צלילוש וזהוו
New member
מכירות את הקטע...
שבא לכן לפתוח שירשור חדש?? בשפה אחרת.. אשכול חדש, נושא חדש... מכירות ??? יופי אז עכשיו לי באא... אז בעצם אני לא יודעת אם יש כאן בנות שלא יודעות אבל יש כתבה בראש 1 שילדה אומרת שנימאס כבר מהגיימבויז.. ושמו עם זה תמונה.. והיה רשום על התמונה ככה : יותר טובים מהיי פייב? גיים בויז והחלטתי שאני עושה משהו אז תיכנסו לראות מה עשיתי http://i7.tinypic.com/211lxzb.jpg ודבר שני בהיזדמנות אשיעמום שילי.. החלטתי קצת לפרוק אהבה לפורום למרות שיש שירשור פריקת אהבה .. ב נ ו ת א נ י א ו ה ב ת א ו ת כ ן :][: תיקון : יש גם בנים לא ?? אז גם אותכם אני אוהבתת :][: טוב עכשיו הגעתי לחלק המרכזי של ההודעה שבשביל בעצם רשמתי אותה אני מקווה שתקראו הכול ועד הסוף !!!! תשמעו אני כבר לא הרבה פה... אני כבר יותר ברישמי ואתן יודעות למה.?. בגלל שהבנות שבעצם שבנו את הפורום שממש פה מההתחלה עזבו והלכו לרישמי וזה הכי עצוב
בנות שבזכותן הפורום לא היה חי ... ואף אחד לא היה יודע עליו בנות שתרמו לפה כל כך הרבה (ואני יודעת שנימאס מהנושא אבל אני יחפור שזה יכנס לכם לראש) בנות שבלעדין הפורום הזה היה כ-ל-ו-ם ואני לא מתביישת להגיד את זה אבל ממש ממש כ-ל-ו-ם וזה עצוב !! עצוב מאוד.. שהן עזבו נכון זה היה כי הן רצו אבל באיזשהו מקום יכלנו להחזיר אותן... יכלנו לגרום להן לחזור ובזה אני בטוחה !!!!! גם אם הן היו בגורות על זה שהן עוזבות ..זה היה אפשרי !! זה היה מאוד מאוד אפשרי וזה עצוב כן ואני יחזור על זה 5867569 פעמים שזה עצוב תחשבו מה היה קורה אם לא היה אותן ??? הם בעצם ממש ממש ב-נ-ו כן כן ב-נ-ו את הפורום .. לא אמרתי ניהלו אמרתי ב-נ-ו !! אם הכל הכבוד המנהלות עושות עבודה מצוינת ..!! אבל אם לא היה את הבנות האלה ... הפורום הזה לא היה !! ואת זה אני מבטיחהה !! בשבילי זה אשכול מאוד אבל מאוד מאוד חשוב !!! ואני מקווה שאף אחד לא ישרשר אותו לאינשהו או ימחק אותו מהר , זה אשכול אמיתי שבא מכל הלב שילי ואני יודעת שיש כאן כמה שבאמת מסכימות איתי !! נישארו בנות עוד מתחילת הדרך של הפורום.. ועל זה אני גאה בכן אבל תבינו כמה שניאשרו זה לא מספיק זה עדיין פוגע באישזהו מקום שלא עשינו הכול אבל הכול בשביל להחזיר תגידו חנפנות תגידו מה שאתן רוצות זה פשוט האמת !!!!! האמת האמת ורק האמת !! צריך להילחם למען אלה שנילחמו בשביל הפורום .. באמת שיש שיפור ענק בהיתנהגות הבנות פה .. אבל זה לא מה שיחזיר את הבנות שבנו את הפורום לכאן !! רק אתן אתן אתן אתן כן ממש אתן גם החדשות אני מדברת רק אתן יכולות להחזיר אותן .. אני יודעת שחפרתי על הנושא אבל אני מאוד מקווה שקראתן והפנמתן.. זה מאוד חשוב ובאמת שזה לא סתם אשכול בשבילי זה אשכול עם משמעות עצומה אני באמת מקווה שכולם היבנו על מה אני מדברת תמיד תמיד פה.. גם כשלא רואים.. צליל_:]!#
שבא לכן לפתוח שירשור חדש?? בשפה אחרת.. אשכול חדש, נושא חדש... מכירות ??? יופי אז עכשיו לי באא... אז בעצם אני לא יודעת אם יש כאן בנות שלא יודעות אבל יש כתבה בראש 1 שילדה אומרת שנימאס כבר מהגיימבויז.. ושמו עם זה תמונה.. והיה רשום על התמונה ככה : יותר טובים מהיי פייב? גיים בויז והחלטתי שאני עושה משהו אז תיכנסו לראות מה עשיתי http://i7.tinypic.com/211lxzb.jpg ודבר שני בהיזדמנות אשיעמום שילי.. החלטתי קצת לפרוק אהבה לפורום למרות שיש שירשור פריקת אהבה .. ב נ ו ת א נ י א ו ה ב ת א ו ת כ ן :][: תיקון : יש גם בנים לא ?? אז גם אותכם אני אוהבתת :][: טוב עכשיו הגעתי לחלק המרכזי של ההודעה שבשביל בעצם רשמתי אותה אני מקווה שתקראו הכול ועד הסוף !!!! תשמעו אני כבר לא הרבה פה... אני כבר יותר ברישמי ואתן יודעות למה.?. בגלל שהבנות שבעצם שבנו את הפורום שממש פה מההתחלה עזבו והלכו לרישמי וזה הכי עצוב