מכירים את הלהקה Angra??

meiritamir

New member
להקה ברזילאית חביבה מאוד...

יש לה אמנם הרבה קטעי פרוגרסיב שלקוחים משום מקום ולא מתאימים בחלק מהשירים... הקול של הסולן מעצבן קצת, אבל הגיטריסטים, אחחחחחחחחחחחחח הגיטריסטים... משובחים וכותבים נהדר. אחלה להקה, שירים מומלצים: Live And Learn Acid Rain Nothing To Say Nova Era Speed תהנה!

אוהבת אותם מאד!!!

האא... ודרך אגב- ברוכה הבאה לי, חזרתי משמונה ימים בלונדון. היה כיף.

היה נחמד מאד... אבל לא הצלחתי

משמ לאתר את את תרבות המטאל שלהם... וניסיתי. הייתי צריכה לחקור על זה קצת יותר לפני שנסעתי (חנויות, קונצרטים וכאלה), אבל לא הייתי מספיק חכמה. והאמת, גם לא היתה לי מוטיבציה ללכת להופעות לבד, כי חבר שלי לא בא איתי כמו שהוא היה אמור לבוא במקור... החנות מטאל היחידה שמצאתי שם היתה ממש מגניבה (בגדי מטאל/אביזרים/קעקועים ופירסינגים.. אבל לא קניתי כלום, כי היא היתה יקרה בטירוף, כמו כל לונדון.. אבל היו שם שמלות גותיות מדהימות
). אבל בכל זאת, היה ממש נחמד... טיילנו הרבה, ראינו הרבה, ראיתי שני מחזמרים (תתפלאו, אבל אני דווקא אוהבת...
ונהנתי מכל רגע ב-les miserables.... אחחח.. יש שם שירים שכל כך דורשים קאבר גותי (ע"ע phantom of the opera)..... אז זהו.. ראיתי הרבה אמנות, הרבה אנשים, הרבה תרבות.. היה נחמד. זהו.

Ocean Born

New member
ברוכה השבה!! ../images/Emo13.gif

ספרי קצת מה עשית, מה קנית איפה היית..

jason newsted

New member
אני שומע את אנגרה!

יש לי את כל הדיסקים שלהם.. לסולן שלהם שי קול שמאוד מזכיר את הסולן של ראש.. (rush) והם לדעתי צרפתים..

jason newsted

New member
אפשר להבין אותך..

לסולן יש קול שאם זה היה שווה לבנות אז זה היה סופרן.. יש לו קול ממש גבוה..

U A O

New member
אהה לא משהו מיוחד בכלל.

יש להם איזה שיר וחצי נחמדים ותו לא. לא היסטריה בגרוש.

meiritamir

New member
מעניין אותי משהו...

יש משהו שכן נחמד או שווה? כל להקה שמציינים אתה מבקר ואומר שהם לא משהו, וכו' וכו'. אז מה אתה כן אוהב?

למעלה