מכירים אותה?

מכירים אותה?

מצאתי אתר עם ציורים מרהיבים...
האמת היא שהטכניקה שם היא משהו!

לא מכירה אותה אבל וואו.....!

הכי אהבתי את האקוורלים של הפורטרטים...איזה יופי! תודה יקירתי על קישור מלהיב! אפרת

SC

New member
אני מכיר את סמדר כץ

מהאינטרנט בלבד. כבר ביקרתי באתר זה מספר פעמים אבל יש לי הרושם שהיא מציירת מתוך צילומים. בכל אופן העבודות די ראליסטיות ואני אוהב אותן בגלל זה, אבל משהו שם לא......לא טעים לי. הצבע, משהו בצבע לא מסתדר לי. יכול להיות שבתמונות המקוריות הכל נראה שונה לטובה או לא אבל משהו שם לא כ"כ גורם לי לאהוב את העבודות האלו במיוחד !

FreeFeeling

New member
היי SC ../images/Emo6.gif

אני פה בשביל להציל את המורה המדהימה של... אומנם לא רעיתי את הציורי שמן המקוריים אבל.... ראיתי צילומים ממש באיכות וזה נראה ממש ברמה !!! (זאת לא הפעם הראשונה שאני שומעה משהוא בסגנון הזה מול הציורים שלה)
*חלק מזה שאני מתלהב מהציורים שלה... אולי בגלל שאני מקיר את האישה והיא הרשימה אותי באופי אישי. מה שבתך רישום היא יודעת ממש ממש טוב !!! (אני ראיתי אותה מציירת רישום פורטרט ויצא חלומי...) – בדיוק כמו שהציור היה צריך להיראות...... והיא מציירת בעדינות ובכבוד (היה ממש כף לראות) *להמרות שמאוד הסתירו לי את המתרחש והיה חבל מאוד.
אבל בכול זאת היה משהו משהו.......
FreeFeeling

באמת ציורים מרהיבים!

עד כמה שאני לא אוהבת פורטרטים ובמיוחד צבעויניים הם יפיפיים.. הנופים שבשמן נראו לי סתמיים אבל מבוצעים טוב.. אהבתי את הנופים באקוורל. SC: אני קלטתי את הטעם שלך, ואני אנסה להגדיר אותו כאן... אתה פשוט קלאסי... מעריץ גדול של האומנים הראליסטים מהתקופה הקלאסית, האם זה נכון?

SC

New member
פיגמליונית היקרה

נכון מאוד, את צודקת באלף אחוז אבל באותה המידה אני מעריץ גדול מאוד של וינסנט ואן גוך, בכלל אימפרסיוניסטים - מאוד אוהב את הסגנון הזה. כן זה נכון אני מעריץ אומנות קלאסית. אני מאוד אוהב לראות עבודות שיש בהן השקעה ונשמה גם אם הן לא קלאסיות. אני מאוד אוהב גם את השבלולים שלך ואת השדון ביער, זוכרת שכבר אמרתי לך ? אני גם אוהב לצייר דברים מוזרים ודימיוניים, זה מושך אותי מאוד. אני לא אוהב להגיד את זה כ"כ אבל אני לא אוהב את האומנות המודרנית בכלל, היא לא מדברת אליי בכלל, במוזיאונים אני מדלג בכיף על המחלקות האלו.

ואן גוך הא?....

גם אני מתה עליו, שנים ניסיתי חצייר כמוהו כשהייתי צעירה....אבל לא הייתי מספיק סוערת בצבעים כמוהו...
לא נורא התבגרתי והבנתי שאני יותר לכיוון של איור ושל עיצוב גרפי... אבל אומנות עדיין יושבת לי בפינה חמה בלב כמו שאתם מבינים והנה אני איתכם
**מוחה דמעה...נגמר רגע ההשתפכות...**

SC

New member
אפרתוש......... ../images/Emo39.gif

את יודעת שוינסנט ואן גוך נהג לשים צבע על הבד ישירות מהטיובה...הצבעים נקיי כאלה....אני מת על העבודות שלו. יש תמונה שהוא צייר, שדה כלניות במוזיאון ירושלים, ממרחק מסויים, הציור נראה כאילו אני שם ואני יושב שם מהופנט כל פעם מחדש כאילו הייתה זו הפעם הראשונה. בכל מקרה, הציורים שלו חזקים מאוד, זה מעיד על האופי שלו. בכלל היצירות אומרות המון על היוצר אותן !!!

גם אני מאד אוהבת

את הטכניקה של מריחת הצבעים שלו.. כל המשיכות מכחול הקצרות והגסות.. עם טונה שכבה של צבע.אפילו ניסיתי להכין שבלול בשיטה הזו אבל דיגיטלית זה לא יוצא, אולי אני אנסה בצבעים אמיתיים (שמלכלכים). תודת שולי, למה אתה בעצמך לא מראה עוד עבודות? לי דווקא יש משהו לאומנות מודרנית, אני לא מבינה בד"כ מה רוצים להביע אבל יש סגנונות שאני מאד אוהבת. אפרת נראה לי שאני אגדל להיות את. גם אני חושבת שאני אעסוק במיוחד בעיצוב גרפי ובאיורים.. זה כל כך כייף.

