מכינה

starguiding

New member
מכינה

בפעם השלישית... (פורום שלי שאני מנסה)... אני רוצה להתקבל ללימודי מדעי המחשב באת"א. לפיכך אני רוצה לעשות מכינה במכללה שנמצאת באיזור שלי, כדי להשלים ל-5 יח"ל מתמ' (כרגע יש לי 4) ולעשות עוד 5 יח"ל מדעי המחשב (אין לי). כמו כן, יש לי שאלה- כל מקצוע מורחב בתיכון נותן בונוסים לסכם. אבל למה שמקצוע המוזיקה (זה מה שאני מרחיבה עכשיו, אני ביב') יעשה איזשהוא הבדל כשאני אנסה להתקבל למחשבים? יש עדיפות רק למקצועות ריאלים, בעצם, לא? מצטערת, שוב, אם זה הפורום הלא נכון.

מכינה

ראשית תוכלי ללמוד במכינה באוניברסיטת תל אביב עצמה. כתבת שאת רוצה לעשות מכינה באזור שלך, אבל לא ציינת את האזור...בהנחה שזה המרכז: חד שלבי ייעודי. חד שלבי אינטנסיבי. חמישה ימי לימוד בשבוע. תעודת גמר בהתאם למסלול לימודי יום לפי מסלול הבחירה 03/7653156 בני אפרים 218 נאות אפקה 69107 מכללה אקדמית להנדסה, תל אביב פרטי מסלול 3/2003 חד-שלבי. דו שלבי. אינטנסיבי. תעודת גמר בהתאם למסלול לימודי יום לפי מסלול הבחירה 09/8607717 ת.ד.120 קבוץ גלויות 16 42100 מכללה אקדמית נתניה פרטי מסלול 3/2003 חד שלבי. דו שלבי. מדורג. אינטנסיבי. יעודי להנדסה. יעודי למדעי החברה. רענון. פרוייקט השר. מכינה ליוצאי אתיופיה. גם מכינת קיץ ללקויי למידה. תעודת גמר בהתאם למסלול לימודי יום לפי מסלול הבחירה 03/9066197 ת.ד. 3 44837 מכללת יהודה ושומרון אריאל, לימודים אקדמיים פרטי מסלול 3/2003 חד שלבי. דו שלבי. פרוייקט השר. מסלול ייחודי ללקויי למידה. מעונות. תעודת גמר בהתאם למסלול לימודי יום לפי מסלול הבחירה 09/8983030 40250 רופין בעמק חפר, לימודים אקדמיים פרטי מסלול 3/2003 לימודי יום - לבנות. לימודי ערב - לבנים. הלימודים בפיקוח המכינה הקדם אקדמית של אונ' בר אילן. תעודת גמר בהתאם למסלול לימודי יום לפי מסלול הבחירה 03/5785030 ת.ד.2074 בן נון 2 51120 מכללה חרדית בני ברק, בחסות אונ' בר אילן מידע נוסף במוסד 8/2003 חד שלבי. דו שלבי. מדורג. תעודת גמר בהתאם למסלול לימודי יום לפי מסלול הבחירה 08/9279044 ת.ד.22 רח' החשמונאים 71100 מכללת לוד פרטי מסלול 3/2003 מסלולי המכינות: הייחודית למינהל עסקים, תקשורת, כלכלה ומדעי ההתנהגות. למשפטים. למדעי החברה והרוח (בגרותית). מואצת במדעי הרוח והחברה. תעודת גמר בהתאם למסלול לימודי יום לפי מסלול הבחירה 03/9634111 ת.ד.9153 שד' יצחק רבין 7 רשל"צ 75190 מכללה למינהל רשל"צ, ת"א, גבעתיים, אקדמי

starguiding

New member
האמת שזה הצפון,

ואני יודעת איפה אני רוצה לעשות מכינה (תל חי). השאלה הנשאלת האם עדיף לי לעשות מכינה בת"א, אם אני לא בטוחה במאה אחוז ששם אני רוצה ללמוד (ורק כמעט)?

מכינה

בד"כ עדיף ללמוד במכינה במסגרת שרוצים להמשיך בה. בכל מקרה אם בוחרים במכינה אחרת יש לודא שהמכינה תוכר על ידי מוסדות אחרים.

starguiding

New member
הממ

היועצת בביה"ס שלי התקשרה לשם ושאלה, והם אמרו שהיא בהחלט מוכרת ע"י מוסדות אחרים. אז אני מניחה שהבחירה שלי תהא כזו... אלא אם אני אדע באופן מוחלט שאני רוצה ללמוד באת"א. תודה רבה.

למעלה