מכירה מטורפת!

מכירה מטורפת!

לכבוד ראש השנה ניקיתי את ערימת הדיסקים ומצאתי כמה שאני לא שמעתי שנים, אז חשבתי אולי למכור. בינתיים זאת נראית לי הקהילה המתאימה ביותר לדיסקים, אבל אם יש לכם הצעות למקומות אחרים ו/או מתאימים יותר "להציע את מרכולתי" תגידו. בכל מקרה, רוב הדיסקים הם של סנסציות שנות התשעים המאוחרות. כל דיסק ב20ש"ח, אלא אם כן אני אמצא שריטות (לא הקשבתי עדיין) ואז מן הסתם יימכרו בפחות (תלוי בשריטות). כל הדיסקים מקוריים, באים באריזה המקורית כולל השרוול (אלא אם כן צויין אחרת). הדיסקים הם כדלקמן: 1. Savage Garden- affirmation (1999) 2. Steps- Steptacular (1999) 3. All Saints- (self titled) (1998) 4. Aaron Carter- (self titled) (1997) 5. Hanson- Middle Of Nowhere (1997) 6. Spice Girls- (self titled) (1996) 7. The Corrs- Talk On Corners (1997) 8. E Type- Last Man Standing (1998) 9. Steps- Step one (1998) 10. Backstreet Boys (self titled) (1996) 11. Peter Andre- Natural (1996) ישראלי: 1. NONA (1997( 2. FRESH ONE (להיטי השנה 2000) 3. היי פייב (1997) 4. היי פייב- זמן מסיבה (EP) (1997 5. היי פייב כולם רוקדים עכשיו (ללא שרוול) שוב- אני לא יודעת אם אתם מעוניינים בדברים כאלה. כלומר זה כבר לא "אופנתי" אבל אם בא לכם נוסטלגיה בזול (מאוד!) תגידו. אם זה לא הפורום המתאים, תגידו. אפשר ליצור קשר פה, במסר פרטי באימייל [email protected] או באייסיקיו 117970249 שנה טובה!

Darrens Girl

New member
קול מהמם.. 3 אוקטבות של פאלסטו!

ושירים מהממים הם כתבו... איזה שיר חזק זה TWO BEDS AND A COFFEE MACHINE וכמו שאמרתי- דארן מוציא אלבום סולו שני עוד חודשיים
והוא אמור להיות בסגנון אפירמיישן

NiKi†a

New member
נכון...שיר באמת יפה ../images/Emo13.gif

גם- You can still be free ממש מדהים.אחד השירים הראשונים שממש ממש אהבתי

Darrens Girl

New member
The lover after me מתה על השיר הזה

לא יודעת למה.. ואני אוהבת את ההופעה שהם שרו I WANT U בMTV זה היה מגניב... ממש מרגישים את הקול שלו... וואי איך הוא יכול לשיר I WANT U כ"כ מהר?!?! חיחיחי שולט! TO THE MOON AND BACK נוראאאא יפה... גם TRULY MADLY DEEPLY... אין מילים... איך הם כותבים שירים כ"כ טובים

NiKi†a

New member
חחחחחחחח../images/Emo140.gif

ב-I want you זה כזה מהרררררר! יוווווואוווווו...איך הוא שר את זה? עוד שירים שממש אהבתי- The best thing Break me shake me To the moon and back- ברור, רציתי גם לשיר אותו בקריוקי..אבל לאאא, לא נתנו לי
וגם-Santa monica- יפה
הוא פשוט שר יפה.

Darrens Girl

New member
Santa monica שיר יפה ../images/Emo13.gif משמעותי!

on the telephone line i am anyone i am anything i wanna be... i can be a super model or משו שאני לא זוכרת... and you wouldnt know the difference, or would you? עשית לי רצון לשמוע את זה! חח

Darrens Girl

New member
לכל החברות שלי כבר נמאס

כמה אני מדברת על דארן וסבג'... הן לעומת זאת מזבלות לי ת'שכל על המורדים... היגיון
לא מצאתי. אני לא מאמינה שמישו יכול לשיר כ"כ מהר.. אני יכולה לשיר חלק מזה, בהופעות הוא שר לאט יותר אז עוד הצלחתי לשיר
גמני רוצה לשיר דארן בקריוקי
אבל כל מי שעושה קריוקי לא שם לא דארן ולא סבג' ברשימת שירים
חוצפה!! חיחי

NiKi†a

New member
דווקא מתי שהיה קריוקי אצלנו

כן היה סאווג'! אבל בגלל שהיו הרבה אנשים לא היה להם זמן לשים אותם
חחחח...המורדים?? אני אפילו לא יצחק על זה.....
אני מצליחה בקושי עם המילים לפני.

Darrens Girl

New member
חיחי ../images/Emo13.gif

אני עוד חצי שעה הולכת עם חבר'ה, ואח"כ לבית של חברה שלי נראה סרטים בDVD
... חיחי... אולי היא תהיה נחמדה ותשים דארן אח"כ
ואולי לא

Darrens Girl

New member
../images/Emo51.gif חיחי כבר הייתי אמורה ללכת../images/Emo3.gif

הולכת עוד מעט
*שימו דארן*

NiKi†a

New member
וואי רק לפני חודש וחצי הפסקתי לאהוב

את סאווג' גארדן..הייתי קונה אותו ממך לפני חודש וחצי...
..כי ממש אהבתי אותם..עכשיו אני בקושי שומעת אותם. עכשיו אני מכורה למיוז רשמית..

NiKi†a

New member
חחחח.....ברצינות..

ממש אהבתי אותם!!! לא הפסקתי לשמוע אותם, אם היא היתה מציעה לי לפני חודש היית קונה אותו בטוח. אבל, גיליתי ש-MUSE הם יעודי...

Darrens Girl

New member
יווו סבג' שולטים! אני חייבת ת'דיסק!

הוא היחיד שאין לי מקורי מהדיסקים שלהם.. חח טוף יש להם רק 2 אלבומים אבל אני חייבת! אני מוסיפה אותך לאיייסיקיו

למעלה