מכירים את זה ש..

Jupiter30

New member
מכירים את זה ש..

מתחברים עם בחור, סטרייט, מדברים וזה.. ואז הוא מתחיל לדבר על בחורות.. ואין לך ממש מה לתרום לשיחה, ואתה לא רוצה על ההתחלה לחשוף את הזהות המינית שלך.. מה עושים?

Superboi

New member
השאלה היא למה

אתה לא רוצה להגיד שאתה הומו?
כי יש הבדל בין ארוניסט טוטאלי לבין "סתם לא רוצה".

Superboi

New member
קודם כל: ממה?

לא סיפרת לו שיש לך מחלה קטלנית שתוקפת כל מי שמתקרב אליך. כולה הומו.

דבר שני: אז מה אם הוא יבהל? מה הטעם להיות חבר של מישהו ש"נבהל" מהומואים?

ItsikH

Member
תמיד יש פעם ראשונה, אם זו הראשונה שלו, כל תגובה אפשרית, יכול גם להפגין רתיעה כלשהי, אבל בסך הכל - זה בידיים שלך, לפחות בהכללה - באחד על אחד, התקשורת הבין אישית עובדת ולא לחצים חברתיים.

KFIRB

New member
זה שלי ורק שלי

אם מישהו מדבר איתי על בחורות , אני שותק, מנסה בזמן שהוא מדבר לדלות אינפורמציה לא מילולית, האם הוא מדבר על זה, כי הוא חרמן למשל :"תראה את הכוסית הזאת.." אני מעדיף לשמור על זכות השתיקה.

אם הוא ישאל שאלה ישירה יהיו לי שתי ברירות הקשורות לרמת הקרבה ועד כמה אני בוחר לחשוף\להיחשף (אם מדובר בפעמים הראשונות- אשחק את המשחק ).אם זה מישהו שמדבר על הצד שלו אך נראה שהוא בטוח וסגור על המיניות שלו אשתף אותו.

אגב אני לא מרגיש בנוח שאדם שהכרתי לפני חמש דקות \פגישה ראשונה\ בילוי ראשון יתחיל לדבר איתי על העדפותיו המיניות, מה הוא היה עושה לכוסית שממולו, ואיך החתיכות עושות לו את זה, זה מבחינתי קצת זלזול במי שנמצא לידו, שבמקום להקדיש את הזמן למטרה שלשמה התכנסנו...(הליכה, אימון, חזרה, היכרות חברית, הכנת עבודה וואטאבר) הוא מקדיש את זמנו ואת הקשב שלו לדברים שהם לא אני.

אגב הכרתי פעם הומו שבמקום להיות איתי במפגש הראשון להקשיב למה שיש לי לומר או להגיב למה שאני אומר , ניסה להתחיל עם המלצר, דיבר על המין וסקס ,ואיך הגברים עושים לו את זה... מצטער אבל יש עוד דברים חוץ ממין...

כמובן שעם חבריי הטובים שהם הומואים אני מרשה להם ולעצמי לצחוק, לפנטז להביט, אבל גם אז זה לא צובע את כל המפגש...האדם שמולי חשוב לי יותר ...

אבל שוב זה אני... ואגב חלק גדול מהאנשים הסטרייטים שאני מכיר מתנהגים כך...

היום, גם כשאני מחבק עמית לעבודה

והוא צעיר, חתיך, הוא לרגע לא מעלה בדעתו שאני הומו.
אני לא מסתיר אך גם לא מכריז.
מי שישאל יקבל תשובה.

ItsikH

Member
יש מי שרואה בכך "כנות" או "ישירות" זה ילדותי וחסר טאקט.

למעלה