את זה לפח כשנגמר הרוטב. גם כדורי בשר ברוטב עגבניות שאני מכינה, אני לא שמה בכלי הפלאסטיק בגלל שאני ידועת שהרוטב האדום צובע.

אוצה

New member
לנסות להשרות עם אקונומיקה

אבל כנראה שרק כתמים טריים ירדו. אני משתמשת בכלי טאפרור ו"הקרבתי" כלי אחד בשביל הדברים המכתימים. אם הכמות גדולה- יש לי כלי זכוכית עם מכסה שבו אני מאחסנת את התבשילים עם רוטב העגבניות...

נועם@בת

New member
מכירה ומתעלמת

זה לא לכלוך, אלה פיגמנטים שצבעו. אז במקום לבן יש אדום- לא שווה לזרוק קופסה טובה בגלל זה. נועם

למעלה