מכירים אותה?

SC

New member
הכל אחלה !

התקלקל לי המחשב בעבודה ולא יצא לי להכנס לכאן בגלל זה אבל הייתי כל הזמן הזה ברקע מביתי. אני מצייר הרבה עכשיו בבית. אני עובד על כמה עבודות גדולות בשמן ואני מת לסיים אותן כבר כי אין לי מקום לזוז בסלון. בקשר לסמדר כץ, לא ידעתי שאתה תלמיד שלה....נחמד. כן רואים שהעבודות שלה נעשות מתוך צילומים וזה באמת יקר לצייר מודל. זו הבעיה הכי הכי גדולה שיש לי. אין לי מודלים לציור ומאחר ואני מצייר בצורה מאוד ריאליסטית......עובדה זו מקשה עליי מאוד, אבל לשם כך יש דימיון. רוב העבודות שלי נעשות ע"י שימוש בדימיון, בגלל זה ! אומנות מודרנית, אני מתכוון למישהו שלוקח בד לבן, מציג אותו במוזיאון בירושלים וקורא לזה יצירת אומנות, או למישהו שמקשקש ללא הכר וקורא לזה אומנות. בגלל שאני מעריץ גדול של ראליסטיות אין זה אומר שזו הסיבה שבגללה אני לא אוהב את "האומנות המודרנית" הזו. אני מעריך אומן שעובד קשה על העבודות שלו ומשקיע שם את הנשמה שלו, גם אם זה נעשה בסגנון קוביסטי, למשל !!!! אני מקווה שאני לא פוגע באף אחד, זו כמובן זכותו המלאה של כל אחד לאהוב מה שהוא אוהב, לא ? הייתי רוצה מאוד להגיד לך מה אני חושב עליך, כאדם, מתוך מה שאני מתרשם ממך מהעבודות שלך, אבל אני רוצה לראות עוד לפני שאדבר שטויות ! לא לצערי לא הראיתי את העבודות שלי בפומבי, אם כי כעת אני שוקד על מספר עבודות שיהוו את הספתח.....תערוכה באופק לא נראית, עדיין. האמת שאני לא כ"כ מתמצא בעניין ולא כ"כ יודע איך לממש תערוכה אבל בבוא העת, לא תהיה בעיה, אני מקווה. אבל, אני אראה לכם השבוע כמה עבודות קטנות שכן יכנסו לסורק. תודה על ההתעניינות !!

למעלה