כתבתי הרבה ../images/Emo18.gif
SC: היי מה קורה ??? מה חדש ?

מזמן לא ראיתי אותך פה... "אבל יש לי הרושם שהיא מציירת מתוך צילומים" *לפי מה שאני יודע זה דיי נכון. אם כי....... בגלל שמאוד יקר לשלם למודל עבור איזה 75 שעות ציור אני חושב שמה שהיא עושה זה: מציירת בהחלה מהמודל ואחרי זה מצלמת אותו וממשיחה מהצילום. (אני לא סגור על זה ולכן לא לבנות על המידע הזה יותר מידי!) "ואן גוך" אופס הגנו להולנדי ! (באו נעצור כולנו ונהנה מהרגע......)
בקשר ל"האומנות המודרנית" למה בדיוק אתה מתכוון ? ומה אתה חושב על נושה הצילום ? ". בכלל היצירות אומרות המון על היוצר אותן !!!" אני גם חושב like You !
מה הציורים שלי אומרים עלי....? (אולי כדי להפסיק להעלות אותם) סתםם..... ממ אולי. אגב בקשר להולנדי: יש לי ספר שלו (ממש טוב) וכתוב שם שהו השתמש בצבעים הכי חזקים שרק יחל למצוא: בגלל שהוא ידע שהצבע דוהה. יש בספר כמה מציורי החמניות שלו פשוט מ ד ה י ם ! "ברובן, הן לא נכנסות לסורק." אני רק מתחיל לדמיין משהו שרוצה להכניס ציור שכזה לסורק... (ומתחיל לצחקק לעצמי..) אני אישית אחרי יומיים שלושה שנתתי לציור להתייבש הלכתי לסרוק אותו (והצלחתי ללכלך את הסורק !) ככה שמאוד לא מומלץ ! (הצלחתי לנקות אותו אחרי זה) בנושה התערוכה: "איפהשהו מתישהו...." כבר יצא לך להראות אותם בפומבי ? אפרת: ממ אני רואה שאנחנו באותו הראש
ובקשר לניתוח ציורים אני חושב שאולי כדי לשאול את מנהלת הפורום – "גרפולוגיה" פיגמליונית: "עם טונה שכבה של צבע"