מכירים את זה ש...

netapet2

New member
מכירים את זה ש...

אתם הולכים לישון בשעה הגיונית, ופתאום מתעוררים באמצע הלילה ולא נרדמים? מכירים את זה שזה קורה כמעט כל יום, או שאתם מתעוררים באמצע, או שאתם לא נרדמים מהתחלה... מה עושים עם זה? תהיתי אולי משהו מפריע לי, אבל וואלה... לא חם לי בחדר, לא קר לי בחדר, נעים לי בול כמו שצריך.. אין לי ממש שום דבר על הראש, יש לי עבודה שאני מאוד מאוד אוהבת ורק מחכה למשמרת הבאה [טוב, גם כי זה אחלה כסף, אבל זה בלי קשר].. יש לי אחלה של חברים שבעולם, לא רבתי עם אף אחד לאחרונה וגם הריבים שהיו לי היו כאלה לא עקרוניים או שכבר השלמנו. חבר אומנם אין אבל אפילו זה כבר נותן לי נחת. המשפחה בסבבה והתחביב גם כן. מה מפריע לי לישון רק השד יודע וגם אותו אני לא מכירה בשביל לשאול. אני פורשת לשומרת אחותי, ואם ב4 אני לא ארדם, נראה לי שאני אקפוץ מהמיטה [התאבדות מהמיטה לרצפה, לא אפשרי אבל לפחות אני אצחיק את עצמי!!] שיהיה לילה או בוקר טוב לכולםםםםםםםםםםםםם ושנתראה בשמחות [מישהו בא לפסטיבל 'יותר' היום בערב?]

Maldini Girl

New member
האמת שזה (וטוב שכך) כבר מזמן לא קרה לי

כשזה היה קורה לי הייתי מתחרפנת. בדר"כ הייתי פורשת בסוף לראות "חברים" ב-DVD או פרק של האוס באינטרנט.

pRimaVeriTaVIV

New member
הוו כן ../images/Emo3.gif

לי ממילא יש בעיות שינה... אבל כל פעם שמגיע חופש, זה נהיה הרבה יותר גרוע אני משתדל לא ללכת לישון בשעות מאוחרות כי זה בכלל דופק אותי...

zivv1992

New member
כן.. קרה לי אתמול

קמתי באיזה שלוש הלכתי לשתות מים ואז לאחרי היה קשה להירדם
אתה כאילו מנסה כל פעם תנוחה אחרת צד אחר, ושום דבר לא עוזר אפשר באמת להשתגע.. אבל צריך פשוט לשכב לא לזוז הרבה ולהירגע בדר"כ זה עוזר.. אלא אם כן מה שהפריע לך היו כל מיני מחשבות אז זה משהו אחר כבר..

למעלה