מכירים את ההרגשה

רומנteaת

New member
מכירים את ההרגשה

שאתם עומדים במקום אחר לגמרי מכל הסובבים? שהשתניתם כל כך והתקדמתם והשתפרתם, אבל כל השאר נשארו מאחור ואין עם מי לדבר בשפה שלכם? אישה אחת צעקה עליי עכשיו. משהו בענייני עבודה. אני חושבת שהתמודדתי עם זה בסך הכל בסדר, עניתי לה בצורה די רגועה ושקולה את העובדות, נתתי לה להרגיש שהיא בסדר. היא נשארה כועסת אבל עברה להוציא את זה על מישהו אחר כרגע. וחשבתי אח"כ מה אני הייתי עושה במקומה. בחיים לא הייתי מתקשרת לבנאדם וצועקת עליו ככה, בלי התראה מראש. ולא כי זה לא הסגנון שלי- אני יכולה להיות מתלהמת מאוד כשאני מאבדת את העשתונות. אבל לימדתי את עצמי כל כך טוב וכל כך ביסודיות איך מתנהגים, שאני בטוחה שדבר כזה לא הייתי עושה לאף אחד. אבל לפעמים אני מרגישה שרק אני מכירה את החוקים במשחק הזה...

cheshire9

New member
לא הבנתי את הפואנטה

עוד פעם מדובר על סקס ? תעזבי את כל הרמזים ודברי לעניין......

cheshire9

New member
היא מכרה את נשמתה

למשרד החינוך ...... כבולה בשרשראות. אבוד לה.

אז הטקטיקה לא נכונה

גם אחותי במשרד החינוך. פיצית - אבל צועקת כמו גדולה. וזה עובד יופי. גם על הילדים. גם על מנהל בית ספר. עלי פחות - סתם מסרבת לדבר איתה... הגישה של להיות בן אדם ולא להוציא על האחרים את מצבי הרוח לא בדיוק מתאימה במקרה של משרד החינוך. אם אי אפשר להחליף עבודה - הגיע זמן להחליף טקטיקה...

רומנteaת

New member
תגידו, עשיתם עליי אמבוש?

מה יש לכם שניכם? הזוג המוזר. נראה כאילו ישבתם וחיכיתם שאני אכתוב משהו כדי להתחיל לקשקש...

cheshire9

New member
עוד לא הבנת ?

אנחנו הערב כל אחד בעיר אחרת וזו הדרך היחידה שלנו לקומוניקציה.......

רומנteaת

New member
אז לא יכולתם

פשוט להתחיל לדבר, בלי לחכות לשטויות שלי? חסרים לכם נושאי שיחה? אני אתן לכם כמה הצעות לדיון: עונש קולקטיבי- כן או לא? ארקדי גאידמק לראשות המדינה בית חולים ביקור חולים- לאן?

העם איתך!

לכו להZ#^%& ותפסיקו לזיין את השכל! אוהבים אתכם הרבה, אוהבים אתכם

רומנteaת

New member
אני מרוצה מכם.

ספרו חוויות אח"כ, טוב? או עדיף שתדליקו את המצלמה, שנראה בלייב.

מכירה היטב../images/Emo13.gif

לי זה קורה כשאני פוגשת את בני הכיתה שלי (אחת לשנה בערך. מזל שיש לנו אזכרות). אני נמצאת עם הבנים שלי, הגדולים למדי. הם נמצאים עם התינוקות שלהם או בכלל עדיין רווקים. מסתכלים על תופעם הילדים כמשהו הזוי. אני מסתכלת עליהם ואומרת: תסתכלו טוב. בשבילכם זה כמו פרסומת לקונדומים. ולך בכלל מגיע
אחד. לילה טוב.

רומנteaת

New member
../images/Emo178.gif סופסוף בנאדם שפוי לדבר איתו!

תצילי אותי משני המוזרים האלה למעלה... אהבתי את הפרסומת לקונדומים. אני בטוחה שזה מאוד מוסיף לביטחון העצמי של הילדים שלך

רומנteaת

New member
אתה מאמי.

מחפשת, זה רק סיפור כיסוי. בחיי. אני לא באמת חושבת שהוא מאמי

למעלה