מכירים את השיר Over the moon?

מכירים את השיר Over the moon?

מRent? מה אתם חושבים על השיר הזה,לאודישנים? בהנחה שלזמרת/זמר יש קול עוצמתי כמו שדרוש לשיר/סיפור הזה

VAMPhantom

New member
בהחלט בחירה מיוחדת במינה לאודישן|כן

זו בחירתך לקראת האודישן? בשיא ההצלחה!

זה רעיון לקראת אודישן שהסיכוי שייצא

לפועל הוא קלוש אבל שמע,אני לא חושב שהבוחנים יצליחו להתמודד עם כזה חומר (להקות צה"ל).

Cabaret

New member
זה שיר מדהים אבל,

רובו דיבור או דיקלום. נגיד לבמה פתוחה כלשהי זה שיר מתאים, אבל לאודישן, ובמיוחד ללהקות צבאיות- עדיף לעשות שיר. Over the moon זה אחד השירים הטובים מrent וגם ילדה מהמגמה שלי שקלה לעשות את זה ל"צהרי שירה" בביה"ס שלנו, אבל באמת קטעי השירה שהם באמת שירה הם "...Leap of faith". כל השאר הוא דקלום שמדי פעם הוא שירי. אבל זה לא שיר רציף. זה לא מתאים לאודישנים בעיני..

VAMPhantom

New member
תום, בהצלחה רבה!../images/Emo45.gif

ואל תחשוב על סיכויים, אלא על מטרה!

mike2cheeky

New member
רעיון רע מאוד לאודישן

הוא ארוך מידי ולא מתפתח מהר, חוץ מזה הוא לא מראה שום יכולת קולית שמעניינת מספיק כדי לקבוע תוך 20 שניות אם הבחורה יודעת לשיר או לא.

לגבי הבחינות ללהקות

לדעתי, רעיון לא טוב. ראשית, הבוחנים של הלהקות הצבאיות לא יתנו לך לשיר יותר משני בתים ופזמון מקסימום, אז אפשר לשכוח מ"שתי בדקות הראשונות". שנית, הם מחפשים שירים שאינם תיאטרלים. רוב מי שמגיע עם שיר ממחזמר מתבקש לשיר שיר אחר או שהם מבקשים מהר מאוד לעבור לשיר השני. לתיאטרון בוחנים נפרדים, ואל תבנה על להשתמש בבחירות שלך לבחינות בשירה שישפיעו על בוחני התיאטרון. אני מחוייב לציין שאיני מייצג בדבריי שום גוף צבאי לרבות צה"ל, חיל החינוך והנוער ומדור תרבו"ת. אגב מתי אתה אמור להתגייס?

למעלה