מכירים את זה ש....

מכירים את זה ש....

אתם סמים סרט כחול לאונן קצת בכיף, אבל יש אנשים בבית וזה לילה אבל בא לכם לשמוע אותה גונחת וכל כך נהנת ש4 כושים בוזזים את גופה העדין, ואז אתם מוצאים את עצמכם יושבים עם הווליום של המדיה פלייר וגבים על המילימטרים האחרונים של הווליום בשביל להגיע למצב שכן שומעים מעט מאוד חלש אבל מספיק בשביל שהנשיפות שלכם לא יעלו על שלה עכשיו חיברתי את זה אז קרדיט לי

זיקן

New member
מנהל
הגזמת סתם צחקתי../images/Emo6.gif

אני אמנם לקוי שמיעה אך לא צריך להגזים אני מישתמש ברמקולים מעולים כולל סאב בופר ושומע איתם מעולה ויש גם אוזניות מעולות אבל יש שכנים וילדים. שומע אבל לא בפול ווליום. במקרים רבים אני באמת "שומע" בשקט.. יש לי חבר עיוור הוא שומע מעולה ואוהב שאני שם לו דיסק כחול רק לשמוע את הקולות ואת האקט הוא מדמיין אני אותו דבר מדמיין את הקולות.. זה כמו סוטול טיבעי

פנומן 72

New member
ואחרי זה אתה אומר שלבחורות אין מוח

על אוזניות שמעת ? יא עוואר ! "סמים סרט כחול ..." בהחלט הסמים דפקו לך ...

../images/Emo6.gif

סמים אלק חחחחח אין, גדול אני, גדול טוב , בסדר, אז לא חשבתי על אוזניות עכשיו תגידו לי מה אתם עושים בקשר לכיסא שעושה רעש של חריקות כאילו מינימום ג'נה גימסון בחדר ?

פנומן 72

New member
פשוט מאוד

קונים ספריי WD40 שאגב הוא מצוין גם להרבה בעיות אחרות ומשפריצים באיזורים החורקים והוא ישתוק לך לפחות חצי שנה. זה מעולה גם לציריות של דלת ולמקרה שהמפתח לא פותח ועוד. לא להשפריץ על בני אדם ועוד הוראה שחשוב לת לאוטיסט כמוך - זה לא נועד לאוננויות ...

Love Today

New member
בטח!

זה בערך מה שכל פעם קורה לי כשאני רוצה לשמוע מוזיקה וארז צריך ללמוד למבחן!:/ למזלנו יש אוזניות בעולם הזה. D:

מצחיק שאחרי שכתבתי דבר כזה

כולכם מצפים ממני ליהיות הגיוני ולחשוב על אוזניות

ב ד י ו ק !

עכשיו פה למטה יש "הוסף תגובה" ואז תכתוב מה שאתה רוצה אה ושמובן תלחץ ,שלח" בהצלחה

למעלה