מכירים את זה? מיני התקף?

efik123

New member
מכירים את זה? מיני התקף?

התינוק שלי בן חודשיים, עם חשש לאפילפסיה. היו לו כמה פרכוסים, ומאז הוא נוטל פינוברבטול. היום הוא שכב עלי ישן, פתאום התעורר- עיניו לא היו מרוכזות כאלה, והלשון שלו רעדה. זה הזכיר לי משהו כמו מיני פרכוס. הרופא שמע זאת ואמר להעלות את מינון התרופה. השאלה שלי, האם אני כבר מרוב דאגה ממציאה דברים. או שיש כזה דבר שכאשר רמת התרופה בדם לא מספקת, אז יש מיני ארועים שכאלו. בגלל שהילד שלי כ"כ קטן, קשה לאבחן אצלו התקף.

efik123 ../images/Emo24.gif

הנה מידע על פנוברביטל למקרה שלא קראתם עדיין. יכול להיות שהיה לבן שלכם התקף אפילפטי, את כן צריכה ללמוד לסמוך על האינטואיציות שלך, בסופו של דבר ההורים מכירים את הילד הכי טוב וכדאי לזכור את זה. התקפים 'קטנים' יכולים להיות לפעמים סוג של 'אזהרה', כמו במצב שבו התרופה לא מספיקה ויש צורך להעלות את המינון, זה לא כואב ,זו בסה"כ תחושה של בלבול רגעי וזה עובר... אני ממליצה לכם לשאול את רופא הילדים או את הנוירולוג אם אפשר לבצע בדיקת דם כדי לבדוק מה רמת התרופה בדם,אם קיימת כזו בדיקה, אפשר יהיה לדעת אם חסרה תרופה בדם וכך לאזן מהר יותר את בנכם והכל יסתדר מהר יותר, אם יהיה לנו מפגש פורום החודש או בחודש הבא אני ממליצה לכם להגיע כדי שתוכלו לשאול את כל השאלות שאין לכם עליהן תשובות, כמו-כן אני שולחת מסר שאולי יעזור לבינתיים, ליל מנוחה

למעלה