מכירה\קניה.

NY guy

New member
מצילות מקצועיות חדשות וסנר DW

שלום לכולם אני מוכר מצילות חדשות לחלוטין שלא ניגנו עליהן מעולם: sabian hhx evolution dave weckl series להלן הפירוט: קראש 16"-158$ קראש 18"-250$ קראש OZONE "18 עם החורים-250$ היהאט 14"-359$ רייד 20"-290$ המצילות חדשות ונקנו בחו"ל כמתנה בהפתעה . אני מוכר אותם בגלל שקניתי בארץ את אותן מצילות במרום מבלי לגעת שקנו לי אותם בחו"ל. המצילות חדשות ויושבות בקייס מצילות מאז שהבאתי אותן. בנוסף אני מוכר סנר חדש ומדהים לגמרי של DW קולקטורס מייפל בציפוי נדיר של בובינגה 13" על 6"-מחירון 1300 דולר, אפשר לברר במרום אצל ביבי. הסנר חדש ולא ניגנו עליו והוא מגיע עם קייס רך לסנר חדש של פרמייר. אני מוכר את הציוד במחיר מחירון של ארה"ב ולא במחירים של הארץ.שוב מדובר בציוד חדש אז אין מה לבלבל את המוח על מחירים. מי שיהיה מעוניין במספר פריטים אפשר לבוא לקראתו. למעוניינים. 0544995989

NY guy

New member
המודעה מופיעה בשרשור קנייה מכירה.

למנהלים רשמתי את ההודעה בשרשור הרלוונטי אבל הוא לא קפץ לדף הראשון אם תוכלו להקפיץ אותו אני אודה לכם.

Necromancer1

New member
מחפש

מחפש מערכת הכוללת- סנר, פלור, טום ובס. רצוי שתגיע עם מצילות (בסה"כ אני צריך רייד היי האט וקראש (רצוי 2, אבל לא חובה)). כמובן כולל סטנדים להכל וכיסה. ושיהיה בלי פדאל, אלה אם כן זה דאבל בס. ובנוסף מחפש דאבל בס.

מהמרכז

החזרות נערכות באזור המרכז, (ראשון, הרצליה, רמת גן ת"א,והכי רחוק רמת השרון) החזרות מתקיימות גם בשישיבת

omer1789

New member
../images/Emo124.gif למכירה! ספלאש + מיני קלאמפ

למכירה! ספלאש 10" Istanbul Alchemy Professional + מיני קלאמפ' בום איכותי של Pearl המכירה היא לשניהם ביחד, אין אפשרות לקניה נפרדת. מחיר:350 ש"ח. ** הספלאש נקנתה לפני שנה וחצי בערך וב4-6 חודשים האחרונים היא לא היתה בשימוש.

omer1789

New member
מיני קלאמפ' של pearl

מידע נוסף במסרים או בפלאפון: 054-5-660-904

1חרטטן

New member
מחפש מצילות

רייד של פאיסט או תורכיש (אפשר כמובן גם זידגי'אן וגאלה) יד 2 עד 250 ש"ח

yoavr15

New member
דרוש מתופף

דרוש מתופף עבור הרכב גראנג'/רוק מאזור המרכז בני 22+, חומר מקורי המתופף שיבוא יחליף מתופף קיים אנחנו לא מבזבזים את הזמן שלנו על מתופפים שהם לא ברמה או לא בסגנון עם יש מישהו שהוא רציני ומעוניין להתקדם מהר! שיצור איתי קשר כי ישנם עוד פרטים רבים. הלהקה רצינית ביותר ומשופשפת מאוד! יואב 0544942142 http://www.myspace.com/carboncarbon [email protected]

drums123

New member
למכירה מערכת SONOR FORCE 3005

למכירה – מערכת תופים SONOR FORCE 3005 FULL MAPEL מידות 17.5*22 9*10 10*12 16*16 לא כולל סנר יחד עם האביזרים הבאים: פדאל באס DW 5000 סטנד הי הט מקצועי של פרל סטנד רייד מאסיבי קלאמפ של פרל עם 2 זרועות בום כל האביזרים במצב מעולה ושוווים למעלה מ2000 שקל. המערכת כחדשה – בת חצי שנה וכמעט שלא נוגנה! יחד עם המערכת אני ייתן גם סט עורות של רימו פינסטרייפ חדשים ארוזים בניילון סט פדים להשתקה וסט תיקים לכל התופים!!! מתנה בסך של כ550 שקל. נמכרת עקב פרישה וחוסר זמן/מקום לנגן מערכת מצוינת לשלל סגנונות נגינה עם צליל חם ועשיר. כל החבילה מתומחרת בלמעלה מ8,200 ₪ מחיר מבוקש 7,000 ₪ (סופי) תמונות ע"פ בקשה אסף - 0505803000

Gutterball

New member
אתה מוכר אותה?!

או שאתה מוכר בשביל חבר... בכל האינטרנט מצאתי את המודעה על המערכת הזאת
טוב, בכל מקרה, אני מעוניין, אבל בלי כל האביזרים, רק המערכת [ואם יש סטנד הייהט ו/או סנר]. פניות בפרטי/ מסנג'ר - [email protected]

למכירה ומחפש

למכירה קראש 18' של סולטן, דגם בריליאנט. הקראש חדשה לגמרי, ובאה עם קייס למצילות, חדש גם הוא, מתנה. אני רוצה עליה 300 שקל. כמו כן, אני גם מחפש דאבל פדאל במחיר סביר, עדיפות לאיירון קוברה או פרל אלמינייטור. תודה.

VADER

New member
כרטיסים לאינקבאס

אם מישהו מוכר/שמע על מישהו שמעוניין למכור שישלח הודעה למסרים.

ron2561

New member
מישהו יכול לתת אולי קישור להופעה

או קישור להזמנת כרטיסים <?

V e N o M 2 0

New member
../images/Emo88.gifלמכירה, זוג אוקטובונים!

זוג אוקטובנים בצבע לבן...כולל סטנד. לפרטים - במסרים.

למעלה