"מכירים את זה ש...?"

"מכירים את זה ש...?"

מכירים את זה כשדוד מחליט לפתוח שירשור "מכירים את זה ש..."? אז אני בכל אופן-מכיר את זה. כל אחד מוזמן לכתוב ככל העולה על רוחו. פשוט תאלתרו. לא דברים שקראתם ולא דברים ששמעתם. קדימה צעד!

אליחי 1

New member
נפתרה אחת הבעיות המסובכות ביותר,

שהטרידה אנשים רבים, לאורך תקופה ארוכה , ויתכן שגם אתכם . האם דרדסבא הוא דרדס-סבא ,או דרדס-אבא ? צוות מומחים מפורום שאלה קטנה בתפוז , הגיע למסקנה דרדסבא הוא דרדס-אבא . רפי איתן יו"ר מפלגת הגימלאים בתגובה : " חבל דווקא רצינו להריץ אותו לנשיאות המדינה בדקנו את החוקה ובשום מקום לא מצאנו שנשיא המדינה חייב להיות בן אדם " .

Reut E

New member
איך הזמן טס..

אם כבר קרדיט להישגים היום הצלחתי לעשות מטוס מנייר!!..חחחח זה אפילו עף ל3-4 שניות.

Reut E

New member
כן דויד אני מכירה

מכירים את זה שאתם מתוכחים עם מורה והיא ממשיכה במשחק הטיפשי שלה? "רעות את לא ענית תשובה נכונה" "אני אמרתי לך שתבדקי שוב אני עניתי שלושתרבע תשובה נכונה" (ואיי אני מזה גאה בעצמי באמת אתם לא יודעים כמה רשמתי רשמתי שני דפים מפוצצים וכל הדף מבחן מלא ואוווו) "רעות תקשיבי לי חמודדדה בתנ"ך מנמקים..." מי חמודה אה את עושה לי תמיד דווקא ואחרי זה אומרת חמודה איזה כיף באמת תודה לך גברת! "רעות אין מבחן חוזר למבחן הבא תלמדי!" אני חושבת לי, יופי תודה גברת נחמדה ושוב מאווד נחמד מצידך)

מכירים את זה ש...

יש לכם יומולדת... ואף אחד בפורום לא זוכר שה5/12 הוא התאריך שבו נולדתם... ובסוף אתם רואים שאף אחד לא כתב על זה כלום... ובסוף אתם כועסים על כולם יום למחרת? [לא כועס, רק : 1)פגוע. 2) מתוסכל. 3)מאוכזב. 4)שבוז. 5)מבכה. 6)תשתמשו בדמיון שלכם].

yuria

New member
מכירים תקטע הזה..

"שאתם הולכים ברחוב ופוגשים מישהו שלמדתם איתו בעבר. אין לכם ממש על מה לדבר איתו אז אתם עולים הביתה ושוכבים איתו?? לא מכירים???"
עדי אשכנזי התותחית
דרך אגב מזל טוב לדויד! ושלום לכל הפורום הזה

Reut E

New member
אני ממש לא! שלום לחיילללD:

פאק שנים שלא דיברת איתי או אני איתך

Reut E

New member
פעם ב3 שבועות אתה חופשי?!

ככה אני לא אדבר איתך חודשיים אולי (אני מרגישה מגדת עתידות שוב דיי פאקקקקק)

למעלה