מכירים את זה ש..

osher7714

New member
מכירים את זה ש..

מכירים את זה שאתם מקבלים מכה רצינית בראש, כמו לדוגמה שמישהו קורא לכם והבאתם את הנגיחה של החיים שלכם בתוך קיר בטון, ואז אתם לרגע לא מבינים מה קורה, איפה אתם, ומה זה הכאב החד הזה שהפך את הכל מסביבכם לכל כך לא ברור... אז זה מה שאני מרגישה בימים האחרונים. פשוט נגיחה רצינית, כאפה של פרידה כזאת מעולם לא חוויתי. הרגשה של בגידה כל כך גדולה. כאילו הוא מעולם לא היה חלק מכל זה בשנתיים וחצי האחרונות. כאילו הייתי לבד בכל המסע המפרך הזה. ועכשיו זה נגמר, וההרגשה של הבדידות הכל כך נוראית הזאת קשה מנשוא.
אני לא כואבת את העובדה שהוא לא יהיה יותר בחיי, אלא את הפרידה. מרחמת על עצמי כל כך. על האמון שנתתי, על החשיפה שנחשפתי. על העתיד שחלמתי ועל ההווה שהתנפץ. כאילו הרמתי את הראש וגיליתי שאני לבד בתוך כל זה, וכבר עייפתי ונמאס לי להילחם. אז פשוט קמתי ואמרתי די. ועכשיו אני מסתכלת על כל השברים מסביב ואפילו לא יודעת מאיפה להתחיל.
והזעקה לעזרה, לתמיכה, שכאילו לא נשמעת למרות שאני זועקת. פתאום כולם טומנים ראשם בחול. לא שומעים. לא רואים. ושוב אני לבד בתוך כל זה. מנסה להתמודד. מחכה לסוף היום שואכל להיכנס כבר לאוטו ולתת לדמעות לזלוג, כי גם בהם כבר עייפתי מהלחזיק.

מסתכלת סביב, ולא מוצאת נחמה. לא רואה את האור. כאילו שכחתי איך הולכים.

כל כך כואב... שיעבור כבר..

dori78

New member
מוכר. מוכר מדי.

גם לכאב יש תפקיד, אל תדחיקי אותו.
עכשיו הזמן להתאבל, אל תמעיטי בחשיבות של האבל - על הקשר, על הפרידה.
תני לזמן לעשות את שלו, תני לפצע להגליד.
לאט לאט, בסוף זה קורה.

shayCn

New member
כן,מכירים את זה

הכי חשוב שתרימי את הראש,תזכרי את החוויות ותלמדי לעתיד מה לא היה בסדר ואיפה אפשר יהיה לתקן בסיטואציות דומות בעתיד.
חשוב לך שתבני את עצמך מחדש לקשר חדש.לא לריבאונדים,אלא לקשר אמיתי עם בנייה אמיתית שייקח אותך למקום הנכון.
אין לך מה לבכות על האמון והחשיפה שלך.זה רק אומר שנהגת נכון והוצאת מעצמך את האנרגיות הטובות שבך,שעוד ישובו ויתמלאו מחדש.
זמן יעשה את שלו,אבל אל תסתמכי רק עליו.תיזמי ותעשי הכל כדי לצאת מהפרידה לדרך חדשה.

דידי 9

New member
וואו.

נו כנסי כבר לאוטו.....תבכי! תבכי הכי חזק שאת יכולה...גם כשתגיעי הביתה..תבכי.
אם יש לך מצב לאיזה חוף עזוב באזור שלך, לכי לשם......תצעקי את השם שלו, תצעקי בכלל..

והזמן. רק הוא עושה נפלאות..מוחק.

תחשבי על המשפט-הכל קורה לטובה-גם אם עכשיו זה נראה אחרת..
המשפט הזה הוא עובדה.
יש מצב שאלוהים אוהב אותך.:) תדעי. אל תחשבי הרבה-תכאבי. זה הזמן שלך לזה.

זה יעבור...רק קחי לך זמן.

http://www.youtube.com/watch?v=80Ht56Epw4k

ו

osher7714

New member
נחלים של דמעות

גרמתם לי לנחלים של דמעות.
כל כך חשוך פה וקר במקום הכואב הזה. מי ידע שהאבל כל כך סגרירי..
בוכה ובוכה ובוכה בלי הפסקה עד שלא יישאר כבר על מה.
ואם אתם רואים אותי ברמזור מנגבת את הדמעות, תנו חיוך, הנהנו בראש בהבנה, סתם כדי שאני אדע שהכל בסדר.
שולחת לכם חיבוק ענק אנשים טובים וחיוך עצוב שמייחל לימים בריאים יותר.

מחבקת אותך
חזק! מכירה גם את ההרגשה

שהכאב גדול ואין לאן לברוח.
תעסיקי את עצמך בדברים שיעשו טוב לנפש שלך. צאי לטבע, תעסקי באומנות, תקיפי את עצמך באנשים מחייכים.
חג שמח יקירה

למעלה