מכירה פומבית!!

מכירה פומבית!!

זהו זה החלטתי ודעתי נחושה - פותחת במכירה פומבית.... אני חייבת להיפטר מכל המתנות...החגים האלה .... כל חברותיי השפריריות קנו לי מתנה נהדרת - אוזניות לשמיעת המוסיקה כשאני עפה לי... אבל יש לי כזה כבר מלפני שנתיים - למה הן לא יכולות לזכור?! - וזה גם הורס לי את המשושים אחרי הפאן... יתוש לבן כנף הביא לי כוס מיוחדת למיץ הצוף שלי....מה הוא חשב לו?? איך שתיתי עד עכשיו?? איגואנת כתומת סינר הביאה לי תופס כוכבים...נו, אני שואלת אתכם?? הרי א. אני לא תופסת אותם ו-ב´...הוא כל כך מכוער... דבורת השדה הגדילה לעשות וקנתה לי מצחצח משושים... אבל המשושים שלי תמיד כל כך מצוחצחים... יש לי שמן פרחים מיוחד לשם כך...(לא מגלה איך מכינים) החרגול הזקן שגר ממש לידי הביא לי סליל חוטים לקשור את כל הכוכבים... אז יש לי המון סלילים ושלי ממש מיוחדים - לא קושרת כוכבים עם סתם חוט! אז זהו זה.... פותחת במכירה פומבית - אין לי מקום בארון...שם נשארו לי כל המתנות מהחגים הקודמים... אז מי קונה מה???

ואני דווקא רוצה לתת מתנה, לא לקנות.

אבל מה נותנים לאחת שיש לה כבר הכל (=גחלילית) ?? חוטים לקשירת כוכבים - יש לה אזניות למוסיקה- מזמן רכשה לה המשושים שלה תמיד מצוחצחים ויש לה כבר כוס מיוחדת לשתיית צוף.. אז מה נותנים? חשבתי וחשבתי ולבסוף החלטתי: אני נותנת לה פינה של כבוד בלב שלי- לעולמים. זאת המתנה שלי לשנה החדשה וחוץ מזה מאחלת לך רק אושר ואהבה בשנה הבאה ועד סוף המאה. ובריאות , כמובן ושמחה וכל מה שתרצי- לו יהי. רקדנית (אוהבת- גם אם לא תמיד מראה..)

למעלה