פיגמליונית.... ../images/Emo9.gif

איזו מחמאה!! "אגדל להיות את"....יקירתי - את הרבה יותר מוכשרת ממני - ואם תלכי לויצו חיפה כמו שאת מתכננת - אז תשאירי אותי בעשן מאחורייך. נשיקות

SC

New member
הייתי רוצה להראות כאן עבודות שלי

הבעיה היא שאני מעולם לא ציירתי במחשב חוץ מהתמונות היחידות ששלחתי לכאן והתמונות שאני עושה גדולות מאוד מאוד ברובן, הן לא נכנסות לסורק. אז אני לא ממש חולק אתכם עבודות שלי. את יודעת, עשיתי שבלול מדהים בעיפרון מיד כשקראתי את הרעיון בפורום וחבל שלא יוצא לי לשלוח אותו. ניסיתי לעשות אותו במחשב אבל לא כ"כ הולך לי עם העכבר, אין לזה את המגע של יד האומן, זה לא חי.... ממש בימים אלו אני עובד ללא הפסקה על מספר עבודות בעת ובעונה אחת ומאוד הייתי רוצה שתראו. בכלל אני מכין המון עבודות עכשיו כדי להכין תערוכה איפהשהו מתישהו....לא יודע.

שולי, אם יש מצלמה ../images/Emo68.gif

ויש סורק ניתן לשלב בינהן... *רמז*... אל תיתן תירוצים וסרוק מיד את השבלולולו שלך! מה זה העצלנות הזו

SC

New member
את רואה גם בזה צדקת

תירוצים מפה ועד להודעה חדשה, יש ברוך השם. אני אתאמץ יותר.

מפחיד לחשוב....

מה העבודות שלי אומרות עלי...
אולי ננסה פעם להביא לפה מישהו שמנתח ציורים או איורים? יכול להיות חביב... ולגבי ואן גוך - יש עוד כמה ציירים שהצבעים שלהם עושים לי את זה, כמו למשל מונה ומאטיס שמצליחים להפנט אותי בצבעים...אבל בשקט בשקט שאף אחד לא ישמע אני אגלה לך שרישומים בשחור לבן הכי אהובים עלי - במיוחד אלה מספרי הסקיצות של דה וינצ´י - כאלה שהיו רק בשביל אימון...

SC

New member
כן, גם אני אוהב את הסקיצות שלו

הן מאוד יפות ומשקעות. זוכרת שנתתי פה בפורום אתר עם תמונות של וויליאם בוגרו, איזה יופי הוא צייר ילדים ? מהמם. כמו שאת יודעת מאוד קשה לצייר ילדים, או בכל מקרה לא הרבה ציירים ציירו היטב ילדים. תסתכלי על כמה ציורי ילדים של ליאונרדו דה וינצי ותביני למה אני מתכוון. את יודעת שילדיו של בוגרו נפטרו בזה אחר זה, ממש סיפור איוב. לפי מיטב זיכרוני מתוך חמישה ילדים נשארה לו ילדה אחת !!! אבל בזה אני לא כ"כ בטוח. בכל מקרה רואים את האהבה שלו לילדים בתמונות המהממות שלו. מעניין יהיה לנתח אחד את השני בפורום....

FreeFeeling

New member
איזה יופי ! ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

זאת המורה לי !!!!!!!! (לרישום) היא הגדולה מכולם !!!!!!!! (טוב קשה לומר ,כיבן שאני לא מקיר אוד מורים) אבל היא פשוט מדהימה !!!! (בתור אמן ,בתור מורה ,ובתור אשיות) היא ממש מקצועית ובאמת מבינה על מה שהיא מדברת אולי השנה אני המשיך ללמוד ציור ואם כן..... אז נכון לרגע זה רק אייתה !!! * סליחה שלא כרתי את כול ההודעות.... אני כרגע עובד על משהוא מעוד מעניין (ומהנה) ובקרוב אחזור להשלים את החסר. FreeFeeling

FreeFeeling

New member
את.............

מדברת כאילו את יודעת במה אני מתעסק
(ואת אכן יודעת)

FreeFeeling

New member
כתבתי הרבה ../images/Emo18.gif

SC: היי מה קורה ??? מה חדש ? :) מזמן לא ראיתי אותך פה... "אבל יש לי הרושם שהיא מציירת מתוך צילומים" *לפי מה שאני יודע זה דיי נכון. אם כי....... בגלל שמאוד יקר לשלם למודל עבור איזה 75 שעות ציור אני חושב שמה שהיא עושה זה: מציירת בהחלה מהמודל ואחרי זה מצלמת אותו וממשיחה מהצילום. (אני לא סגור על זה ולכן לא לבנות על המידע הזה יותר מידי!) "ואן גוך" אופס הגנו להולנדי ! (באו נעצור כולנו ונהנה מהרגע......)
בקשר ל"האומנות המודרנית" למה בדיוק אתה מתכוון ? ומה אתה חושב על נושה הצילום ? ". בכלל היצירות אומרות המון על היוצר אותן !!!" אני גם חושב like You !
מה הציורים שלי אומרים עלי....? (אולי כדי להפסיק להעלות אותם) סתםם..... ממ אולי. אגב בקשר להולנדי: יש לי ספר שלו (ממש טוב) וכתוב שם שהו השתמש בצבעים הכי חזקים שרק יחל למצוא: בגלל שהוא ידע שהצבע דוהה. יש בספר כמה מציורי החמניות שלו פשוט מ ד ה י ם ! "ברובן, הן לא נכנסות לסורק." אני רק מתחיל לדמיין משהו שרוצה להכניס ציור שכזה לסורק... (ומתחיל לצחקק לעצמי..) אני אישית אחרי יומיים שלושה שנתתי לציור להתייבש הלכתי לסרוק אותו (והצלחתי ללכלך את הסורק !) ככה שמאוד לא מומלץ ! (הצלחתי לנקות אותו אחרי זה) בנושה התערוכה: "איפהשהו מתישהו...." כבר יצא לך להראות אותם בפומבי ? אפרת: ממ אני רואה שאנחנו באותו הראש
ובקשר לניתוח ציורים אני חושב שאולי כדי לשאול את מנהלת הפורום – "גרפולוגיה" פיגמליונית: "עם טונה שכבה של צבע"

למעלה