מכירים את התחושה?

חושבת25

New member
מכירים את התחושה?

שמרוב פגישות עם בחורים/ות לא מתאימים כבר יורד החשק להתחתן.אני עכשיו במצב כזה ואין לי חשק להפגש בכלל.מה עושים?להכריח את עצמי להפגש?אני חוששת שאפסול סתם בחור רק כי אין לי חשק.לפעמים אני מקנאה בחילונים שמכירים לא בשידוך אבל הבעיה שאני לא כזו שעונה לבחור שמתחיל איתי וגם אם עושה זאת בצורה עדינה.

winkinsmily

New member
אוהו מכירים

זה בא בתקופות... גם לי היו הרבה פעמים שהרגשתי ב ד י ו ק ככה אבל ת'יודעת מה דוקא כשהכי התיאשתי כבר,ואמרתי שנשבר לי מפגישות,והלכתי בלי טיפת חשק,בדיוק אז זה היה מישהו לעניין,(ולא משנה שבסוף לא יצא מזה כלום-אבל זה הוציא לי את היאוש מפגישות)

אף פעם לא הבנתי.

את אלה שנפגשים ונפגשים ונפגשים וכלום לא יוצא מזה. האין בחורים מתאימים? הלכולם יש פסול? מתוך העשרות שנפגשתם. כלום לא מצאתם אפילו קצת התאמה? פלא שיורד החשק להתחתן? נפגשתי עם בחורה לפני שנה. והיא סיפרה לי שהיא כבר שנה בשידוכים. והיא סיפרה לי גם על מה היא מורידה. חברה. זה פשוט לא נורמלי. לבחורה היה אובססיה למצוא את החסרונות. יכול להיות שזה נשמע טיפשי. תגידו. כן בטח אנחנו מתות להתחתן ואתה בא עמ סיסמאות. אז תקשיבו! דיברתי עם חברים נשואים. דיברתי עם מדריכי חתנים. ושאר מבינים בתחום. וגם קצת מניסיוני הלא כ``כ עשיר. אם הנפגשים ינסו להסתכל על המעלות. וידחיקו את החסרונות. הסיכויים למצוא פרטנר. עולות לאין שיעור. בהצלחה!

winkinsmily

New member
שמעת פעם על זה

שלכל אחד יש את הנשמה המסוימת שהיא הזיווג שלו? ששידוכים זה לא כמו לקנות חולצה,ולא מספיק שאין חסרונות בולטים,אלא צריך גם את ההרגשה בעסק,את הכימיה,ואת ההארה מלמעלה? שלכל אחד יש את הזמן בו הוא אמור להתארס,וזו לא פונקציה של עם כמה הוא נפגש? ושלא מספיק להסתכל על המעלות,שה לא הופך את השני למיועד\ת?

חושבת25

New member
לא את חמודה

שאלתי את קוני.הבן אדם מטיף על חתונה מהר ורציתי לשאול אותו איך הנישואין שלו.

אני נשוי.

אני לא מטיף לחתונה מהר. אני חושב שצריך לתת לחסרונות פרופורציות נכונות. ב. חיי הנישואין שלי לא קשורות ולא ניתנות לדיון!

קליט

New member
שמעת שלפעמים אם התכונות מנוגדות

גם אז יתכן והם מתאימים כזוג ? אם כי עדיף לקחת מרקע מתאים.

winkinsmily

New member
התפשרות

היא על דרישות שהיו דרישות הן לא מה שמביא את ההתאמה הן רק מהוות סננים ע"מ להקל על מציאת המתאים

חושבת25

New member
אף אחד לא מושלם

ואני לא מחפשת בחור מושלם.משמיים נגזר עלי לעבור דרך ארוכה בשידוכים ואני מאמינה שהקבה יזמן לי את זיווגי הראוי בקרוב.בנתיים אני עושה השתדלות ויוצאת לפגישות והבחורים לא מתאימים ולא כי אינם מושלמים!

קליט

New member
אז תקחי חופשה למס` לשבועיים שלושה

ואז אם מציעים מישהו תבקשי לברר עליו קמעה, ותבקשי לדבר איתו בטלפון, ואולי אם אפשר תלכי לראות אותו במקום העבודה שלו . ואולי תעבדי עם שדכניות שמציאות הצעות מתאימות, ותתנערי משדכניות הדופקות לך הצעות דפוקות . חופשה נעימה !

חושבת25

New member
זהו שאם אני אומרת שאני רוצה חופשה

אומרים לי שאני טועה ושאני כנראה לא רוצה להתחתן.בקשר לשדכניות דווקא איתן אין לי בעיה.הבעיה שעכשיו לדוג מציעים לי בחור טוב ואני לא רוצה להפגש.

קליט

New member
אז שיאמרו !

האדם צריך להיות נאמן לרגשות שלו, אם את מרגישה כך אז מסתבר מאוד שזה אכן כך ! אם כי כדאי להתיעץ עם אנשים נבונים - כדי להבין מה הסיבות לאי-כח שנפלה עלייך, אם מעט מחשבה -תוכלי להבין בעצמך למה את עייפה .

למעלה