מכירים את המורה:

o a k y

New member
מכירים את המורה:

דוד בנימין? הוא מלמד ג´וג´יטסו. האם הוא טוב? כדאי ללמוד אצלו? תודה רבה,פבלו

mkz

New member
תשובה לשאלתך oaky.

דוד בנימין(במקורו איש קראטה)מלמד בעכו,חיפה וכרמיאל "גרייסי ג´וג´יטסו"(בראזילי).יש לו קבוצות ילדים,נוער ובוגרים(בחיפה רק בוגרים),ולפי דעתי הוא מורה מצוין.(מקצועי,רציני ובעל יחסי אנוש מעולים(בלי אגו)). בשיעורים משולבות גם טכניקות עמידה(מבוסס על אגרוף תיאלנדי וקראטה). האימונים נוגעים בשלושה היבטים: הגנה עצמית ספורט ג´וג´יטסו free fight)vale tudo,שילוב של קרב עמידה עם קרקע כולל טכניקת מכות בקרקע) חשוב לציין שנושא הגרייסי ג´וג´יטסו עדיין חדש בארץ(אין ארגונים של זה,דוד עצמו מקושר לארגון קראטה),הרבה מורים מכל מיני שיטות לחימה(מורים מוכרים וידועים)מנסים להכנס לתחום הזה,חלקם אף נוסעים לסמינרים בארה´´ב שמעבירים בני משפחת גרייסי. דוד עצמו לומד את הסגנון הזה ומתאמן באנטנסיביות כבר כמה שנים טובות.אחד הראשונים בארץ(אם לא הראשון שמתעסק עם זה ברצינות)למד אצל שני אנשים שחיים בחו´´ל מבית מדרשם של הגרייסים:"מוני אייזיק" ו"פטריק ביטן".(יותר אצל מוני אייזיק(במשך תקופה ארוכה שיעורים פרטיים אינטנסיביים). דוד נחשב מיקצועי בתחום,מעביר סמינרים בהם משתתפים תלמידים ומורים רבים גם משיטות אחרות(שמגיעים מכל מיני מקומות רק בזכות המוניטין שיש לו) מועדונו הוא אחד המועדונים המשתתפים בליגת אומנויות הלחימה שמפיקים רותם דון ורענן טל,ואף פירשן כאיש מקצוע באחד מקרבות ה-free fight(הליגה הרי משודרת בערוץ 5+,וכוללת קרבות קראטה מגע מלא,אגרוף,אגרוף תאילנדי,free fight ותצוגות של אמני לחימה בכירים מכל מיני שיטות,ליגה גדולה עם הרבה חסויות מכובדות והרבה אנשים מכובדים). בקיצור אני ממליץ לך להגיע לשעור נסיון לראות ולחוות בעצמך. בהצלחה.

o a k y

New member
תודה רבה, על התשובה!

מחר יש לי אימון אצלו. ד"א: אני מכיר את המורה, הוא גם מורה של אנגלית ותנ"ך בבית ספר שלי.

mkz

New member
מה קורה sgracie?

שמח לראות(לקרוא) אותך בפורום הזה,נתראה באימון.

למעלה