מכירה דרך EBAY

lubago

New member
מכירה דרך EBAY

שלום ! אם םשהו מכר פרטי אםפנות בEBAY ? ניסיתי לקרוא את ההדרכה, אבל התבלבלתי לגמרה. השאלות עקריות שלי: כמה צריך לשלם עבור כל מכירה (אם משלמים ממחיר התחלתי או סופי),אם צריך לשלם משהו כש אני מכניסה תמונה של פרט שאני םוכרת? בקבלת תשלום דרך PAY PAL צריך לשלם עמלה ? אשמח לכל הערה

avishyes

New member
מכירה בEBAY - מורה נבוכים

בעקרון המכירה בEBAY די פשוטה למרות שזה נראה מסובך בפעם הראשונה. לגבי עמלות: יש עמלת הכנסה עבור כל פריט. עמלה זו נקבעת לפי המחיר ההתחלתי שהמוכר קבע לפריט (מחיר המינימום בו הוא מוכן למכור). יש עמלת מכירה אותה משלמים רק אם הפריט אכן נמכר. גם כאן יש מדרגות כאשר כמובן ככל שמחיר המכירה הסופי היה גבוה יותר העמלה גבוהה יותר. עבור כל מכירה שאת מכניסה את זכאית להוסיף תמונה אחת חינם. כל תמונה נוספת תעלה 15C. רצ"ב לינק עם פירוט כל העמלות הנגבות של EBAY. לגבי PAYPAL, בעקרון כסף שמועבר לך דרך PAYPAL מגיע אליך לחשבון הPAYPAL מיידית (וכאן היתרון הגדול - אפשר לקבל 7$ מאוסטרליה ב 3 שניות) אולם העמלה היא כ 4%. מקווה שעניתי על הכל. אביש

Markup

New member
מכרתי שם קטלוג בולים על CD

קניתי אותו ב 134 דולר ומכרתי ב- 184. אל תישאלו אותי למה הוא שילם כל כך הרבה. מה גם שזה קטלוג מ 2004 וכבר יוצא 2005

למעלה