מכירות לישראלים

elians

New member
מכירות לישראלים

העלאתם מכירה, מכירה פומבית ב99 סנט התחלתי , אתם מסתמכים על המשלוח שאתם מכסים את עצמכם.. ואז.. משום מקום בא לקוח , ישראלי שאפילו כותב בעברית, ושואל האם יש הנחה במשלוח כי זה בישראל. מה התגובה שלכם ? מה אתם עושים עם לקוח כזה?

elians

New member
אבל אם העניין גבולי

וממילא המוצר זול, והרווח שלך ירד לשקלים בודדים וגם זה בספק.... איך מוכרים ? משום מה באים לי לא מעט כאלו לאחרונה.

ozitex

New member
אני לא יודע לגבי אם..

אצלי הכללים מאוד פשוטים. אם אני מוכר בישראל אני שולח בעלות נמוכה יותר ולכן גם הנחת המשלוח ברורה כאן. אני לא מתעסק בחישובי עלויות של מוצר זול או לא. איך מוכרים? אולי לא מוכרים בכלל. אם זה לא טוב לך תוריד את ישראל מרשימת המדינות שאליהם אתה שולח.

panayotiss

New member
אני מוכר לישראלים בלי בעיה

מציין שהמחיר הכללי הוא נניח 20$ , משקל המוצר 250 גרם אז המשלוח בארץ יהיה 6 ש"ח. אם הוא בא לקחת ממני הוא יקבל 6 ש"ח הנחה. כמו כן אני מפנה אותו למודעה אחרת בה אני מוכר את המוצר עם free shipping ואז מה? באמת אני שולח חינם? ברור שלא. כך אני מוכיח שיש להתייחס לכל המחיר , מוצר + משלוח. ואם הבחור עושה לך בעיות תאמר לו שהמחיר הוא לפני מע"מ כך שיש לך 16% רשת בטחון ששומרת לך על הרווחיות. שמע, פה בפורום עשו מהצרכן הישראלי מפלצת, זה ממש לא ככה לפי התרשמותי. יוצא לי למכור פה ושם לישראלים ועד עכשיו הכל היה בסדר גמור. אם אני רוצה את העסקה אני אעשה הכל כדי למכור לו. הרי ישראלים רוצים להרגיש טוב נכון ?(הכל רק לא לצאת פראיירים) אז תן לו להרגיש טוב. אתן לך דוגמא מוחשית, ברשתות הפארם כמו ניו פארם וסופר פארם עושים מבצעי כסאח על בשמים של 40% ועוד 20% לחברי מועדון. אז איך הם מרויחים? אף אחד שם לא מטומטם ואף אחד שם לא השתגע. הם מלכתחילה מרימים את המחיר לרמות שאפשר משם לרדת בהנחה כל כך מפליגה (700 שקל בקבוק פחחחח) או שמוכרים לך בושם שאני השתמשתי בו כשהייתי בן 12 (טד לפידוס) במחיר של בושם עדכני. הם קונים אותו ב 20 שקל מוכרים לך ב 150 שקל עם 50% הנחה. אז בסופו של דבר הם נותנים ללקוח מוצר במחיר בתחפושת ו.....הרגשה מעולה שהוא עשה אחלה עסקה, מבצע מדהים לתקופה מוגבלת.
תהיה דיפלומט, תדע להסתדר עם הקונים הישראלים, הם לא רעים, הם רק רוצים להרגיש טוב עם הקניה.

למעלה