מכינות

מצב
הנושא נעול.

dandiel

New member
מכינות

מכינות
שלום! אני חייל וחשבתי על ללמוד במכינה לאדריכלות (ועיצוב פנים) בזמן שירותי הצבאי. ביררתי עם סטודיו B6, ויש אפשרות של לימודים בזמן הצבא, אבל הם דורשים כמעט 8000 ש"ח - סכום גבוה בעיני. האם ישנן מכינות נוספות מומלצות באיזור המרכז? האם כדאי בכלל להירשם למכינה כזו בהנחה שאני מתכוון ללמוד בטכניון? מה דעתכם?

גולי מ

New member
את הזמן שלך בצבא תנצל באופן יעיל

מכינות
שלום! אני חייל וחשבתי על ללמוד במכינה לאדריכלות (ועיצוב פנים) בזמן שירותי הצבאי. ביררתי עם סטודיו B6, ויש אפשרות של לימודים בזמן הצבא, אבל הם דורשים כמעט 8000 ש"ח - סכום גבוה בעיני. האם ישנן מכינות נוספות מומלצות באיזור המרכז? האם כדאי בכלל להירשם למכינה כזו בהנחה שאני מתכוון ללמוד בטכניון? מה דעתכם?
תקח קורס רישום, ותתחיל בכך שתאמן את היד לציית לעיין (חלק ממבחני הכניסה). את העבודות הטובות שלך תכניס לתיק העבודות (חלק מדרישות הקבלה). תסתובב עם ספר/מחברת סקיצות (בגודל A4 או פחות) ותתחיל לרשום ולצייר כל מה שאתה רואה. תקרא תסתכל ותצייר אדריכלות. נסה גם מדיומים שונים (פיסול/צילום וכו). תעיז 8000 שקל זה המון. תקנה כרטיסים ליוון ותצייר מקדשים באתונה

ArchiTomer

New member
../images/Emo45.gif וואלה

תקח קורס רישום, ותתחיל בכך שתאמן את היד לציית לעיין (חלק ממבחני הכניסה). את העבודות הטובות שלך תכניס לתיק העבודות (חלק מדרישות הקבלה). תסתובב עם ספר/מחברת סקיצות (בגודל A4 או פחות) ותתחיל לרשום ולצייר כל מה שאתה רואה. תקרא תסתכל ותצייר אדריכלות. נסה גם מדיומים שונים (פיסול/צילום וכו). תעיז 8000 שקל זה המון. תקנה כרטיסים ליוון ותצייר מקדשים באתונה
וואלה
בטכניון לא צריך תיק עבודות אבל שווה לדעת רישום, בזה מתעניינים בבחינת הקבלה - לא האם אתה יודע לצייר אלא אם יש לך גישה וראיה ארכיטקטונית. למשל אם צריך לצייר כסא, מאד חשוב שתהיה תחתיו רצפה (כי הוא הרי לא עומד באויר)... אב של רישום, והבנה בסיסית נגד מה אתה הולך...

yakir390

New member
האם אתה יכול לפרט על הספר מחברת

הזה? הכוונה מהיכן אני קונה את זה (המחברת סקיצות) יש לי עבודות בכל מיני בלוקי ציור.. לא ידעתי שצריך מחברת מיוחדת אתה יכול לפרט עליה?

ספר סקיצות

הזה? הכוונה מהיכן אני קונה את זה (המחברת סקיצות) יש לי עבודות בכל מיני בלוקי ציור.. לא ידעתי שצריך מחברת מיוחדת אתה יכול לפרט עליה?
ספר סקיצות
זהו ספר\מחברת כרוך שבתוכו יש דפים לבנים. [כאלה שמשתמשים למכונת צילום למשל]. היתרון בכריכה הוא שהכל נשמר יותר טוב. [אפשר להחזיק אותו בתיק שיהיה זמין] בהחלט שווה להתנסות ברישום של חפצים\בניינים או כל "דומם" בכדי לאמן את היד והעין. ספר כזה אפשר בהחלט להביא למבחני כניסה. קורס רישום [כלשהו] ממש מומלץ. בהצלחה

Gauchito

New member
האימון הזה של היד והעין

ספר סקיצות
זהו ספר\מחברת כרוך שבתוכו יש דפים לבנים. [כאלה שמשתמשים למכונת צילום למשל]. היתרון בכריכה הוא שהכל נשמר יותר טוב. [אפשר להחזיק אותו בתיק שיהיה זמין] בהחלט שווה להתנסות ברישום של חפצים\בניינים או כל "דומם" בכדי לאמן את היד והעין. ספר כזה אפשר בהחלט להביא למבחני כניסה. קורס רישום [כלשהו] ממש מומלץ. בהצלחה
האימון הזה של היד והעין
זה כישרון נרכש? או שזה משהו שנולדים איתו, ומי שאין לו פשוט אין מה לעשות? תודה

יכולת רישום.

האימון הזה של היד והעין
יכולת רישום.
אז... זה כישור. יש כאלה שהעניין בא להם יותר בקלות מאחרים. אבל אימון יכול לעשות הבדל גדול. זה קצת כמו נהיגה. תמיד יש את זה שלוקח 10 שיעורים ועובר בטסט ראשון ואת זה שצריך 100 שיעורים ו-7 טסטים. בסוף [כמעט] כולם נוהגים.

גולי מ

New member
נרכש

האימון הזה של היד והעין
נרכש
אתה לא אמור ליצור אמנות יפה/טובה. אתה אמור לדעת לתאר תיאור גראפי. זה פרופר מיומנות. להתאמן להתאמן להתאמן.

ועוד הערה לגבי מכינות

מכינות
ועוד הערה לגבי מכינות
"תיק עבודות" שהוכן במכינה ושמכוון למבחני כניסה, רואים עליו מאיפה הוא בא. לעיתים, זה יכול לגרום לתוצאה הפוכה מהמבוקש. הכי טוב להביא דברים אוטנטיים ציור\פיסול\רישום או כל עבודה יצירתית. [בהנחה שיש לך]

מצב
הנושא נעול.
למעלה