מכירות

מכירות

שלום לכולכן אני עוקבת אחרי הפורום והחנויות השונות ורואה שיש כאלו שמוכרים די הרבה ואין זה קשור למספר המוצרים ולסוג שלהם.. נשאלת השאלה האם מוצרי אינם אטרקטיביים או שהשיווק לא נכון, מה ניתן לעשות כדי למכור וכדי שאנשים יכנסו לחנות.? אני מקווה שתוכלו לעזור לי.

היי, העליית כאן סוגייה דיי רחבה

מה זה הרבה? חנויות שמוכרות 20 פריטים ביום ב-2 דולר או חנויות שמוכרות 10 פריטים ביום ב30-60 דולר.... וכו. גם ניתקלתי בחנויות עם מעט מוצרים, פחות מעמוד מלא, ורף מכירות גבוה. אולי יש להם קהל שבא לא מתוך אטסי, כמו שדיברו כאן על בלוג וכו... אם ניתקלת בחנות כזו, כדאי שתבדקי למה, האם היא מציינת בפרופיל שלה אתרים, בלוגים, פייסבוק ועוד. אני יכולה להגיד לך, נקודתית על החנות שלך, שהמוצר מקסים-מקסים אבל התמונות..... לא מחמיאות בכלל, אין אווירה שמחזקת את המוצר, צילומים חשוכים. וצילומים זו ה"תקשורת" המיידית שלך עם הלקוח הפוטנציאלי. העלייתי אתמול קישור מבלוג על טיפים לחנות מצליחה, לטעמי מעניין וממצא
בהצלחה!

סטיילינג

סיגנון המראה של הצילום. עדיפות לרקע אחיד או רקע עם אותה שפה ( סגנון עיצוב). את יכולה ללמוד הרבה ממוצרים שמופיעים בפרונט פייג' כדי להבין את כוונתי. תכנסי לכאן: http://www.craftcult.com/vault.php חשוב גם לצלם את המוצר הכי קרוב שאפשר.

onor

New member
את חייבת לעבוד על התמונות שלך

קודם כל, אם בירת לצלם על דוגמנית אז לפחות שהחולצה תהיה ניטראלית (בצבע אחיד, בלי תחרות וכדומה). אני אישית יותר אוהבת שהתכשיטים מצולמים ללא דוגמנית כמו בחנות של נינו או סיגליתא. מעבר לזה התמונות ממש קודרות וחשוכות וזה לא ממש עושה חשק לקנות. בהצלחה!

למעלה