מכירים אתזה..ש..

מכירים אתזה..ש..

אתם מחכים הרבה זמן לאוטבוס ופתאום מגלים ששכחתם משו חשוב במקום האחרון שהייתם, אתם מנחמים את עצמכם שמימלא הוא יאחר, מקוים להספיק. רצים בכל המהירות האפשרית, לוקחים את הדבר האבוד, מצטערים בנשימות כבדות על האי נעימות. ורצים לתחנה. מה שקורה. . . שאתם רואים אותו מרחוק. את הדבר הירוק והגדול הזה שחיכיתם לו קודם ברגליים כואבות. אתם מתחילים לרוץ שוב, (הנה היא מעלה את העגלה. .הוא עדיין ממתין..) אתם כבר מגיעים.. ממשיכים לרוץ.. כבר הנשימה מתחילה להאבד... והוא סוגר את הדלת. דוקא אז ... שאתם שניה הפרש. הוא מתניע... ונוסע... אתם מורידים את הראש.. יהיו שיקללו בשקט, יהיו שיפלטו אנחה.. מה שנותר.. זה לחכות לו שוב...

ויהיו שיגידו

ככה ה' רצה... וזה מה שטוב עבורי, גם על עגמת הנפש שנגרם לי בעקבות הפספוס ברגע האחרון.... ועל זה נאמר הנסתרות לה' אלוקינו..

זה מה שאמרתי,

אחרי שפלטתי את המילה הראשונה אוף. אבל זה בדיוק המסר שרציתי להעביר. . לקבל אתזה באהבה, למרות הכל.

פופקס

New member
ואז כשהאוטובוס נוסע עושים כאילו אני רץ בכלל

כאילו אני רץ למשהוא אחר... וממשיך לתחנה הבאה... ממילא יש עוד זמן לאוטובוס הבא

חחח...

לא כולם...יש כאלו שזה כן יפריע להם שיראו אותם שפספסו את האוטובוס ולכן הם 'משחקים אותה'... אבל יש כאלו שיזרמו עם המצב ...

קסמאישי

New member
אני למדתי לא להתעצבן מדברים כאלה

מרוב (קשיי החיים ו)עמידה שעות בטרמפידות אני כבר לא חושב אפי` מה פיספסתי מה שחשוב זה שאני מרגיש טוב שמח ורגוע לא משנה כמה זמן נתקעתי

למעלה