מכינת צבר.

dark serenity

New member
מכינת צבר.

למישהו יש פרטים על זה? איך מגיעים לזה? האם מישהי שאין לה בגרות מלאה,כי חסר לך מתמטיקה,יכולה להתקבל? אשמח לפרטים-

מממממ

אין לי ממש מושג... אבל אני מציעה שתתקשרי ותשאלי אותם, אני בטוחה שהם ישמחו לענות לך.
דבר שני, לא להתקבל למכינה בגלל שאין לך בגרות במ"מ?! מה? זאת מכינה שגדלה ועובדת על מ"מ? אם לא, אז למה שלא יקבלו אותך אם אין לך בגרות במ"מ??? בכל זאת, כדאי שתנסי ותדברי עם המכינה עצמה.
בהצלחה.

מכינת צבר

http://www.aka.idf.il/giyus/general/?CatID=36111 מכינת צבר היא מכינה שמיועדת בעיקר לבנות בעלות נתונים ופוטנציאל בעיני הצבא לשירות בעתודה וזאת על מנת לשלב מספר רב יותר של בנות במסלול. במסגרת המכינה הבנות ניגשות לבגרויות במתמטיקה אנגלית ופיזיקה ברמה של 5 יחידות ובנוסף לבחינה הפסיכומטרית. ממה שזכור לי מהשירות כל מי שהתקבלה למסלול עשתה בחינה פסיכומטרית ועשתה בגרות במתמטיקה ואנגלית. בכל מקרה אני מאמינה שאם מתמטיקה היא הדבר היחיד שחסר לך לזכאות לתעודת בגרות תוכלי לנסות להרשם. ובכל מקרה ממליצה לך להרים טלפון למדור עתודה ולשאול. ממה שזכור לי מהנתונים בקתופתי כ-50% מהבנות שהגיעו למכינה התקבלו למקצוע אותו הן רצו ללמוד באוניברסיטה מאוחר יותר.

הקבא הדרוש הוא זה שדרוש לעתודה

משמע 52 ודפר 60. את הטלפון תמצאי במאמרים תחת רשימת הטלפונים החשובים.

למעלה